- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
klayton#1
üzenetére
Ar Arch Linuxnak nagyon jó a wikije, szóval azt érdemes mindig megnézni:
http://wiki.archlinux.org/index.php/Kde
http://wiki.archlinux.org/index.php/Ati
Mivel én nem vagyok kde fan, és nvidiát használok, összesen ezzel tudok hozzájárulni.
Csak így tovább, használd az arch-ot, meglátod milyen jó, hogy sosem kell újra telepíteni, s mindig a legfrissebbet kapod minden csomagból.

Én egyszer telepítettem újra, amikor 32 bitről átmentem 64-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 12.600 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest