Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokásos hülye kérdés, amire gúglival nem nagyon találtam semmit...
Van egy jól működő wifim otthon, amire az öreg P3-as notim csatlakozik, Lubuntuval. A /etc/networks/interfaces -be beírtam szépen a dolgokat, működik.
Most hazajöttem, anyámnál kéne a wifire csatlakozni, de jó lenne úgy megoldani, hogy ne kelljen mindig átírni. (Wifi-radar alapból nem műxik jól, bár még próbálkozok vele, de azzal eddig semmire nem tudtam csatlakozni.)
Meg lehet ezt oldani valahogyan, hogy több wifi konfigot írok be, és arra csatlakozik, amire tud?A másik, hasonló gond.
Amióta megoldottam ezen a gépen a wifit, a drótos hálóra nem hajlandó csatlakozni. (Ugyanarra a routerre menne, amiről a wifi is jön.)auto eth0
iface eth0 inet dhcpEnnyi van az eth0-hoz, és ha nincs wifi, akkor megy is.
Pedig szerintem ennek (is) mennie kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest