Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl #12184 üzenetére
Na, megérte a 40GB-os vinyót berakni. Ezt a lépést hagytam ki először, szóval nem hoztam létre a Win7-nek csatolási pontot, de most megcsináltam, és majdnem tökéletes a dual-boot. Egyetlen egy bibi van a dologban. A Grub-nál 2db Windows van, 1-es és 2-es. Az 1-es indul el, és működik helyesen, de a 2-es hiányzó bootmgr-t panaszol. Ez konkrétan nem zavaró hiba, csak nem értem hogy került oda ez a 2-es Windows, mivel csak egy Win7 és egy OpenSuse van fent a merevlemezen.
A lényeg, hogy nincs baja a Suse-nek a Windows 7-el, hanem csak egy egyszerű beállítás maradt ki a Suse telepítésénél. Emiatt kérdeztem tegnap, hogy nem hagytam-e ki valamit, illetve nem kell-e odafigyelni valamire.
Tehát Windows 7 és OpenSuse Dual-boot lényeges lépései:
1. Windows7 telepítés.
2. OpenSuse telepítésénél a particionálást szakértőire állítva a Windows-os partició beállításaiban létre kell hozni egy csatolási pontot a következő beállítással: "/Windows/C". Angolul: Mount partition és Mount Point.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest