- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229565 üzenetére
Csak a 75M Euro rengeteg pénz, egy török bajnokság beli csapatnak főleg.
Donna nem fog menni a Citykóba Kóklerékhez, mert visszaveszik a saját nevelésű kapusukat Trafford gyereket a Csampóból.
-
válasz
Creative997 #229513 üzenetére
Hírvígó van!
-
válasz
Creative997 #229341 üzenetére
Jobb helyen nem is lehetne!
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #229341 üzenetére
Nem értem miért nem látja Pérez a tényeket, az aranylabdás szarakodásnál ment el minden, de ami még rosszabb, mivel az öreg és miatta a klub is 100%-osan mellette állt, most láthatjuk, hogy a kis Vini ezt miként értelmezte ezt...
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #229301 üzenetére
Azt nem hivatalos helyeken olvastam, ezért nem tudni mi az igazság, azt viszont tudjuk, hogy nagyon kéne védő, mert a csoda Asencio elfogyott vagy valami történt vele, így ő max kiegészítőember lesz szerintem.
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #229275 üzenetére
A 9. a jubileumi cucc lesz, mint anno Di Stefano-nak, muszáj a csúcsra tenniük.
-
venember83
nagyúr
válasz
Creative997 #229241 üzenetére
Látod, lassan már elerkezunk oda hogy meccse közben nyitnak transzfer ablakot hogy a második félidőre már kijohessen az új igazolás
Vagy két meccs között, direkt a Chelsea miatt, nehogy a szurkolók érdekes események nélkül maradjanak pár napig.
DeathAdder:
ahhoz képest hogy nemrég rodygók voltak képbe eléggé padlóemelő igazolásokat hoznak. csalódás, dehát őt tudjákTudnak ezek a portugálok. Felfuttatnak egy-egy játékost a bajnokságban, aztán rögtön generálják a sokszoros plusvalenzát. Tanulni lehetne tőlük.
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #229214 üzenetére
+ Soulfly842
Akkor marad a 100 plusz misi és Liverpool, mert senki mást nem lehet találni erre a posztra aki decens lenne, én megnézném Stiller-t, már csak azért is, mert Kroos ajánlotta.
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #229210 üzenetére
Vitinha se volt egy legenda a Wolves-ban, aztán most meg a világ a lábai előtt hever, pont, az ilyenek miatt kell húzni egy ehhez hasonló lépést.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997 #229210 üzenetére
+1 a top szintre.
és 24 évesen már nem azt kellene nézni, hogy meg vannak az adottságai, hogy ez vagy az legyen, hanem már annak kellene lennie, vagy közel annak.
-
Cs1csó
titán
válasz
Creative997 #229181 üzenetére
Csak felületesen követtem a Chelsea ténykedését az elmúlt szezonban de nekem az jött le, hogy a támadószekció elég ütős kb. bárkinek - is- gólt tudnak lőni és lőnek is de a védelem jóval gyengébb. Egy PSG szintű csapatnak is lehet rúgnak 2-őt de közben hátul kapnak ahogy írtad 4-et.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229181 üzenetére
Remélem nem most találja Badia magát a kezdőben, mert a kapásból 2-t kapunk.
---
Most kaptam a hírt a fülemre, hogy a Noni mellé ajándékba kapja az Arsenal az eltiltott szélsőt!442oons videó
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229176 üzenetére
Mitoma, Tomiyasu, Kamada?
Ito srác a Bundásligában.
-
válasz
Creative997 #229174 üzenetére
olaszország a válogatottak cselzije
-
válasz
Creative997 #229160 üzenetére
mindig öröm látni hogy az uefa következetesen rommá szivatja azokat a klubokat, akiknek nincs elég pénzük és befolyásuk, hogy ország-világ előtt bohócot csinaljanak belőlük
nagyon várom a szuperligát
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229160 üzenetére
Igaz, korrekt ez a UEFA...
Vagy csak a PL csapatokra utaznak...
-
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997 #228576 üzenetére
Erről le is maradtam...
Az index egy terjedelmes cikket most közölt erről.
[link]Pont néztem FC mobile-ba kiforgatva egy Cazorla lapot, hogy rohadt jó értékekkel nem classic kártya?
WTF? Ő már visszavonult! - gondoltam akkor
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #229077 üzenetére
Nagyon kevés volt ez az idő bármire is, ez itt most nagyon látszik, baj van a fejekben továbbra is...
-
válasz
Hát nagyon úgy néz ki, hogy LEq megcsinálta a 2020-as Bayernt, csak nem zárt kapuk mögött.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Fluminense ellen csak hoznátok egy 1 gólos győzelmet, amiből lehet venni egy fél védőt.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229056 üzenetére
Téged mikor engedtek ki a ketrecből?
10 perc késéssel kezdődik a meccs...
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #229056 üzenetére
Igaza van a Chelsea-nek, ha ők egyszer tényleg mindent megakarnak nyerni, ami egy szezonban olyan 80 meccs lehet vagy még több, kell ennyi játékos.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229048 üzenetére
Igen, így kell bemutatkozni.
Mondjuk ez lenne az normális, hogy teljesítsen is a pályán, mert nagy lóvéért érkezett...Konfetti Ligában is kifogtuk, nem panaszkodhatunk, de kell a lóvé az igazolásokra.
Remélem a Maresca padevan, kér autenciát a Kókler mesterétől, hogy kell legyőzni a P$G/Margit győztesét. -
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #229046 üzenetére
Trent.
Túl későn jött sajnos, hiba volt megtartani Carlo-t még egy évre, mert nagyon nem készítette fel a csapatot, ezért én is kellemes hazautat látok a Madridnak, de talán...
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229008 üzenetére
Tipikus Sánchez, akihez Maresca ragaszkodik, nincs mit tenni, csak elfogadni tudod.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #229001 üzenetére
Talán több játéklehetőséghez jut Ágyuéknál, meg kevésbé fáj a szurkolóknak, hogy elhagyja a ligát.
---
Estevao mekkora gólt vágott nekünk, Colwill lemaradt, Sánchez meg szellőztette a hónalját. -
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #228979 üzenetére
Érdekes volt a bírói játék, de ahogy mindig, szar se fog történni, így pedig Huijsen nélkül megyünk a PSG-nek...
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #228968 üzenetére
Nem nézem a meccset, csak követem eredményeken, hát a BD az első félidőben labdabirtoklást meg 1 kaput eltaláló lövést látok, hát az nem sok.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997 #228940 üzenetére
Nem, csak biztosítása van a klubokban ilyen esetre....
FIFA / UEFA közvetlenül nem fizet haláleset esetén a klubnak a játékosért, ha az elhunyt. A nemzetközi szövetségek legfeljebb tornaidőszakban bekövetkező sérülések, illetve kártérítési esetek miatt működtetnek bizonyos biztosítási rendszereket (pl. FIFA Club Protection Programme), de ez nem halálesetre vonatkozik, hanem sérülés miatti kiesésre.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #228817 üzenetére
...kár hogy csak a bírókon van bodycam: játékosokra is kellene ilyet tenni és 1-1 meccsből össze lehetne vágni egy jó élőszereplős pálya ördögeit
itt volt annyi szép Di Gregorio védés, hogy lenne alapanyag
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #228815 üzenetére
Dikk Gregórió mekkorákat véd
oké, volt egy gól, de az nem az ő hibája: olyan közelről egy ilyen erős fejes mellé nyúlt volna 100ból 99 kapus
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #228812 üzenetére
...itt azért sikerült megtölteni a stadiont: vannak kint margit-drukkerek bőven és a Juve se szűkölködik címekben, így volt érdeklődés... kimentek a népek, hogy látnak egy kis európai csúcsfocit... de ennél komolyabbat látnának, ha 2 championship középcsapat faragná egymást...
rommá hajtott játékosokkal ott a pusztulat melegben olyan ez, mintha elhoznák az nfl-t szezon után azonnal pl norvégiába, hogy mutassák meg a tudományukat
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997 #228742 üzenetére
Szerintem vele fog kezdődni a névsor. Sokkal jobb, mint a lánynevű brazil...
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #228742 üzenetére
Igen, kispadot máshol jobb pénzért is tudott volna melegíteni.
Most nézem, hogy Kelleher-t 15M €-ért engedték el, nem tudom mi lesz Frank nélkül Brentford-ban, Kelleher egy magasabban jegyzett klubhoz is mehetett volna.
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997 #228620 üzenetére
Ők a pihenést választották, nem a pézt
-
cami][us
senior tag
válasz
Tavaly is játszottak a feljutásért, csak akkor az Espanyol győzött.
-
sherlock82
senior tag
válasz
FIFA 99 - ben emlékszem Dely Valdes volt a legjobb támadójuk.
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #228567 üzenetére
A tavalyi, rekordszezonban a BL végjáték nélkül "csak" 74 meccsünk volt, kurvára kéne még játékos, de nem úgy állunk megint csak...
-
válasz
Creative997 #228567 üzenetére
nem nagyon alkalmas más pozícióra, köré kell felhúzni a csapatot. a válogatottba is ezért nem volt helye
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #228565 üzenetére
Szoboszlai haverja is betalált... volt csapattársa meg eddig valahogy nem találja a helyét
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #228563 üzenetére
...Juve meccsre is dilettánsokat küldtek... simán fel lehetne tölteni a pl játékvezetését ezekből a balfaszokból
-
válasz
Creative997 #228561 üzenetére
Nyugi, ez még nem a béel favoros tavasza!
-
válasz
Creative997 #228481 üzenetére
A Bárkának a Sintér ellen jött el az ilyen meccs(ek), a Pizsamának meg jó időben, a BL után.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #228452 üzenetére
CsokiAlonso egy hajas 10Hág! -
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #228465 üzenetére
Valamelyik podcast-ban ecsetelték, hogy ő a sokadik lehetőség volt... De ki tudja lehet a válogatott fociban találja meg magát.
Meg ugye vezér sincs az olasz válogatottban, mint anno Zsombi...
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Creative997 #228434 üzenetére
-
válasz
Creative997 #228392 üzenetére
Mindegyik fillérbaxóskodik, 5-10-20M nem eleg nekik, ha lehet 30-at is kérni...
Lásd Messi is lexarta, elment volna, ha valahol 2-3x-ost kapott volna. -
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #228362 üzenetére
Meg kell csinálni a saját szuperligát, hogy ne hisztizzenek a klubok.
---
James Milner +1 évre aláírt a Sirályokhoz 39 évesen, már csak 15 mérkőzés kell, hogy beérje a csúcstartó Gareth Barry-t az örökranglistán.
Tavaly 15 meccsen, idén 4 meccsen lépett pályára, így elég necces a vénembertől, hogy meglesz. -
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #228362 üzenetére
Lehet majd örülni, ha maximalizálják a pályáralépést egy szezonon belül, mert kevesebb meccset nem akarnak...
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997 #228321 üzenetére
Illetve Arsenal és Barcelona. + valami személyes randi is volt az ügynöke és Deco között. By Sport és kókler románó
-
Cs1csó
titán
válasz
Creative997 #228293 üzenetére
faxa!
-
válasz
Creative997 #228288 üzenetére
Jó, csak Lenglet így ment bele, lemondott a fizetéséről - egyes források szerint 1,5 millió EUR fájdalompénzt kapott azért - és gondolom szabadügynökként előnyösebb szerződést tudott kicsikarni az Atléticonál ezzel egyidőben.
Frenkie elvileg hosszabbít hamarosan, de hogy mennyivel sikerül csökkenteni a bérét, az egyelőre kérdés. Nem is tudom, hogy ki fog-e szivárogni.
Most a legégetőbb probléma ter Stegen elpaterolása, aki szintén rendkívül magas bérrel rendelkezik.
Sajnos még mindig vannak páran, akik eszetlenül sok pénzt kapnak gyengye teljesítményre köszönhetően Bartomeuéknak... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #228288 üzenetére
Mi ez a nagy aggódás a Barcáért?
-
válasz
Creative997 #228286 üzenetére
Nem az volt a lényeg, hanem az, hogy ne kelljen neki kifizetni a szerződéséből fennmaradó bérét, 30+ millió eurót. Ő is még a Bartomeu korszak irreális szerződéseinek haszonélvezője volt.
Lenglet lemondott róla, így ingyen távozott.
Sokat segített az FFP javításában. Jelentős bértömeg szabadult fel.Ter Stegen gyanítom nem teszi meg ezt a szívességet a klubnak.
-
válasz
Creative997 #228231 üzenetére
Mondjuk Becsben elv. van pult az Ausztraliat benezoknek
De az mas -
válasz
Creative997 #228222 üzenetére
Van még olyan reptér a fejlett országokban, ahol nem csippantanak kódot a kapunál?
-
Iramirez
aktív tag
válasz
Creative997 #228221 üzenetére
ezeréves emlékek.
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #228159 üzenetére
1 évvel később, és 100 milkás kivásárlási árral megy majd a Pízsíbe vagy a MU-ba.
-
válasz
Creative997 #228068 üzenetére
Maxi Allgeri már rég elhányta magát
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Creative997 #228061 üzenetére
khm 5
-
válasz
Creative997 #228061 üzenetére
Felnégyelik Bömbölde strandlabdáját?
-
válasz
Creative997 #228028 üzenetére
eléggé meglepő volt ahogy a portugálok ledominálták a második félidőt
--
rámennek nagy pénzekért a liga alsóház jobb játékosaira
(ok mitrovic már kicsekkolt onnan, de az a szint kb)
mu lesz a prémium crystal palace
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997 #227994 üzenetére
na na
-
venember83
nagyúr
válasz
Creative997 #227994 üzenetére
Kérlek, vigyázzatok a magas labdákkal.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
Creative997 #227934 üzenetére
Hasonlóan látom. Rettentően unszimpatikus a PSG mint állami pénzmosoda projekt. Főleg Nasser megint ahogy odatolakodott felemelni a BL trófeát még a játékosok előtt.
Viszont a csapat, az edző és a focit amit játszanak az jó és kedvelhető. Megérdemelten nyerték meg idén a BL-t.
Dembelenél pedig mindig is az volt a kérdés, hogy vajon a tehetsége mellé társulni fog-e valami professzionalizmus(edzés, életvitel stb)....Enrique ezt valahogy megoldotta nála.
Így letámadni még egyszer se láttam mint a döntőben, de az aranylabdához többet kell leraknia. -
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #227935 üzenetére
Igen, egy nagy idétlenkedés.
---
Lautaro-nak az Inter-ben a 3. elveszett nemzetközi kupadöntője volt ez. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #227874 üzenetére
Spori se segít most nekik?
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #227574 üzenetére
-
válasz
Creative997 #227574 üzenetére
Tőle szerintem senki nem sajnálja
-
válasz
Creative997 #227559 üzenetére
Mondjuk talán nekik lenne most talán a legnagyobb szükségük rá.
A Poolnak meg talán épp a legkevésbé, bár vannak itt páran, akik jobban ismerik a csapatot, több meccsüket látták, mint én.
Az biztos, hogy Wirtz ma szerintem a világ bármely csapatába beférne -
cami][us
senior tag
válasz
Creative997 #227475 üzenetére
Kicsit kellemetlen, de a VB szempontjából egy MLS-es szerződés tűnhet neki a legjobb megoldásnak.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997 #227483 üzenetére
Igen, az
"De pár évvel ezelőtt utolérte az öregedés"...
Hahó, szeptemberben lesz 40 éves
36-37 éves koráig mint egy UFO úgy tolta, rácáfolt minden racionális képletre annyi idősen a focipályán...
Szeretnének 'páran' (az élfoci bármelyik játékosát lehet mondani gyakorlatilag) azért 38-39 évesen a Real Madridban 'haknizni' (főleg, hogy még nála ezt se lehet mondani..) úgy, hogy azért - korához képest kiváltkép - sokszor pályára lépett...
-
válasz
Creative997 #227483 üzenetére
... hátha megy vele végre a "favor" is!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Respect.
Modricot kedveltem hiába Madridos. Sok sikert neki a foci utáni életben. -
Piftuka
veterán
válasz
Hiányozni fog.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #227463 üzenetére
CsokiAlonso a mágnes táblán összerakja, finomítja, hogy jó legyen!
-
grizlisandor
veterán
válasz
Creative997 #227420 üzenetére
Bal oldalt csak támadók lesznek, jobb oldalt csak védők játszanak és majd tolódnak.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Ő RW/AMR ként is tolta anno, nem?
Jó mondjuk az igaz, hogy bal oldalt van a 'természetes' pozíciója.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Rodrygo-t becserélitek Enzo-ra 1:1.
Én nem örülnék neki. -
válasz
Creative997 #227399 üzenetére
A Kókler nem balfaxkodja el annyira, hogy semmi lemez ne lógjon idén a nyakukba.
Az eddigi messze legxarabb Szityerója, azt mégezzel is felcsúszhatnak a dobogóra.
Komolytalan egy liga!Ben Stiller: az utolsó lépés a legnehezebb, minden meccsen győzelmi kényszer a top klubokban. Ezt nem tudta megugorni pl. Sabitzer, vagy Konny Laimer sem.
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #227369 üzenetére
Ha nem kéne a pénz balanszírozni nullára a kiadást, simán mehetne egy Rodrygo Saliba csere is, így ezt esélytelennek látom, de az irány kellemes. Már csak a minőségi pad miatt fun lenne jövőre egy free Konate, meg egy olcsóbb Saliba.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #227326 üzenetére
...uborkaszezon? ...soha nem látott izgalmak jönnek pl-ben a 3-7. hely közt ...aminek a végén remélhetőlet a city még az eligáról is lemarad
utána meg bl-döntő... majd 2 hét múlva indulhat az uborkaszezon
-
válasz
Creative997 #227326 üzenetére
Betömörülő védelmek ellen bárki besülhet, márpedig Koppány alatt továbbra is az várható, hogy 16-os fal ellen játszanak leginkább.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997 #227281 üzenetére
de ahhoz képest, h ősszel meg majdnem kieső helyen voltak, azért elég szép vol így is
ha meg nem hülyéskedik el itt a végét, most nem ilyen hsz-t írtál volna, hanem egy istenítőt
-
válasz
Creative997 #227281 üzenetére
-
válasz
Creative997 #227257 üzenetére
Remélem kibicsaklik a lába a falfehér balettcipőben!
-
válasz
Creative997 #226901 üzenetére
-
válasz
Creative997 #226849 üzenetére
Eddig lufax a Farizer...
-
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997 #226829 üzenetére
Hogy csússzon be a plafon alatt az a néhány jó munkásember?
Ahhoz elküldeni/eladni is kellene már, nem?
Vagy csak a BL-re nevezik?
-
válasz
Szandekosan irtam igy, ezekbol eleg lett volna, ha egy teljesul.
Amugy ahogy most olvasom, eleg nagy patalia van Acerbi golja miatt, egyertelmuen teves dontes szuletett, lasd picit feljebb, Venember kepet.Mindket csapat megerdemelte volna a tovabbjutast. En remelem, valami csoda folytan az Arsenal ma tovabbmegy. Ha ervenyesul a papirforma es a p$g dontozik, tudok szurkolni ennek az Internek
(Bar valoszinubb, hogy meg sem nezem a meccset)
-
válasz
a 3-3 előtti labdaszerzéshez mit szólsz? Ott a kép, az előbb linkelték.
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #226735 üzenetére
Nem az idei Madrid féle feltámadás (sajnos).
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #226719 üzenetére
Elég rossz helyre lett rúgva így esélyt adva a kapusnak.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #226631 üzenetére
Slotnak ja, de Virgil kemény mint a szög: neki az ott egy betonszofi
-
Piftuka
veterán
válasz
Creative997 #226551 üzenetére
"Legenda, valóban sokat tett a csapat sikereihez, de az egész szezonban, sőt már a tavalyinál is látszott, hogy nagy rá ez a cipő, nem csak a most eladott labdára van ez kicentizve. Ha a szamár megoregszik, már nem tudja húzni a szekeret.[..]
Érzelmi alapon dönteni nem mindig kifizetődő a futball bizniszben, főleg nem Perezzel."
Persze, tudom... Egyet is értek Csicsóval, és Veled.
Csak sajnálom Modric-ot! -
Piftuka
veterán
válasz
Creative997 #226400 üzenetére
" Modric is mehetne akár, a tegnapi után, meg úgy amit a szezonban látni tőle, [.. ]"
Ő szegény méltatlan helyzetbe került ezzel az eladott labdával. Nehéz karma, hiszen ő a Real Madrid egyik legendája, és ez mindentől függetlenül mindig igaz lesz.
Én sajnálom, hogy most már a csapat régi szurkolói is elküldenék inkább...
Amit az "idegbetegekről" írtál, azzal maximálisan egyetértek. A kiosztott büntetést pedig egy rossz viccnek tartom. És nem értem, hogy Hisztiniciusz neve miért is nem merült fel, amikor a Liga döntéshozói kiosztották az eltiltásokat...!?
Egyébként én első körben neki és "Tekinek" köszönném meg az eddigieket. Utóbbira én azóta mondom, hogy mindössze egy gyors, de átlagos játékos, amióta feltűnt a nemzetközi színtéren, és mindenki el volt ájulva tőle, hogy "csodagyerek". Egy-két év, aztán már a gyorsasága sem lesz meg.
Vinícius pedig csak árnyéka azoknak a csatároknak, akik már beírták a nevüket a Real Madrid "Nagy Könyvébe". És mindig árnyék fog maradni. Persze - ahogyan mondod - jobb lenne, ha más csapatban maradna árnyék...!
(Az pedig napjaink labdarúgását minősíti, hogy egy ilyen semmirekellő piaci értéke annyi lehet, mint két szegényebb fekete-afrikai ország éves költségvetése...)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #226515 üzenetére
Az elég emlékezetes volt. Lehet akkor húzta fel magát hogy a legjobb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Windows 10
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest