Hirdetés
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klayton#1
tag
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem!
Eldöntöttem, hogy váltok Arch Linuxra, eléggé megtetszett. A telepítés simán ment leírás alapján, végül kde-base környezettel telepítettem [első találkozásom a kde-vel is..]. A rendszer működik királyul, viszont azt hiszem, a grafikus kártyám telepítése mégse sikerült túl jól. Ati Radeon HD5770-es kártyám van, és a telepítés során "xf86-video-ati"-t telepítettem, viszont valamiért nem hajlandóak működni a Visual Effectek, mindig kiírja, hogy "could not activate ..." vagy, hogy "disabled by other application..". A kérdés az, hogy hogyan érhetném el, hogy működjenek rendesen az effektek?
Na közben egy másik is eszembe jutott. Még ubuntu alatt mplayert használtam, és ezt az új Arch-ra is telepítettem, viszont amikor teljes képernyőn szeretnék lejátszani, egyszerűen a képet egy fekete képernyő közepére rakja.. nem igazán értem miért..
Ha valaki tudna esetleg nekem segíteni ezekben, nagyon örülnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest