Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Sziasztok,
A játszós gépemen 3 linux van jelenleg, merthogy a linuxokkal szoktam rajta játszani (testing environment):
Fedora 16 "Verne" XFCE Spin
Debian GNU/Linux 6.0.3 "Squeeze"
Xubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot"Pénteken frissítettem a Xubit, majd a Fedorát is, mindkettő kapott új kernelt is, így a boot menüt adó Fedora grub.cfg-je újragenerálódott. Csakhogy kihagyta a Xubuntut. Molyoltam vele egy sort, mire kiderült, hogy az os-prober valamiért nem találja meg. Bebootoltam a Debiánt, átraktam a lóderét a boot sectorba, hogy ő legyen a főnök, de ő is kihagyta a Xubuntut. Aztán visszaraktam a Fedorát, és kézzel beleraktam a Xubit a grub.cfg-be, és úgy bebootolta. Megnéztem Xubin a csomagokat, 4 kernel volt fent, 3.0.0-12 - 15-ig. Egy hirtelen ötlettől vezérelve leszedtem az első kettőt. És lássatok csodát, így már észreveszi a Fedora os-prober-e a Xubit. Szóval a sok kerneltől valahogy félremegy... Hmmm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- RAM topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest