Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
A játszós gépemen 3 linux van jelenleg, merthogy a linuxokkal szoktam rajta játszani (testing environment):
Fedora 16 "Verne" XFCE Spin
Debian GNU/Linux 6.0.3 "Squeeze"
Xubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot"Pénteken frissítettem a Xubit, majd a Fedorát is, mindkettő kapott új kernelt is, így a boot menüt adó Fedora grub.cfg-je újragenerálódott. Csakhogy kihagyta a Xubuntut. Molyoltam vele egy sort, mire kiderült, hogy az os-prober valamiért nem találja meg. Bebootoltam a Debiánt, átraktam a lóderét a boot sectorba, hogy ő legyen a főnök, de ő is kihagyta a Xubuntut. Aztán visszaraktam a Fedorát, és kézzel beleraktam a Xubit a grub.cfg-be, és úgy bebootolta. Megnéztem Xubin a csomagokat, 4 kernel volt fent, 3.0.0-12 - 15-ig. Egy hirtelen ötlettől vezérelve leszedtem az első kettőt. És lássatok csodát, így már észreveszi a Fedora os-prober-e a Xubit. Szóval a sok kerneltől valahogy félremegy... Hmmm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Update 02.02. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest