- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Soulfly842 #229653 üzenetére
Kár, hogy abra pont akkoriban került képbe.
-
válasz
Soulfly842 #229651 üzenetére
Watkins jobb szezonokat hoz mint Drogba annó egy sokkal gyengébb liga top csapatában, és ott is többször 5-8 gólos szezonjai voltak, 20+ meg talán egy. A legnagyobb skillje hogy clutch player volt, azért lett legenda
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #229633 üzenetére
...na majd elolvasom
jövőre szerintem tovább toljuk a biciklit és Pisa környékén lesz a bázis, ahonnan csigaföldre is kiléphetünk 1 napra
FF eléggé maxra tekerte a gyalulást
kb arra emlékeztetett, amikor 97 körül repnapon voltunk, ahol abban az időben rendesen tolták a mig29eseknek... utána feküdtem este otthon az ágyban és még mindig zümmögtek a fejemben a repülők
volt olyan basszus 1-1 nótában, hogy szó szerint a gatyát majdnem lerázta rólam... de a MH akkor is mérföldekkel többet adott... Blackeningről is 2 nóta bekerült: Aesthetics of Hate, zárásnak meg Halo... de ezeken kívül van az albumon vagy 3-4 olyan nóta, ami kocsiban nagy kedvenc... ja és Ozzy halála után 2 nappal volt a koncert: egyértelmű volt, hogy róla is megemlékeznek BS nótákkal
-
válasz
Soulfly842 #229638 üzenetére
Akkor meg örülj, hogy pénztárca nélkül jelenleg ezen a szinten tud lenni a Bárka.
Nyilván 19-re húztak lapot, hogy ez jó volt-e, vagy nem, azt majd kb. jó 5-10 év múlva derül ki. -
IreN!CuS
őstag
válasz
Soulfly842 #229630 üzenetére
Még ha időm lenne követni azt mondom, de én innen nem akarom megmondani mi a jó, mi lenne a jobb vagy mi a szar
Örülök ha letudok ülni megnézni egy meccset -
válasz
Soulfly842 #229630 üzenetére
Sajnos nem látunk a sportszakmai sikereken túl a klub ügyeibe. Nem lehet megítélni pénzügyileg mennyire menedzselni Laporta jól a klubot. Milyen melyről kellett felhúzni a klubot. Így lehetlen megítélni ebből a szempontból milyen munkát végeznek.
De nyilván aggasztó, hogy minden nyáron azzal szembesülünk, hogy nem tudunk játékosokat regisztrálni...Miközben az Atlético például halomra igazolja a játékosokat idén is...
Gyakorlatilag azt lehet leszűrni, hogy a bérek még mindig magasak. Ez a gond.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227306 üzenetére
...közben a nagy szerverlehalással egy időben megvolt a koncert:
Fear Factory: berúgták az ajtót rendesen és agyatlanul legyalulták a 30 évvel ezelőtti nótáikból a legjavát
replica, zero signal, linchpin, stb... legnagyobb hiba az volt, hogy mindent feltettek a hangerőre, így abszolút nem jött ki, hogy az új énekesnek (Milo Silvestro) milyen kurvajó hangja van... más koncertfelvételeken belehallgattam és tisztára mintha 25-30 éve lennénk és a régi énekest hallanám
kb 45-50 perc volt a shownak ez a része, asszonynak annyira nem is tetszett (félt hogy a hangerőtől kirezeg az aznap tömött foga) ...majdnem úgy volt vele, hogy "hallgassunk bele a MH elejébe és menjünk"
...na de aztán jöttek Robb Flynn-ék, benyitottak az imperium-al és olyan 2 órát leadtak (vegyesen a burn my eyes-tól a pár hónapos albumig játszottak mindenhonnan), amit életembe nem gondoltam volna
nagyot szólt ez is, de sokkal jobb volt a hangosítás, mint a FF alatt és rendesen kijött az énekhang, valamint a dallamok is... arról nem is beszélve, hogy fényekben és látványban is teljesen más polcot képviseltek... RF kommunikált végig a rajongókkal, láthatóan élvezte az egészet... 58 évesen amennyi energia van ebben az emberben az irigylésre méltó
na és asszonynak eszébe se jutott, hogy induljunk... annyi, hogy a végén halo-val zártak (más felvételek alapján megszokott, hogy ezt hagyják a legvégére) és a szám közepénél elindultunk a kocsihoz, hogy ne kerüljünk be több ezer ember közé, amikor mindenki egyszerre akar lelécelni
...így az utolsó percet kb akkor hallottuk, amikor már gurultunk el a helyszín mellett...
na meg, hogy azért baszódjon el valami a ph után nálunk is: 5 év alatt már a 2. 50" samsung reccsent meg nálunk úgy, hogy 1-6 hónappal lejárt a garancia... éjfélkor értünk haza kecskemétre koncert után, összedobtunk valami kaját, hogy nézünk valamiből 1 részt, eszünk, alszunk... erre a samsung úgy döntött, hogy reboot-loop
reggel majdnem 2ig nézegettem a tv utódját (hasonló méretű tcl, amire 5év gar van), majd 4kor felébredtem hogy pörög az agyam és meg is rendeltem
...tegnap hozták, meccsteszt meg hét végén lesz rajta... képminőségben eddig nem mondanám rosszabbnak a samsungoknál ('pool edzőmeccset sweet tv-n kellett néznem pár napja
Szoboszlai gólja elég laza volt, ahogy egy laza rutinmozdulattal beakasztotta a hosszúba... Frimpong meg TAA után a jobb szélen kurvajó lesz)
-
válasz
Soulfly842 #229262 üzenetére
Azt olvastam, azért lett deal, mert a játékos ügynöke lemondott a 10%-os tiszteletdíjról.
Baszki, 7mihályt kapott volna egy aláírásért? Az még forintban is jól hangzik, nem hogy euróban.Pályát tévesztettem.
De örülök Gyökeres érkezésének. Madueke-t továbbra sem tudom hová tenni, cáfoljon rám.Jó lesz a Chelsea. Jó kezekben van a keret
Mondjuk jó nagy, erős, vaskos kéz kell egy ekkora kerethezÉrdekes lehet az idei PL kiírás.
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842 #229235 üzenetére
Ezek után az a 4 kapott gól nem is annyira szar az über prime PSG-től, ugye?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #229219 üzenetére
ja és ami a legfontosabb: cheatcode prepayed ticket mindenhova
amikor Velencét kihúztuk és reggel 7kor beírtuk helyette Jesolo-t, hogy "akkor 8kor indulás 10órás nyitásra" ...gyors megvettem előre a jegyet... odamentünk, 50méteres sor a bejáratnál... beálltunk 2 percre... majd előrementem, nézem: ott egy üres sor azoknak akiknek már van jegyük... intettem asszonyéknak, hogy jöjjenek és 1 percen belül bent voltunk
amikor végeztünk a Tropicarium résszel és mentünk az akváriumot nézni, akkor már kb 100 méter volt ez a sor
...prepayed meg üres
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #229216 üzenetére
ez ismerős: nászút nálunk úgy nézett ki belföldön 11 éve, hogy 7nap/6éjszaka, mindenhol külön szállás és közbeeső városokban 1-2 program
szállás kempinges viskótól kezdve hotelig volt minden... kicsit izgultam azért, hogy valahol azt mondják, hogy "nincs meg a foglalás"
...de ez mégiscsak belföld, innen 1000-1200km-re nagyobb bajban lettünk volna
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842 #229204 üzenetére
Jó lesz nekünk Angelo Stiller is, csak moccanjunk már rá.
-
válasz
Soulfly842 #229045 üzenetére
konkrétan leírta hogy a bayernt választotta. aztán amint kiderült az ellenkezője visszakerestem de már át volt szerkesztve hogy valami kicker vagy build a forrás
későb megírta már, de eléggé ködöt szúrkált végig, ahogy kerkezzel is, másoknál megvannak a saját forrásai azt nem vitatom, csak annyit poszol hogy teljesen devalválódnak a korábbi állításai
-
Creative997
őstag
válasz
Soulfly842 #229062 üzenetére
Azért a klíma egészen más.
Közben itt az első balfaszkodas hátul. Megint Asencio
most komolyan mire várt?
Na akkor le is lehet fújni. Ebből így lesz egy 5-ös
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842 #229054 üzenetére
Vagy marad ahol van.
-
válasz
Soulfly842 #229038 üzenetére
nem maga szerkeszti a fb-oldalát, amit X-re ír ki, vagy youtuben beszél ott még nem volt pofára esés
ellenben fb-n csak ezen a nyáron ugyanígy breakingelte hogy nico williams csak a barcelonát akarja és hamarosan nyélbe ütődik, meg hogy wirtz a bayernt választotta
-
válasz
Soulfly842 #229034 üzenetére
ezt a marca mondja, akik szokás szerint panyol klubok kénye kedve szerint vannak aláfeküdve
ez romano FB, amit nem is ő szerkeszt, csak amit twitterre ír meg yt-n mond ahhoz adja a nevét
az igazság valószínűleg hogy a klub ki fogja futtatni és Guehire cseréli ingyen. pizsi is erősen képben van. mondjuk szerintem Konaté jobb, de a sérülékenységére nem lehet csapatot építeni
-
cami][us
senior tag
válasz
Soulfly842 #229025 üzenetére
Ez is hülyeség, mert az mtv szerint nem mondhat fel egyoldalúan senkinek a csapat, mert a jogalany elhunyt. Remélem érthető. Adózás szempontjából is jobb lehet, ha nem a bérezés keretei között szórakoznak ezzel. Feltéve hogy igaz a sztori.
-
válasz
Soulfly842 #228939 üzenetére
14 millió font, derék pénz
-
Creative997
őstag
válasz
Soulfly842 #228939 üzenetére
Ilyen esetben a FIFA/UEFA fizet a klubnak az elveszett értékért?
-
Pitterix
őstag
válasz
Soulfly842 #228877 üzenetére
Szép.
Nyugodjanak békében! -
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #228848 üzenetére
Nyugodjanak békében.
Kemény, hogy csak így kigyullad a kocsi, pedig azt mondják, hogy a hollywoodi filmekben gyulladnak, robbannak fel könnyen...
-
válasz
Soulfly842 #228789 üzenetére
megoldják
bályern meg augusztus végén rámegy rashfordra
-
paatrick
őstag
válasz
Soulfly842 #228773 üzenetére
A beárazás megtörtént az első félidőben. A miami és messi szurkolók akik azt látják hétről hétre hogy Messi simán átfut mindenkin, most még csak előrefelé se tudott passzolni, pedig ennél már láttam brutálisabb pressinget is európai csapattól. 2. félidőben meg várható volt hogy a PSG már nem töri össze magát, trükközgettek, meg láthatóan adtak teret egy kis játszadozásra a rózsaszíneknek is.
-
cami][us
senior tag
válasz
Soulfly842 #228698 üzenetére
8 millió fontos bónusz, ha az Al-Nassr megnyeri a Szaúdi Pro Ligát
9,5 millió fontos bónusz, ha az Al-Nassr kvalifikálja magát az Ázsiai Bajnokok Ligájába és meg is nyeriEzeken legalább spórolnak.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #228696 üzenetére
Én még mindig erősnek érzem, de legyen.
---
Visszanéztem Esperance Tunis elleni meccsünket, egy félidőnyi rendes játékidőben pariban volt a tunézok, de a hosszabbításban 3 perc alatt kaptak kettőt, majd a második félidő hosszabbításában még egyet.Andrey Santos gyerek nagyon ügyes volt, nem tudom Maresca, hogy fogja összerakni ezt a középpályát.
-
válasz
Soulfly842 #228688 üzenetére
És akkor mit szóljanak itt Vásárhelyen, hogy csak 8 millió Ft-nak megfelelő fontot kapnak Kerkez után, miután először leigazolták a Rapidtól, majd eltékozolták a Győrnek.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #228686 üzenetére
PL legjobbja túlzás, de a posztján a legjobbak között van.
Pool-lal szintet lépett, ha itt is hozza a teljesítményt, lehet a PL legjobbja.---
Delap a góljaival, gólpasszaival kitermelte az árát, 30M fontért érkezett, 36M fontot kaptunk a csoportkörből való továbbjutásért. -
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #228686 üzenetére
"Kerkez azért már bizonyított, top támadók, védők ellen is."
Boszmauszban igen, de ott nem volt elvárás felé, hogy kötelező, hogy levegye az ellent. Azért a poolban nem úgy kell pályára lépni, hogy nem baj, ha nem jön össze itt szerintem nagyobb a győzelmi kényszer mint a pirosfeketéknél. Nyilván nem jelenti azt, hogy nem tudja megugrani csak azt mondom, hogy más azért csak kellene látni pár tétmeccset, hogy hogyan alakul mentálisan fel tudja kapásból dolgozni vagy lesznek gondok ami kihat a játékra is.
Meg lennék lepve, ha lenne még egy olyan ajándék szezonunk, mint az előző, hogy minden esélyes béndzsázik csak nekünk jön össze a szezon kb 90%a szerencsésen. -
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #228681 üzenetére
Egyenlőre azért várjuk meg 1-2 tétmeccset is.
Mert ez még szerintem is egy a ajándék PL cím volt tavaly. 2 bundásost nem tudjuk hogy áll helyt a PL-ben. Kerkez fut mint a mérgezett egér, de meglátjtuk, hogy nagyobb elvárosoknak is meg tud e felelni.
Slot meg a szezon végén próbálgatta volna a saját játékát a csapattal (ami már nem igazán köthető a klopp focihoz), de a szezon végén nem jöttek az eredmények. Nyilván lehet mondani, hogy már megvolt a cím és azért, de én még nem innék előre a medve bőrére ilyenkor. -
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228681 üzenetére
én azért nem akarom elkiabálni előre, de az előjelek jól néznek ki
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228675 üzenetére
...na végre hivatalos
-
válasz
Soulfly842 #228678 üzenetére
Nem semmi am.
Kemény lesz idén is a pool.
-
válasz
Soulfly842 #228675 üzenetére
Kerkez meg németül.
-
válasz
Soulfly842 #228632 üzenetére
románó megint melléfogott
tegnap és ma is azt mondta hogy még aznap be lesz mutatva
bár a mai jóslata még bejöhet
max leírja holnap is, aztán hivatkozik rá hogy naugye megmondtaközbe meg épp józanodik a stáb a tegnapi koncertből xddd
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #228647 üzenetére
Néhány hasonló esemény a múltból:
Ausztrália női válogatottja 7–0-ra kikapott a Newcastle Jets U15-től a 2016-os olimpia előtt.
Az amerikai világbajnok válogatott 5–2-re vesztett az FC Dallas U15 ellen 2017-ben.
A Marta-féle brazil válogatott 6–0-ra kapott ki a Gremio U16-tól 2020-ban.
Az Arsenal női csapata 5–0-ra alulmaradt a klub saját U15-ös fiúcsapata ellen 2022-ben. -
Andris...
tag
válasz
Soulfly842 #228594 üzenetére
-
Andris...
tag
válasz
Soulfly842 #228588 üzenetére
Ajjaj... ott a magyar zászló. Ebből baj lesz.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228588 üzenetére
...aztán a végén aláírna a kék retkekhez
-
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #228535 üzenetére
Ha 10-0-ra vertek volna minket, még megérteném, hogy frenkiznek.
De mi 6 perc alatt buktuk el a mérkőzést. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228509 üzenetére
..majd ha Raul-ok, Hierro-k, Redondo-k, Seedorf-ok, elöl meg Mijatovic és Suker-ek fogják alkotni a királyi gárdát ismét.. majd akkor
-
sherlock82
senior tag
válasz
Soulfly842 #228501 üzenetére
Azért ezek elég komoly összegek a komoly kluboknak is. Mire ezek a csapatok vissza térnek az országukba kezdődhet nekik a nyári felkészülés. Amit amúgy abba se hagytak kb. : /
Eddig kb 3 hét leállás volt a kettő közt most meg 0.
Félek hogy lesz itt annyi sérülés hogy csak na.
Augusztus 22 - én bundesliga kezd. Ugyan úgy ahogy eddig is. Csak a szünet lesz karcsú. -
válasz
Soulfly842 #228497 üzenetére
Vagy baxxa meg azt a szerb anyját!
Ma' bocsánat. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228491 üzenetére
Jajj, csak nehogy magyar zászlókkal várják a stadionnál, még visszamondja a fater az egészet és kárpótlást kér.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228493 üzenetére
....az m4-nek akkor fogok majd hinni, ha élőben közvetítik a kolostormalac eltakarítását
ui: ha jön a fotmob értesítés, vagy lfc hivatalos oldalról a hír, akkor már 100%
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228491 üzenetére
engem az a 2 szó azért zavar a bal felső sarokban
...majd ha a hivatalos oldal leadja, akkor örülök nagyon
-
Creative997
őstag
válasz
Soulfly842 #228479 üzenetére
BL csoportkorben is majdnem kiestek, aztán...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228423 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek mit hoz ki a Lokiból.
Sok sikert neki! -
válasz
Soulfly842 #228416 üzenetére
"A Rapid Wien-nél pl. foghatják a fejüket, hogy milyen jól ítélték meg
"
Az még csak hagyján, hogy az ilyen uli-buli szintű mezítlábas csapatok, mint a Rapid benézte, de az hogy utána, itt Vásárhelyen, a mennyei harmadosztályban is ilyen csúnyán, ilyen méltatlanul, na az már megbocsájthatatlan.
-
Cs1csó
titán
válasz
Soulfly842 #228305 üzenetére
Úgy legyen, mókás lenne egy címvédés.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Soulfly842 #228276 üzenetére
Akkor nézz Hali közvetítéseket is!
Ezt hozza a házi kommentátor haverom is a Haladás meccseken.
Ilyen streameket nyomunk ketten, az én saját cuccaimmal, kb. nulla pénzből, az NB III-ban: [link]
Felhívnám a figyelmet a táborra is, és arra, hogy a magyar harmadosztályban járunk.
Közben a Felcsút meg majdnem bajnok lett az élvonalban...
-
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #228275 üzenetére
Én nagyon félek a sráctól, meg tele vagyunk fiatal tehetséges szélsőkkel és hogy fog beférni, ha meg nem, akkor hogy fogjuk eladni bukó nélkül...
-
Cs1csó
titán
válasz
Soulfly842 #228279 üzenetére
ez a típus inkább leég.
-
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #228280 üzenetére
Etó nálatok volt mikor jóska lenyilatkozta, hogy fogalma sincs hány éves?
-
válasz
Soulfly842 #228276 üzenetére
vérzik a fülem
-
válasz
Soulfly842 #228270 üzenetére
merész olyannak adni aki védekezni nem tud
rendszerjátékosnak jó, majd rúg, csíp, harap, le fel futkározik és tartja a szélességet
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228257 üzenetére
fociban nagyon erős nemzet
-
Andris...
tag
válasz
Soulfly842 #228256 üzenetére
Már az előző, Andorra elleni szenvedés után szétszedték kommentekben az angol szurkerek Tuchelt a felállás meg a taktika miatt. Ez a mai szerintem végképp betesz nekik, ismerve, mennyire alacsony az ingerküszöb arrafelé szurkolók és média által is. Dehát ki gondolhatta komolyan, hogy egy NÉMET szöv.kapitányt nevezzenek ki Anglia élére, akinek aztán ráadásul engedik a home office-t, amikor épp nincs meccs?!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228129 üzenetére
Szoboszlai csapattársa mehet a kapuba
...nem nézem a meccset: jó ez a tenisz eléggé... tétje is nagyobb... most tyúkovicsot próbálják összetákolni a folytatásra... 2 szett hátrányból sok esélye nincs már
ui: Agassi 55 évesen azért Steffivel együtt jól tartja magát
-
szebe
addikt
válasz
Soulfly842 #228129 üzenetére
Kiemelkedőt nem alkotott, hozta a "kötelezőt" Gulácsi sérülésekor. Fagyistáknak meg szúrja/szúrta a szemét, hogy utána mégis Gulácsi védett az EB-n.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228089 üzenetére
...nem mondom, hogy rossz, de más dolog olyan ligában legjobb kapusnak lenni, ahol egy 38 éves Böde a gólkirály 16 góllal, mint a pl-ben letenni a névjegyet
jó lenne persze, ha újabb magyar mutatkozna be a pl-ben, de házon belül is nagy a konkurencia
-
válasz
Soulfly842 #228083 üzenetére
Addig már nem látok el.
-
válasz
Soulfly842 #228081 üzenetére
15 perccel nyertem.
-
Ringman
félisten
válasz
Soulfly842 #228074 üzenetére
bejelentették és már öregedett 10 évet!
-
venember83
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228001 üzenetére
A Juventushoz igazol?
-
DS39
nagyúr
válasz
Soulfly842 #228010 üzenetére
Benézte, a nyugdíjas szálló a másik oldal.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227919 üzenetére
...ez olyan, mint ahogy az alkoholista mindig talál indokot az ivásra... a párizsiak mindig találnak indokot a város felgyújtására... ha nyernek, csak kicsit gyújtják fel... ha veszítenek, akkor nagyon...
Tibi hol van? még nem heverte ki azt az 5-öt, ami gombócból is sok? ...csak megnyugtatásképp mondom, hogy akár a 'pool is kaphatott volna ezektől 5öt
oda és vissza is...
-
atee_13
őstag
válasz
TV székház?
-
Cs1csó
titán
válasz
Mondjuk ez legalább abszolut mértékben tervezhető volt:
1. ha veszít a párizs azért
2. ha nyer a párizs azértA fő gond azokkal van akik ilyenkor akarnak új okostévét (nem is értem, már így a meccs után?) vagy új Iphone-t "beújítani"
Vagy csak simán (a lelki egyensúly megtalálása, a felgyülemlett napi stressz oldására) törni-zúzni. -
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #227846 üzenetére
Tavaly kellett volna vele hosszabbítani, meg egy reális kivásárlási árat tenni, szerintem a magasabb fizetéssel együtt a reális kivásárlási árból is marad volna apró.
2021 januárjában igazolták, de 2023 októberében hosszabbítottak. Hakimi, Chilly, Cucu, White, Joskó, Kondué, csak pár szélső védő, akik mind 50M+ váltottak csapatot, na ehhez mérten én azt mondom eléggé elrontott valamit abban a szerződésben.Mondjuk a Pool nagy finomsággal találja meg az utóbbi időben ilyen jó vételeket:
-Mamardashvili sem került sokba 30M-ért, nekünk biztos a duplájába került volna.
-Maca, 42M ajándék volt, a PL tapasztalat miatt, mi 100M+ vettük Enzo-t, Caicedo-t is. -
válasz
Soulfly842 #227846 üzenetére
majd wirtzen leverik azt a poolon
€35m (£29.5m) rc lett pingpongért aktiválva, és még hg is, és még holland is, aki nem tud hollandul
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227758 üzenetére
Született: 2001. december 14. (életkor 23 év), João Pessoa, Paraíba, Brazília
Szülők: Ronaldo Tomaz
nna, ha a szülőkre üt, akkor még jó is kisülhet belőlepersze, ha nr9..
na de lássuk, mit tud
-
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #227760 üzenetére
Ügyes húzás, ettől még 100M €-t le kell majd rakni az asztalra Nyunyóka mellé.
-
DS39
nagyúr
válasz
23 éves. Durva.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
jaj ne. még egy semmirekellő
-
Creative997
őstag
válasz
Soulfly842 #227670 üzenetére
A Honvéd ahhoz képest hogy a szezon első felében úgy tűnt kipottyan nb2-bol is, egész szépen megmentettek a szezont
-
grizlisandor
veterán
válasz
Soulfly842 #227631 üzenetére
A Chelsea a győzelemmel bebiztosítja a BL indulást. Tehát minden áron nyerni kell.
Egyébiránt:
- Az egy pont is elég lehet, ha a Aston villa nem győz.
- Az egy pont is elég lehet, ha a Newcastle vereséget szenved.
- Az egy pont is elég lehet, ha a Manchester City, csupán egy pontot szerez a hátralévő mérkőzésein.---
A Chelsea több mint öt hónapja nem nyert Premier League meccset Londonon kívül – legutóbb idegenben december 4-én a Southampton ellen sikerült győzni a csapatunknak (4–1). Idegenben 2025-ben, mindössze 5 gólt sikerült szereznie a londoni egyesületnek.
Most vasárnap Nottinghambe utaznak, ahol a tét nem kevesebb, mint a jövő évi Bajnokok Ligája szereplés.
Forrás: WhoScored -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #227283 üzenetére
De végül a fehérváriaknak lett mezlevétel hazai közönség előtt
-
Creative997
őstag
válasz
Soulfly842 #227486 üzenetére
"36-37 éves koráig mint egy UFO úgy tolta, rácáfolt minden racionális képletre annyi idősen a focipályán..."
Igen, kb leirtad bővebben
ezért kapot +1 meg még egy és még egy szerződést, mert jobban teljesített mint arra számított bárki. Csak aztán ha ez marad a standard, az elvaras, jobban feltunik ha aztán mégis utoléri a kor.
Azért megdöntött pár rekordot ami -
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227486 üzenetére
...Xabi Alonso 35 évesen vonult vissza, 2009-14 közt Modric mellett rúgta a bőrt a madridban... távozása után miket is ért el:
játékosként:
3x német bajnok a müntyennel
1x német kupa, 2x német szuperkup, klubvb ezüstedzőként:
feljuttatta a Sociedad B-t másodosztályba
Leverkusennel bajnok lett, megszakítva a müntyen sorozatát és megismételhetetlen rekordot beállítva...
német kupa
e-liga döntő...közben Modric maradt a helyén és nyeregetett ezt-azt
-
Creative997
őstag
válasz
Soulfly842 #227477 üzenetére
Kösz a fordítást. ChatGPT?
Amúgy valóban elkepeszto volt a pali, a technikai tudása és jatekintelligenciaja, sokat köszönhet neki a Madrid! BL vegjatszmakban sorsdonto golpasszokat adott.
De pár évvel ezelőtt utolérte az öregedés. Remélem azért marad legalább egy évet Csabi stábjában - már ha vissza vonul egyáltalán... -
válasz
Soulfly842 #227390 üzenetére
Voltam sok helyen olaszban, de nálam Róma mindent visz.
-
mephi666
nagyúr
válasz
...ma legyen mindenki Bournemouth drukker, vasárnap meg Fulham
-
grizlisandor
veterán
válasz
Tán Bodri visszatér...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227347 üzenetére
...elég egyértelmű utalás a gólöröm
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227337 üzenetére
Miért dobja el a sört?
-
Andris...
tag
válasz
Nekem valamiért pont hogy az első három, 90-es években kiadott album nem jön be, valszeg mert azok még ilyen death meg groove metal inkább. És az összes ezek után következő albumot rongyosra hallgattam, a legújabbakkal bezárólag. Én a 2000-es évektől kiadott albumaiknál kattantam rájuk. Maiden után a második kedvenc külföldi bandám is lett. Nagyon sokáig vártam, hogy jöjjenek már hozzánk, és lássam őket élőben. Aztán egyszer, még egyetem alatt, Astorián láttam egy plakátot, ami egy két hónappal azelőtti FF koncertet hirdetett. Hát majdnem felvágtam az ereimet ott helyben, annyira csalódott voltam, tudjátok, az a lemaradtam, kimaradtam érzés. Aztán azóta nagyon figyeltem, sokáig nem jöttek. Aztán most tavaly vagy tavalyelőtt voltak a Barba kisszínpadán - de sajnos már az új énekessel. Nagyon lelkes, pozitív, igazi olasz kisugárzás (Dino úton-útfélen az Olasz Csődörként mutatja be), de valahogy nem jön át nekem. És tudom, hogy Bell-t állandóan ekézték, hogy élőben nincs hangja, nem tud énekelni, de nekem a FF az vele volt FF. Egyszer jó lett volna látni őket élőben vele. A figyelmetlenségem sokba került, csúnyán váltak el és ebből már sosem lesz reunion...
Na de elnézést, nem akarom szétoffolni a focit, van erre dedikált topik! -
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227314 üzenetére
...az szép kör lesz: mi "csak" Gradoig megyünk kocsival, ott lesz a bázis... Velencét megismételjük vonattal, most már felkészülten
Trieszt is 1 nap, Udine-től északra a hegyek-tavak közé elnézünk, meg ami ötlet jön még... ilyen "minden nap máshol alszunk" kör a nászút volt nekünk belföldön 11 éve, egy akkor 22éves f astra-val... 7 nap, utána balaton 3 nap: 2000km+ ...aludtunk 4* hoteltől kezdve kempingben levő putri faházig mindenhol
hétfő délelőtt kezdtünk kakasdon esküvővel, ahol a tanúkat is ott láttuk először, majd villány--szigetvár-keszthely-esztergom-noszvaj-telkibánya-berettyóújfalu-kecskemét... szép kör volt
...olaszoknál érdemes kis falvakba is benézni, mert mi véletlen kerültünk ilyen helyre 1 éve és ott egy kis pékségben kaptunk legtöbbet a helyi életérzésből, ahogy a tulaj ott tett-vett-énekelt
...mintha életképet láttunk volna egy olasz filmből
Nightwish Tarja-ig volt jó, utána a popénekes csajjal lapos lett... csomószor az angels fall first albumot tettem be elalváshoz
-
válasz
Soulfly842 #227317 üzenetére
13-án szülőkkel, ügynökkel együtt tárgyalt személyesen angliában liverpoollal, nem hápi az
de sok realitása nem volt eddig sem, mert a 4-500 ezres bérezést amit sziti, bayern lazán ajánlhat kizárt hogy megközelítsék. de most hogy sziti kihátrált már csak a bályern maradt, viszont a játékos fog dönteni innentől
mindenesetre örülök hogy nem a szitibe megy
-
válasz
Tetszik ez a zenei diskurzus.
A Demanufacture a mai napig pörög nálam. Mondjuk több említett is... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Kedvezményes jegy is lesz a kiesési rangadóra, még lehet kinézek.
De amúgy durva hogy a Loki és a Vidi is ide jutott. -
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227310 üzenetére
...pont jó kocsiba hosszabb utakra
2éve olaszországi úton loop-ban ment az album, hogy frissen tartson és a család se tiltakozott ellene... 3-4szer lement egymás után, mire másra váltottunk
-
mephi666
nagyúr
válasz
...én mindenevő voltam: ff-ből mondjuk a digimortal is bejött a demanufacture mellett
amiket írsz, tőlük 1-2 szám megvan innen-onnan, de leginkább slipknot, korn, metallica, maiden, offspring, green day, blink, nightwish, cof, children ment... tuti sokat ki is hagytam... hazaiak közül meg (régi) tcs, alvin, macskanadrág... blues company koncerten is voltunk párszor
...élőben ők mindig nagyon királyok voltak
slipknot-nál a vol3 után éreztem úgy, hogy albumonként 2-3 jobb nótát leraknak, amin kívül felejthető az egész... metallica-tól meg már a st anger kuka volt nálam
korábbi albumok viszont 90%-ban jó nótákat tartalmaztak... mh-tól hallgasd meg a blackening-et: ez nem kommersz numetal
(poénból csináltak olyat is, amikor ezzel vádolták őket... és még ez a nótájuk is bőven kiemelkedett a stílusban
) ...ez az album szerintem elejétől a végéig zseniális... 8-9 perces számok is vannak, amik úgy fel vannak építve, hogy nem tűnnek ennyinek
...amikor meg poénból nyomtak numetal-t
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #227304 üzenetére
...nekem a FF csak a hab a tortán... Robb Flynn-éktől meg 20+ éve az ashes album nagyon beakadt, utána kicsit háttérbe kerültek, majd utána jött a blackening, amire csak pár éve bukkantam rá, de felkerült nagyon gyorsan top3-ba
új album se rossz, de remélem ashes-ről, blackening-ről és bloodstone-ról is fognak sokat játszani...
unbound-ról ezt a short-ot néztem, ami elég komoly
kicsit olyan érzésem van ezzel az albummal kapcsolatban, mint volt anno a slipknot - all hope is gone-nál, amin volt pár jobb nóta, de az első 3 vitt mindent... a vol3 volt náluk a plafon: zeneileg teljesen kiforrottak és olyan magasra tették azzal a lécet, amit képtelenség lett volna úgy is megugrani újra, ha egyben marad a banda
-
Cs1csó
titán
válasz
Soulfly842 #227290 üzenetére
Nem vagyok híve a megalázásoknak, megverte őket a sors saját magukkal.
A 2009-es BL szereplés után/óta lejtmenet aminek gondolom a politikai rezsim/pénzhiány is az oka.
Én azt mondom könnyű szívvel venném, hogy kiesnek de egy az NB1-2-ben járatosabb ismerős szerint a fő gond, hogy az NB2 is elég erős és nehéz lenne a visszajutás.
De ha ez kell, hogy történjen valami akkor legyen aminek lennie kell. -
Cs1csó
titán
válasz
Elképesztő izgalmak: bennmarad a Loki vagy kiesik
Szomorú látni amit művelnek. -
mephi666
nagyúr
válasz
...ez az hogy a románó írt róla
...ha annyiszor kapnék 1eur-t, amennyi hülyeséget írt az elmúlt években, már nem itt lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest