- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
grizlisandor
veterán
Igen, véleményes szerintem is, de hajnalban akartam fejtegetni a dolgot.
Gusto meg a támadó felugrottak a beadásra, Gusto keze magasban, mert lendületet vett, a támadó a leereszkedő kezére fejelte a labdát. Ki tudja, hogy ha nem fejeli rá a kezére a labdát, akkor mi lesz az akcióból... Általában ezeket megvizsgálják és mehet tovább, de most adni kellett egy kis izgalmat a végjátéknak, ha már a vihar kevés volt.
-
BenHans
addikt
Nem is feltétlenül posztriválisok amúgy.
Wirtz balra volt kitolva a Leverben, sőt mint anno Totti, balról játszott hamis 9est amolyan 9.5est, míg Szobi inkább középen volt a Poolban, inkább box-to-box ő mint Wirtz.
Szerintem nagy potenciál lehet abban hogy ők cserélgetnek, és bármelyik beléphet akár 9esbe is.
Lehet Diaz vagy Nunez helyében jobban aggódnék... -
Soulfly842
addikt
Volt ott Bokafogó a PSG-nek...
Ha a friss BL győztest ily' korán megverik, akkor át kellene adni a BL serleget és kész!
Meg van az új BL győztes
16-lövésből 2(!) kaput eltaláló (ebből 8 blokkolt)... és nulla nagy esély..4x annyi lövés és mégis 2x annyi kaput eltaláló lövése volt a PSG-nek... 3-4x annyi passz 91%-os passzpontossággal...
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Egyeseknek nem nyűg, hanem akár a bajnoki címnél is jövedelmezőbb sorozat.
A csapat hamarosan repülőre száll, és a Sole 24 Ore beszámolója szerint a Juventus a klubvilágbajnokságon a csoportkörben való részvételért körülbelül 20 millió dollárt kap. A csoportkörben (csapatonként három mérkőzés) minden győzelem 2 millió dollárt, minden döntetlen pedig 1 millió dollárt ér. A legjobb 16 közé jutás további 7,5 millió dollárt, a negyeddöntőbe jutás további 13,1 millió dollárt, a legjobb négy közé kerülés pedig további 21 millió dollárt jelent. A döntőben vesztes csapat 30 millió dollárt kap, míg a győztes 40 millió dolláros nyereményt vihet haza.
-
Egon
nagyúr
Ez nem igaz, volt egy csomó jó meccse a válogatottban, azóta támadják, mióta szerepelt a "család az család" kampányban (no meg mióta a fradisták szeretnének egy Fradi-játékost a válogatottba - már abból a két és fél magyarból, aki az afrikai csorda között még megmaradt...
).
-
-
mephi666
nagyúr
-
-
Tibiajax
nagyúr
nagyon kevés az esély. sajnos
a hétvégén elbaszták, és sztem ennyi volt a dala bl lehet egy nagy lehetőség. egy meccs, ki-ki.. bármi lehet.
hát csak igen.. ahogy a troll-on is megírták. a scudettoval a zsebben sokkal jobb lenne (lett volna) müntyenben pályára lépni, felszabadultan, mint majd bukottként -
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
ha nem peches Sommer, még nyertünk is volna a végén... egészen elképesztő
igazatok volt h partiban lehet az inter, de én ebben nem hittem egyáltalán
képtelen vagyok objektíven látni az intert, soha nem is voltam rá képes
én mindig azt látom csak, h gyengék vagyunk, de aztán..hátha mégseés ha gólt lövünk, földöntúli az örömlöket
3-3, soha rosszabbat, a visszavágó már a kékfekete pokolban várja Yamal-t
-
mephi666
nagyúr
a nagy hirvigózás után 90%-ra mondom hogy ő lesz a következő akinek a szerződését megújítják
most néztem bele a tegnapi castle-palace ismétlésbe: itt a remek példa, hogy Ezé nem kell ilyen balfaszul rúgni annak a kapusnak, aki az utóbbi 5 büntetőből 3at kifogott
-
Nem vagyok ebben biztos. Az olaszok, főleg a mostani Inter képes vért inni. Épp egy Barcánál ez az, ami talán nincs meg igazán, szerintem az a párharc abszolút 50-50% lenne, de így, hogy a Barca kezd hazai pályán, talán leheletnyit még esélyesebbek is az olaszok.
Pizsi - Arsenalnál én tartok attól, hogy a franciák lesimázzák. De az elég jó, látványos párharcnak ígérkezik!
Én nagyon tudnék adni egy újabb Barca - Arsenal döntőt
De nem élem bele magam.
-
Ugye, Kutinnyó?!
#226095 DeathAdder :
A sintér mellett szól, hogy az antifocit jobb %-kal lehet letenni az asztalra.
Ez a báljern is tele van másodvonalasokkal, akiket valami rejtélyes okból mégis megvettek.
Pl. nehéz leírni, de sajnos Kukamakákó a bajorok legjobb védője... -
-
perempe
veterán
A 3. gól miatt érdemes megnézni az összefoglalót.
A 4. gól öngólpassz előzte meg, ilyen hibát!Nem járt volna a piros is a büntető mellé?
-
Hát ez pont a Groupamára nem igaz, mert magasabb a nézőszám kihasztnáltsága, mint a régi Albertnak. Az utóbbi években, az átlag nézőszám, csak a hazai bajnokikat nézve, olyan 10-11 ezer közötti, és ehhez jönnek most már 6 éve a nemzetközi meccsek.
Ezekből évente minimum 7-8 van, és jellemzően vagy teltházzal, vagy nem sokkal kevesebb nézőkkel futnak.
Arról nem is beszélve, hogy ég és föld a két stadion közötti komfort. Én jártam nem keveset a régi Albertbe, ott voltam a lebontása előtti utolsó meccsen, ahol az utolsó pillanatban szerzett góllal nyert a Fradi [link] , utána meg felgyújtottuk a stadiont.
A B-közép alatti WC-kben, mosdókban bokáid állt a húgy, mert már évek óta szétrohadt a teljes szennyvíz rendszer, és nem volt értelme költeni rá.
Egyébként a Groupama, a megnyitása óta nyereségesen üzemel, mert az a SportFive üzemelteti, amelyik a világ egyik legnagyobb stadion üzemeltetője, többek között ők viszik a Dortmund, Juventus, vagy épp a PSG stadionjait is. Arról nem is beszélve, hogy az első 10 éves szerződési ciklusban, az üzemeltetési jogért, évi fix 1,5 milliárd Ft-ot fizettek, a csapatot üzemeltető Labdarúgó Zrt.-nek, plusz bizonyos bevételi szint fölött, még további százalékokat, ami az utóbbi évek nemzetközi szereplése okán meg is valósult.
Tavaly lett megújítva a szerződés, arról egyelőre nincs még hír, hogy ebben a ciklusban, mennyi az évente, általuk leperkált fix összeg, az üzemeltetési jogért.
Jó pár jegyet elraktam a régi időkből, itt van kettő, az egyik az Albert Stadion, már említett búcsú meccse, a másik a régi Puskásban lejátszott utolsó hivatalos meccs jegyei. Ugye 2013-2014-ben, az új Groupamáig, átmenetileg a Puskásban voltak a meccsek. -
sherlock82
senior tag
Amorim kb 20 meccs óta edző csapatnál, de nem merem megnézni mert annyira kiábrándító a teljesítmény. Szerintem 5 db meccs lehet amit megnyertek. Sokan győzködtek, hogy a csapat teljesítménye előnyére fog változni miután megérkezik az új edző Lisszabonból. Hát, nem így lett eddig sajnos. Bízunk benne hogy megfogadja SAF korábbi mondását hogy a PL áprilisban kezdődik. Aztán addigra lesz valami formája ennek a csapatnak.
grizlisandor
Legyen igaza, és hazai pálya előnye miatt is talán nyer a csapat.
-
venember83
nagyúr
Valami 80-90 millió euróról írnak az olaszok. Persze kérdéses, mennyire reális ez az egész.
mephi666: Diaz helyett szeretnék, azt írják.
Darwint nem is tudom, kibe lehetne beleszámítani. Pl. egy Arthurba, Douglas Luizba talán.
atee_13: Chiesánál mindenképpen jobb/drágább opció, hisz egészséges (még?). Az olasz válogatottat vajon hova fogja kiszervezni nyáron a Pool? Kétlem, hogy nagy szükség lenne rá. Meg ha szükség van is, elég sokat sérült, keveset bevethető.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest