- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Na, megérte a 40GB-os vinyót berakni. Ezt a lépést hagytam ki először, szóval nem hoztam létre a Win7-nek csatolási pontot, de most megcsináltam, és majdnem tökéletes a dual-boot. Egyetlen egy bibi van a dologban. A Grub-nál 2db Windows van, 1-es és 2-es. Az 1-es indul el, és működik helyesen, de a 2-es hiányzó bootmgr-t panaszol. Ez konkrétan nem zavaró hiba, csak nem értem hogy került oda ez a 2-es Windows, mivel csak egy Win7 és egy OpenSuse van fent a merevlemezen.
A lényeg, hogy nincs baja a Suse-nek a Windows 7-el, hanem csak egy egyszerű beállítás maradt ki a Suse telepítésénél. Emiatt kérdeztem tegnap, hogy nem hagytam-e ki valamit, illetve nem kell-e odafigyelni valamire.
Tehát Windows 7 és OpenSuse Dual-boot lényeges lépései:
1. Windows7 telepítés.
2. OpenSuse telepítésénél a particionálást szakértőire állítva a Windows-os partició beállításaiban létre kell hozni egy csatolási pontot a következő beállítással: "/Windows/C". Angolul: Mount partition és Mount Point.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Arc Raiders
- Milyen notebookot vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Futás, futópályák
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest