- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #12746 üzenetére
Nálam gtk2 csomag 2.24.5-3 van. Ha jól értettem a googleben a dolgokat, a 2.2-es főverzió óta vannak gondok.
És Bambano:
Egy ős Linuxos tanította nekünk a Linuxozást, azt mondta, van rá valami shell script, ami bent tartja a funkció gombokat az mc ablakában Gnome alatt, de valszeg nem foglalkozott vele, mert KDE-t használt mindig is és ott nem volt ilyen gondja.
Én meg rászoktam KDE-re és megszerettem.
Semmi gondom nincs a Gnome-al (csak mindig elveszek a beállítások és az adminisztráció menüben a sok ikon között mire megtalálom amit keresek), de amerre haladnak ott a dolgok kinézet ügyileg, az nekem nem tetszik. Maradok KDE-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Futás, futópályák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kés topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest