Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haladok.
Az udhcpd lesz a probléma forrása; megnéztem windóz alól, hogy mit ad át a DHCP a klienseknek, és a Default Gateway 0.0.0.0 és 192.168.2.1 volt, holott én csak a 192.168.2.1-et írtam az udhcpd szerver konfigba.
Kapcsolat dsable-enable a windóz kilensen, és akkor már csak 192.168.2.1 volt a gateway, és úgy volt NAT is. Mindjárt megnézem Linuxokkal is.Ja, és az udhcpd.leases -be nem ír semmit... dumpleases kb. üres kimenetet ad...
Valaki látott már hasonlót? Miért ad át ilyet, látszólag magától?

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest