- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Van egy ext4-es partició mountolva a home könyvtárba amit torrentezésre használok.
Ez a partició olyat csinál, hogy letörlök pár mappát vagy letöltök, de ujraindítás után ezeket elfelejti. Ehhez kapcsolható még egy olyan hiba amit észrevettem, hogyha futni hagyom a böngészőt és ujraindítás vagy kikapcsolás után bejelentkezek a kdebe akkor azt írja, hogy nem szabályosan volt leállitva a böngésző. Vissza akarom-e állitani bla bla....megjegyzem mindegyik böngészőnél.
Eddig azt hittem, hogy a nobarrier kapcsoló fstabban okozza a hibát, arch wikiben írják, hogy adatvesztés okozhat. Ezért barrier=0 álltam át, de ez se oldotta meg a problémát.A naplozás kikapcsolás nem okozhatta ezt?
# tune2fs -O ^has_journal /dev/sdXYAz elméletem, a kde nem jól állitja le a futó programokat és ezért van az adatvesztés.
KDE Arch linux 64bit
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest