- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
paatrick #225016 üzenetére
a jobbik csapat ment tovább. ennyi
kérdés az lesz majd inkább, a ultravip királyi gárda ellen elég lesz-e, a rohadt jó labdabiztosság, a mocsok masszív, érett védelem, életveszély villám Dembelé és Enrique?
én sajnos attól tartok, hogy ez sem..ha a Tico ma este nem ejti ki őket, akkor.. döntőig megint nem lesz megállás, és akkor már azt is nyilván az ölükbe teszik
..ha már ott voltak alapon -
grizlisandor
veterán
válasz
paatrick #221125 üzenetére
Gólokra átkapcsoltam, hát látszott a helyezeteken, hogy nem tudják mit kellene csinálniuk.
Közben mi meg szívunk az Evertonnal és most jön ki a Premier Trinyósok által említett Maresca gyengeség, hogy nem tud változtatni, belenyúlni a meccsbe, most is posztra cserélt, pedig Gusto helyett jöhetett volna CM is.
-
atee_13
őstag
válasz
paatrick #220877 üzenetére
"Jobb a United azóta mióta elment? "
Nem vagyok united szakértő majd a unitedesek kijavítanak ha nem így van, de szerintem jobb. Ugye ismét nem az az állításom, h legjobb, hanem hogy jobb csapat mint cr el a kezdőben volt."Ha jól értem azt akarod kihozni hogy a City fel tud rakni 2 egyforma erősségű csapatot is annyi jó játékosa van. Na hát erre pont az idei év a legjobb példa hogy nem tud."
Ugye ismét a játékosminőség nem az eredményesség. A 100 millás grilis aki bentartotta a villát padozik és nem igazán tudja használni a fenomén pepító. Stonst anno egész PL akarta egy bomba CB volt igaz pepító alatt padot koptatta utóbbi időben néha már érdemben használni tudta.
Hétvégi kezdőből véleményed szerint ki az aki nem férne be akármelyik PL csapat kezdőjébe? Az egyértélműeket mond, mert a lehet vagy talán az az, hogy kb ugyan az a szint.
Alin lehet vitatkozni, hogy jobb mint éderson, de többi vagy jobb vagy véleményes, de az, hogy egyértelműen gyengébb lenne az aligha hiszem. Nunes gyerek lehet kilóg lefelé de ennél több nem lesz szerintem.És itt ne azzal gyere, hogy melyik játékos mennyi pontot szedett össze egyéni vélemények alapján ilyen olyan oldalakon. Fizetés, vételár válogatott szerep stb stb. Az hogy pepike mit hoz ki egy olyan keretből ahol ahol nunes kezdő az elég sok edzőnek kellemes probléma lenne nem tragédia, hogy játszatani kell.
"Míg mondjuk a Liverpoolban meg egymást ölik hogy ki játsszon: Salah, Nunez, Gakpo, Jota, Diaz. Ez így 5 csatár 2 helyre."
Sára messze nem ér annyit mint a statok mutatnak 100x vitatkoztam itt róla visszakereshető. Nyunyóka 80 milla aki dísznek jó még DeathAdder szerint is, Gákpó tavaly alibinek is alig volt jó a szezon vége felé nem is nagyon játszott, most slot alatt ebben a szezonban kezd eredményes lenni, de kíváncsi lennék hányan cserélnék el a citykóból halandra, gyanítom nullához közelít. Diazban van lendület de a befejezések vagy utolsó passzok nagyon nehezen jönnek neki. 5 gól 2 gólpassz ennél még egy madueke is eredményesebb. Jota gyakorlatilag szezonok óta sérült szinte nem is bír ki egy szezont sérülés nélkül.
-
atee_13
őstag
válasz
paatrick #220872 üzenetére
Az én állításom a játékos minőség fölény volt. Az általad berakott ... legyen az akármi is maximum egy szezonbeli átlagformát mutathat ami nem egyenlő a játékosminőséggel.
De ami ebből a kettő általa berakott akármiből is észrevehető, hogy a "Más csapat egy A keretre is éveket spórol és nincs neki 2 belőle, ha valaki kiesik vagy formahanyatlás van akkor visszaesik"
Ha valakinek kiadja, hogy nincs sérülés vagy jelentős formahanyatlás az tud esetleg pariba lenni a citykóval. És ez az ami olyan előny a pepítós citykónak ami senkinek sincs, mert egy vastag minőségi kerettel lehet elérni azt, hogy hosszútávon jól teljesíts. Mert a kisesős kupákban van szerepe a szerencsének, de a 38 fordulós bajnokságban, ha hibázol bőven van idő javítani és mivel a többi csapat feltételei rosszabbak a tiédnél(citykónál) az ő hibái is borítékolhatóak. Pool bajnoki és 1 pontos lemaradásaihoz is az kellett, hogy nem volt sérüléshullám vagy jelentős formahanyatlás. Mihelyst lett egyből küzdelem lett a TOP4 is és volt amikor meg sem lett a BL indulás pedig a keret nem alakult át érdemben."Messi fan logikát vélek felfedezni
" A nyugger cr neki aki nélkül jobb a united mint vele az hogy legjobb játékosminőség? Felfedezni azt fedezel fel amit akarsz a kérdés csak az, hogy jó lesz e valamire az a felfedezés
-
atee_13
őstag
válasz
paatrick #220809 üzenetére
Én a korábbi kérdésemre várnám a válasz.
Mutasd melyik PL csapat tudott pályára tenni erősebb kezdőt?
Direkt nem nyitottam mások frontot a bíróval és a végtelnnél és végtelenebb pénzköltéssel.Jósák meg még ezen felül is belekeverni ... hát nem egy stabil érv mit ne mondjak.
A vádpontok nekem mind windowdressingnek (van rá magyar szó?) tűnnek, amit a klub pénzügyesei ügyeskedtek össze, és semmi olyan ami a pályán lévő játékra lett volna hatással
Na ne már az, hogy az amúgy is bivaly keretet úgy erősíted, hogy "zsebbe" fizeted ki a többi jövedelmet azért, hogy x y játékos a tiéd legyen ne a vetélytársadé az mi a bánat ha nem hatás a pályán lévő játékra. ÉS AZT NE FELEJTSÜK EL, HOGY ENNYIVEL BUKTAK LE EDDIG! NEM ARRÓL VAN SZÓ, HOGY MÁST BIZTOS NEM TRÜKKÖZTEK. -
grizlisandor
veterán
válasz
paatrick #220812 üzenetére
22/23-ban is történtek dolgok az angol cikk szerint, nem tudom honnan és mit vett át a HVG, szóval Kókler is tud dolgokat.
Párszor le lett írva, hogy Bóléjék matekoztak, hogy beleférjenek az FFP-be, meg szabályokat játszottak ki, hogy ezt véghez tudják vinni. Kockáztattak, mert ugye ha idén nem lett volna nemzetközi kupaindulás, akkor más fizetési keretbe kerülünk és nincs ennyi igazolás nyáron, meg ezeknek a hosszú távúszerződésekkel szétbontották a kiadásokat és, ha nem leszünk tartósan BL részvevők, akkor nem fogunk tudni igazolni saját erőből, hanem játékost kell eladni és annak az árán tudunk újat venni. Hazardírozás
-
grizlisandor
veterán
válasz
paatrick #220809 üzenetére
HVG cikk szépen összeszedte érdemes elolvasni az egészet, de a röviden:
Mi a 115 vádpont a Manchester City ellen?
- 9 Premier League szezonon keresztül, vagyis 2009 és 2018 között 54 alkalommal pontatlan pénzügyi információkat szolgáltattak
- ugyanezen időszak alatt 14-szer pontatlan adatokat szolgáltattak a játékosoknak és edzőknek nyújtott kifizetésekről
- 2013 és 2018 között 5 alkalommal megszegték az UEFA pénzügyi fair-play (FFP) szabályzatát
- 2015 és 2018 között 7 alkalommal megszegték a Premier League profitabilitási és fenntarthatósági szabályzatát (PSR)
- 35-ször nem működtek együtt a PL 2018 decembere óta folytatott vizsgálatával -
grizlisandor
veterán
válasz
paatrick #220797 üzenetére
Éderson top tier kapus, Akét 4 védős rendszerbe illesztették CB-ként vagy LB-ként, de mint kiderült 3 belső védős rendszer való neki, Akanji dettó, Dias CB-ként, Stones-t nem csípem, Bodri ügyes, Grealish túlértékelt, Gundogan ügyes, KDB top tier, Silva nem szimpatikus, Haaland meg nem konzisztens, de top tier.
-
atee_13
őstag
válasz
paatrick #220797 üzenetére
Mutasd melyik PL csapat tudott pályára tenni erősebb kezdőt?
Mondjuk a mutatott kezdőből talán Akeéra ráfoghatod, hogy nem olyan akit mindenki akart. És tedd mellé a padot is. Mert nem volt mindig mindenki sérült. És a többi csapaton is nézd a padot. Ahogy említettem : "Más csapat egy A keretre is éveket spórol és nincs neki 2 belőle, ha valaki kiesik vagy formahanyatlás van akkor visszaesik"
-
atee_13
őstag
válasz
paatrick #220788 üzenetére
"Tegnapi Barca meccs a példa hogy nem kell erősebb keret a másikénál."
Eddig se nyert meg minden meccset pep, de eddig gyakorlatilag kivétel erősíti a szabályt esetektől eltekintve mindig erősebb kerettel állt fel. Ebben a szezonban ez most gyakorlatilag először fordul elő huzamosabb ideig, hogy nem játékosminőségből kellen nyerni, hanem saját kútfőből, de még így is egy mutatós kerettel. Ennyi van benne. Ne hasonlítgassuk már olyan esetekhez, hogy szökő évente egy valaki nyer a nagyobb/erősebb ellen. Más edzőknek azért ez nap mint nap szembejön, hogy a jobb keret ellen nyerni (erősebb keret, formahanyatlás, sérülés, eltiltás) kell és sokan vannak akik nyernek, nem indig természetesen. Leganes -nak több veresége van mint győzelme vagy döntetlenje. Nem azért nyert mert konstans jobb ,hanem ilyen napot fogott ki. Citykó nem azért vesztett mert ilyen napot fogott ki.És tovább ra is tartom, hogy ha most az az érv, hogy a játékos bénázása az ok akkor győzelemnél a játékos bravúr az ok vagy az ellenfél játékosának bénázása.
Eklatáns példa mikor kompaninak vísította a vonal mellől, hogy don't shoot don't shoot don't shoot ő ellőtte bebombázta és azzal a góllal lettek bajnokok.
-
atee_13
őstag
válasz
paatrick #220758 üzenetére
"Igazából nem Guardiola hibája hogy ilyen retardált játékosokkal kéne csapatot csinálni"
De ugye mikor a játékosai oldják meg a szituációt vagy az ellenfél játékosai vétenek ilyen hibát akkor a kopasz a fenoménNem a játékos vagy a hibázó ellenfél miatt nyernek.
Van gyakorlatig két A kerete és most legelőször az évek alatt a sérülés és a formahanyatlás miatt nem tud játékosminőségben felrakni olyan csapatot aki posztonként is erősebb minőséget képvisel mint az ellenfél és egyből ő nem hibás semmiért
Más csapat egy A keretre is éveket spórol és nincs neki 2 belőle, ha valaki kiesik vagy formahanyatlás van akkor visszaesik, de pepike lesz a zseni jaja
-
grizlisandor
veterán
válasz
Meccs előtti nyilatkozatban mondta a Kókler, hogy több játékosa nincs 100%-os egèszsègben/formában, de nincs kit berakni így muszáj játszani.
Ez ugye annak is a hozadéka, hogy a Kókler ragaszkodik a 16-17 játékokhoz, akikkel össze tudja rakni azt a csapatot, ami a taktikához kell, rendre végig játszanak minden meccset. Jön pár sérült és nem tud olyan minőséget kiállítani, Bodrira, Haalandra nincs alternatíva. Bodri hiánya pár idény alatt kiderült már, de nem foglalkozott a problémával, Haalandember meg megint -1 ember volt, de nincs kit becserèlni helyette, mert Alvarez meg játéklehetőséget akart, így beváltották fontra, de nem hoztak arra a posztra sem játékost. -
válasz
Tedd hozzá, hogy labdát is ő adta el előtte... Írtam korábban, hogy ezeket az embereket mégis hogy nézték ki maguknak? Ott van Dokkumunkás is, lassan másfél év után épphogy kezdi kapizsgálni, hogy mit is kéne játszani.
Szokd meg, hogy a fórumokon néhány kivételtől eltekintve eredményt értékelnek, nem játékot. Ez ilyen, az, hogy Hóland is minden meccsen kihagyja az első két helyzetét, nem mindig lesz harmadik.
-
válasz
paatrick #219881 üzenetére
Egyénileg kb. mindenki bealudt, mintha alapjáraton végigdöcögték volna a meccset, kb. Raphinha próbált pörögni egyedül. Rajta kívül Lamal még a sérülésből visszajőve is jobbnak nézett ki a többieknél.
De még így is, 2.42 vs. 0.5-ös xG-re azért illik nyerni egy meccset. Az a két kontra sem volt olyan nagy durranás, de azokból az ellenfél meg mindkét lövőhelyzetét jól lőtte el, mindkét esetben a védők szerencsétlenkedése mellett.
A tebasi faktor azért jött, fetrengések engedése, majd a nyúló mez és a vérző megtaposott boka sem ért Var callt.
Lewa meg ilyen meccseken emberhátrány, túl statikus, aztán még az X-re a labdát is elönzőzte. -
Creative997
őstag
válasz
paatrick #219608 üzenetére
Ez nem a real érdeme, hanem a bárka bukott el 4 pontot azóta. A játék ugyanúgy szar, lásd mit alkotott a Milan ellen, azóta Osasuna meg Leganes jött szembe, azt nem nevezném feltamadasnak. Puli ellen is szopcsi lesz, főleg hogy a Don meg mindig keresi a taktikát - Mbappe Leganes ellen is botrányosan játszott, az ember kajak elfelejtett focizni mióta megerkezett, mégis MVP lett, érthetetlen számomra hogyan
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
paatrick #219601 üzenetére
Igen, van veszély az ő leigazolásában, esetleg téli átigazolási szezonban kölcsön venni vételi opcióval lehetne róla gondolkozni.
Dovbyk és a Roma meg speciális helyzet, nem értem a mai napig, hogy miért oda igazolt.
Kell mögé csapat, aki kiszolgálja, de az nincs meg. -
Creative997
őstag
válasz
paatrick #218275 üzenetére
Így igen. Én amúgy Cannavaron is néztem egy kicsit, és nem lebecsmerelni az érdemeit de csak azért kapta mert vb és csk, ám pl a bárka nagyot ment abban az évben. Ez a kovetkezetlenseg teljesen ranyomta a bélyegét a bogyora (egyszer vb/eb győztes kapja, máskor meg nem, pl 2010, 2012 szerintem Sneijder meg Xavi/Iniesta kellett volna). Most is Messinek kellett volna, hisz Copat nyert!
-
grizlisandor
veterán
válasz
paatrick #216705 üzenetére
Bárki hozna változást ide, aki legalább üvöltene néha a fiúkkal, mert tojásfej csak csúnyán tud nézni.
Werner le és jött is a gól.
Erikszen papa küzdhetett volna, mennyivel jobb lett volna a mu.
Drágusín fejműtètet hajtott végre Mounton, aki levetette a szőkítèst és visszatért eredeti hajszínèhez. -
válasz
paatrick #214964 üzenetére
van benne ráció, bajnokságot simán elveszthetik ha rajtuk kívül van legalább egy jó csapat
nekik a BL formátum állhat megint és különösképpen most kurvajól, ahol a jobb csapatok megint irányítani fognak, és olyan szélsebes klasszisaik vannak hogy átmenetekben megcsinálhatnak mindenkit
-
-
-
forumpista
aktív tag
válasz
paatrick #212810 üzenetére
De nyerheti a kiscsapat is a 11est, sot egy kis csapat vs nagy csapat parbajaban sokkal eselyesebb a kicsi a 11es rugasoknal, mint hogy rendes jatekidoben megveri nagyot.
Masfelol, ebben a felallasban hasonlo csapat vs hasonlo csapat esereben garantalt az izgalmas jatek, eros csapat vs gyenge eseteben meg kb 50% az eselye (ha a kicsi nyeri a 11est).
Magyaran 3 meccsbol kettoben kotelezo tamado szellemu focit jatszani.
Ehhez kepest most jo ha 10bol egy ilyen… -
vond
MODERÁTOR
válasz
paatrick #212770 üzenetére
Rendes játékidőben érjen az első gól hármat.
Viccet félretéve: A 2x30 perc tiszta játékidő talán segítene valamit, de amilyen begyöpösödött az egész sportág, nem hiszem, hogy akár csak ilyen változtatásokat is meglépnének. Plusz akkor ugye egy csomó múltbéli statisztika menne a kukába.
-
Vismajor01
addikt
válasz
paatrick #212547 üzenetére
Meg volt, vonalfutás nem volt a kedvencem soha
Viszont továbbra is tartom, hogy kivoltam dögölve a végén, de egy fél perc lihegés+korty viz és mehettem tovább bármit is csinálni.
Amikor rendesen sportoltam kiköltöztem csajomhoz finnországba, mondta menjünk sífutni. Oké persze. Aha, 1 kilométer után remegő térdekkel estem bele a hóba hogy ez mi és mitől ilyen és mitől múlik el xD Persze belejöttem utána, de tempótól függően akkor is meghaltam 3 km alatt bármit csináltam. itthon meg röhögve abszolváltam a csíkfutásos téli edzéseket
Mindegy, a véleményem az h ezt a szar EB-t nem lehet a fáradtság kárára írni. Angolok nem fociznak 70 percet, kapnak egy gólt, fociznak mint egy állat, ötletesen, lendületesen, kiegyenlítenek 5 perc alatt aztán megint csak az antifoci. Ennek semmi köze a fáradtsághoz
És továbbra is tartom, hogy minden más sportágban minden kirakatba elküldik a "játékosokat", csak legyenek szponzorok legyen közönség legyen pénz, akkor aki 100x annyit keres az is legyen kimaxolva a kirakatba. Ha nike reklámforgatásra eltud menni edzés után akkor klubvilágbjanokságra is
-
hobizoli
nagyúr
válasz
paatrick #212505 üzenetére
egy masik forumban azt olvastam, hogy pont az EB elott volt egy update a kezezes temaval kapcsolatban a jatekvezetok es a jatekosok, szov.kap-k, szakvezetok fele is
szoval az szerint, ha a kez a csipo magassaga felett van, amikor erinti a labda, akkor az tizi
ha alatta, akkor meg nem
ezert volt a dan meccsen az tizi, es azert nem volt spanyolon ez a masik meg nem az
ha megnezed, nem is volt meg VAR vizsgalat sem miatta, meg a nemet jatekosok se rohantak le tizen a jatekvezetot -
7Heads Drago
veterán
válasz
paatrick #212243 üzenetére
Ezek szerint te az életedben nem fociztál-futottál még. Próbáljál meg futni vagy mozogni kéz mozgás nélkül. Nyilván azért vannak a pályán a játékosok hogy mozogjanak.
Ez szerintem egy jó cikk az esetről: [link]
Mi a bajod a női focival? Én szeretem nézni, jókat derülők rajta. A magyar bajnokságtól lényegesen szórakoztatóbb. -
válasz
paatrick #212266 üzenetére
lehet partigörlök így néznek ki, de ez sokkal inkább egy random szerda délelőtti balkáni vagy olasz (bár az ugyanaz) átlag női viselet
a sziget attól kegyetlenebb hely hogy plasztikai műtéttel meg 2 kg sminkkel bármit elfedjen
de vannak kivételek még fodballpályán isamúgy egyáltalán nem játszanak gagyi focit, kicsit Pep előtti vibe, őszintébb foci, amit itt olyan sokan úgy visszasírnak
-
mvkly
senior tag
válasz
paatrick #212243 üzenetére
A te rajzod igen-igen barátságtalan, herekezű morcos emberek
Az egyik FA, a másik UEFA. Ha minden igaz, utóbbinál elmondták a követendő irányt a tornára. Hagytak némi természetes mozgásteret a védőknek. Nem jó, nem teljes, nem konzisztens az EBn, egyenesen szar? Lehet, de a német-spanyolon e szerint jártak el, nem csaltak vagy nem a háttérből/fentről mentették meg a spanyolokat.
Szemre én is befújnám, de azzal nem lehet szerintem vádolni ezt az esetet, hogy nem szabálykövető (ha az ESPN cikke nem téved).Szerencsétlen AI-t is a szabálykönyvvel kellene betanítani. Vagy ha ráereszted az elmúlt 10 év összes meccsét, hogy betanuljon, okkal lázadna fel a teremtője ellen
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest