Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
-
válasz
Redneck #229138 üzenetére
"Még mindig nem értem, hogy az MLSZ miért nem látja, hogy pár héttel előbb kéne kezdeni a bajnokságot"
A magyar bajnoki rendszer, legalábbis ami a bajnokság kezdetét illeti, semmivel sem lóg ki, a régió többi bajnokságától.
Például, a lengyelek, csehek, szerbek, a jövő hét végén kezdenek, azaz egy héttel hamarabb, a szlovákok velünk egy időben kezdenek, míg az osztrákok, és a horvátok, egy héttel később mint mink. -
sherlock82
senior tag
válasz
Redneck #229134 üzenetére
Sok esély nincs arra hogy több csapat bejusson a főtáblára a fővárosi zöld fehér csapat bejuthat és szerintem a Győr is.
A többi klubnak sokkal kisebb az esélye szerintem mint ennek a kettőnek.A realitás az hogy a román csapat fog továbbjutni, hazai pályán nyilván ők lesznek előnyben, de bízzunk benne hogy a magyar csapat jut tovább.
2 éve mikor a cseh csapat ellen játszott a Paks - talán a Teplice volt ha jól emlékszem - valós képet kaptunk arról, hogy hol vagyunk a igazából az európai klubfutballban.
Azóta jobb nem lett a helyzet.
-
Andris...
tag
válasz
Redneck #228917 üzenetére
Én azt látom, hogy sajnos nincs meg benne a kellő profizmus, hogy mindent alárendeljen a tehetsége kibontakoztatásának. Főleg arra gondolok, hogy amikor a társadalmi egyenlőtlenségének szószólója és élharcosa lett, ott elég látványosan átfordultak a prioritások a karrierjében. Nincs ezzel gond, végülis mindenki arra használja a hírnevét, amire úgy érzi, neki kielégítő (és ez nyilván egy "jó ügy" alapból), csak sajnos innentől helyén kell kezelni azt, mennyit várjunk tőle. Nagy kár, mert szerintem is sokkal több volt benne.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Redneck #222475 üzenetére
A srác bevethető jobb oldali 10-esként, de úgy néz ki megvan a jobb oldali szárnyvédő!
Teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem a Conte és a Moses Victor esete dettó!
Így meg akkor a bal oldali belső védőt kell venni, mert engem sem ez a Yoro gyerek, sem DeLight nem nyűgözött le azon a poszton. -
válasz
Redneck #222387 üzenetére
Pár éve futottam össze velük először (kivertek minket a fakupából pont
), már akkor feltűnt hogy mocsokjó szurkolóik vannak. Jelenleg meg főleg extázisban vannak... Minden játékmegszakításnál énekeltek(nem vagyok a tudoruk, hogy milyen apropóból nyomták de szvsz jól állt nekik. Én a The Cranberries Zombiet véltem felfedezni.)
-
-
grizlisandor
veterán
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Redneck #221091 üzenetére
Kb minden meccsen dominálnak, tegnap is lefocizták a madridot csak a helyzetkihasználás = 0. Lewa is olyan ajtó-ablak helyzeteket hagy ki meccsenként 2 db-ot legalább.. hogy sztem nagymama is belőné.
plusz tegnap Oblak is szépen védett. (Aki amúgy nem Barca nevelt, hanem Benficából jött Madridba.) -
grizlisandor
veterán
válasz
Redneck #221091 üzenetére
Az csak a beetetés volt, egy Hanzi és egy Yamaz nem csinál Laligakupát.
Rafinha + Pedri, meg talán Kondás kap fizetést a héten, a többiek nem.
Át is vette a tabella vezetésért a Tico!
Jelenleg a Bárkától 3 ponttal elhúztak és még egy meccsel kevesebbet is játszottak.
Margó meg 4 pontra vannak, de ők meg két meccses elmaradásban vannak.Ticóból Oblakot meg Lengletet tudnám kiemelni, akinek az anyaklubja pont a Barka.
Meg a bánat de Pault tudom kiemelni, végig robotolta a meccset, pedig mindig elkap a mosoly, mikor meglátom a wishes Beckset. -
-
Cs1csó
titán
válasz
Redneck #220246 üzenetére
Ha tényleg ilyen "link" alak akkor nyilván a lelkiismerete a munkamorálja nem egy (már bocsánat) alig jegyzett bajnokságban fog felizzani. De mivel komoly múltja van és még nem öreg ezért lehet tényleg sokba fog fájni.
Bár egy pozitívum lehet: mivel magasabb szinten is - úgy ahogy - helytállt ezért itt akár a lazább hozzáállásával is tud mutatni egy két dolgot.
pl. egy Messi szintű játékos az NBI-ben még 50 évesen is aratna, lehet nem futna végig 90 percet de egy félidőt, 20-30 percet a pályán töltve rúgna egy-két gólt. (talán túlzó példa de remélem érthető mire gondoltam. )
-
válasz
Redneck #220246 üzenetére
szerintem ő még emberileg is szarházi lehet.. nálunk meccsekre sosem ment ki, hamár nem akart pályára lépni mindig valami ügyes bajos sérülés miatt. helyette az edzőközpont medencéjében tengette a hétvégéket, amiért előírás szerint ilyenkor egy személyzetnek is be kellett menni dolgozni a hétvégén, hogy nehogy megfulladjon vagy hasonló...
amióta elment többen említették hogy volt egy játékos aki nagyon jól elvolt és sosem akart játszani. még a márk szoboszlai interjúban is mondta, bár nem említette nyilván név szerint, de a hírneve évek után még hozzá is eljutott a klubon belül
adóforintok ismét jó helyre mennek
-
mephi666
nagyúr
válasz
Redneck #219391 üzenetére
Krisztofernek fejben kell erősödnie: a teljesítményét az is hullámoztatta mindig, hogy Torinoban mellőzték, jött a KTE-be, itt pár hónap után felpörgött, végig küldte a szezont, majd megint Torino-ban hagyták leereszteni... ha fix helye lesz az újpestnél, ahol fixen számítanak rá és biztos a stabil szereplése, szerintem normális edző mellett fenn lehet tartani folyamatosan a formáját
22 éves, Barnabás 30... pár éven belül majd látjuk, hogy ki hol lesz...
-
Cs1csó
titán
válasz
Redneck #219002 üzenetére
Nagyon szimpatikusa a Brighton, (szerintem) sok helyzetet is dolgoznak ki de a befejezés rendre nem az igazi, most a gyengélkedő City-vel némi szerencsével összejött a fordítás.
Nem biztos, hogy jó egy nemzetközi kupaindulás, egy kétélű dolog, a NewCastle példa arra, hogy ez rosszul is elsülhet, sok lett nekik a (még)többfrontos terhelés.
DE persze több pénzt is jelent a nemzetközi porond, tapasztalatot is.
Megjegyzem ezért - is - jó a PL nem fekete-fehér hogy ki nyeri (franciáknál PSG, németeknél szinte mindig a Bayern, Spanyoloknál Barca vagy Real, még az olasz lett kiegyensúlyozottabb de ott is sokáig a Juve volt mindig az élen.)
-
grizlisandor
veterán
válasz
Redneck #219000 üzenetére
Sirályok 22/23-as idényben is ragadozó üzemmódban voltak EU kupa szerelést érő helyen, 23/24-es idényben az EU kupa miatti kettősterhelés miatt, meg a fáradó Zserbójátékkal beleszürkültek a középmezőnybe. Az elmúlt években építették a csapatot, most úgy néz ki, hogy bundásligakettű után az ifjú Fabian Hürzeler elkapta a PL fonalát is.
NF meg mióta feljutottak, ugye ez a harmadik idényük a PL-ben. Elköltöttek egy halom pénzt játékosokra, köztük tehetséges játékosokra, de ők is abba a hibába futottak, hogy bővíteni kellett az öltözőt, de jött NES és kirakta a ballasztot, maradék jó játékosok meg egy kis erőn felüli játék is szükséges, de nem hiszem, hogy a végén odaérnek EU kupa helyezésre.
Szerintem a játéknappal a helyükre fognak kerülni, Newcastle és Eddie nem engedheti meg, hogy kikapjanak, mert szerintem lassan forró lesz az újkastélyi kispad. Csirkék csak megverik az Ipswitchet, az egyetlen csapatot, akinek nincs még győzelme a PL-ben. Meg ugye ott a Chelsea - Arsenal meccs, ha valaki győz az a TOP3-ban találja magát.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Redneck #218325 üzenetére
Hiú ábránd volt az gondolni hogy SAF után bárki hasonló eredményeket fog elérni ezzel klubbal.
Ő a vezetés c könyvében leírta mik voltak azok a dolgok amikhez ragaszkodott és miért is működött a csapat úgy ahogy kellett és jöttek a sikerek.
Leírja benne a melléfogásait is, de ezek bőven belefértek neki, hiszen a számok őt igazolták.
90 es évek elején mikor elkezdtem a klubnak szurkolni ha jol emlékszem 68,000 ember fértbe a stadionba, talán egy nagyobb fejlesztés volt azóta ami a nézőteret illeti.A lové tényleg elfolyik , nagyon látszatja pedig nincs sajnos.
-
Cs1csó
titán
válasz
Redneck #217479 üzenetére
A "MU" nagy klub, de már nem nagy csapat. Az Arsenal hasonló (hiába mindig ott vannak a végső esélyesek között) a klub nagyobb mint a csapat. Az Arsenal nem elég "mély" év végére elfogynak, mindig. Most kicsit mákjuk van, hogy az EB csoda 11-es rúgója mondhatni helyettesíti Odegaard-ot, már így a bajnokság elején, de hol még a vége?!
-
válasz
Redneck #217158 üzenetére
Böde!
Igazából a Rebrovi túlteljesítés elrugaszkodott elvárásokat hozott a köztudatba.
Carvajal: Most visszanéztem, tegnap nem láttam, úgy írtam rá a mémes hsz-t.
Az kemény, hogy térd feletti résszel találta el az elé beugró ellenfelet. Ennek köze nincs a sok meccshez, egy ekkora lendítésből még akkor is sérülés lehet, ha luftot rúg az ember, nemhogy ilyen szerencsétlenül kitámasztódik a combja valakinek. Egyébként ő a favorosok egyik igen alulértékelt játékosa. Neki se, de MAtS-nek se sok esélyt látok, hogy visszatérnek a szintjükre. -
sh4d0w
félisten
válasz
Redneck #216481 üzenetére
En nem latom, hogy elore leptek volna, sot. Elobb volt egy
LepkeKiralyDibusz benezes, aztan meg Botka ostobasaga. Lassu a jatek, a gyors kontrak hianyoznak, pontatlanok a passzok, Abu Fani nagyon gyenge. Lehet, hogy az mb1-re eleg (bar a felcsut mar nagyon szeretne bajnok lenni), de nemzetkozire nagyon karcsu es konnyebb ellenfel sem lesz. -
mephi666
nagyúr
válasz
Redneck #215563 üzenetére
...azt hittük tudunk játszani és játékkal akartuk verni a németeket... ahol nem 2-3 jobb játékos van, hanem egy egész keret a felsőbb polcokról... felpörögtünk az első percekben, mint egy 1.3as, benzines suzuki (nem mondom: az első percek jól néztek ki), majd jött válasznak az 1.9tdi
én nem érzem a világ végét ebben az 5-0-ban: ez kb a difi a 2 keret közt, ha játszani akarunk mi is... nem áll nekünk jól csak az underdog szerep: betonvédelem, gyors kontrák, meglepetés...
215564: most megnéztem, ki volt az a 3 védő
hapciculubéla mellett ott volt Thiago Silva és Zorro... nem egy szint a mi 3 védőnkkel... pl Zorro azóta a margit és a németek védője (Thiago fater meg öreg, de még most is lekap bárkit a pályáról)
-
Pkc83
őstag
válasz
Redneck #215016 üzenetére
Nagyjából egyetértünk, de hidd el nem ugyanolyan szar az NB1 mint volt. Nézz vissza egy 90-es évekbeli meccset , az a lassú(igen a maitól is sokkal lassabb), teszetosza focizgatás ami ment..... A mai csapatok nagy része sokkal pofásabban játszik, még ha ez nemzetközileg még mindig nagyon kevés is.
Ahogy már írtam nekem sem tetszik sok minden, de ettől még nem török ki örömujjongásban ha kiesik valamelyik Magyar csapat, és főleg nem szurkolok ellenük.
Egyébként azt már régebben linkeltem itt,hogy például a Vidi Tao pénze magasabb volt(nem tudom pontosan,hogy melyik évben) mint a Fradié mégsem jutottak sehova, sőt majdnem ki is estek.
-
3shae
aktív tag
válasz
Redneck #212966 üzenetére
Osztom véleményed!
Pedig ha a Magyar Válogatott játszik, és nem megy úgy a játék ahogy kellene, az utolsó percig szurkolok nekik. Jó persze az más színvonal.212965sherlock82 most te miről beszélsz? Példát a csapat mutatott tegnap azoknak a szerencsétlen nézőknek, akik ebben a dög melegben is kimentek szurkolni ennek a 11 majomnak. Egyébként egy csomóan elindultak haza a meccs vége előtt, látván a gyatra "játékot"
-
-
válasz
Redneck #210378 üzenetére
szerintem ideje lenne. kellene már egy vérfrissítés. a csúcs megvolt neki, de látszik, hogy ő sem képes nagyon változni, alkalmazkodni. legalábbis kizárt dolognak tartom, hogy ne lenne alkalmasabb játékos a válogatott szereplésre, mint pl nagy ádám, kleinheisler vagy callum styles. szóval szerintem ideje váltania neki is.
-
-
Piftuka
veterán
válasz
Redneck #209621 üzenetére
Teljesen megérdemelt volt a portugál győzelem. A cseheknek 3 helyzetük volt összesen, és azokon kívül szinte semmit nem csináltak az egész mérkőzésen.
A góljuk vitán felül szép, de főleg okos volt. Szakadó esőben távolról kell lövöldözni, serényen... Ez a portugáloknak valamiért nem jutott eszébe. Vitinha távoli kísérletét üdítő volt látni.
Rafael Leao a nullával egyenértékű teljesítményt nyújtott (engem meglepett, hogy nem a szünetben cserélte le a mester), annak viszont örülök, hogy Ronaldo kifejezetten jó formában volt.
Végül is hozták a kötelezőt. -
Piftuka
veterán
válasz
Redneck #209052 üzenetére
"Ami az előző két EB-n és selejtezőn jellemző volt ránk, az most nincs. Harcosság és koncentráció."
Ez így ebben a formában nem igaz!
Éppen 3 éve, ezen a napon, az Európa Bajnokságon ugyanilyen semmirevaló teljesítményt nyújtottak a fiúk a portugálok elleni nyitómeccsen. Ha akkor 7:0-ás zakót kaptunk volna, az sem lett volna túlzás.
Emlékszem, hogy akkor a topic közösségének egy szignifikáns része "kárógónak" titulálta Tibiajax fórumtársat, és mindenkit, aki leírta mindezt.
Pedig sajnos teljesen reális, hogy most is jól látja a lényeget...
Az biztos, hogy a mostani teljesítmény minden várakozást alulmúlóan és elfogadhatatlanul gyenge. -
válasz
Redneck #207368 üzenetére
Azért Rebrov, meg Csercseszov csak idejött anno. A Paksnak, minimum négy meccse lesz az EL-ben, és a konfettiben, szóval lehet majd bizonyítani. Az viszont tény, hogy kellene még egy valamilyen csoportkörös csapat, mert az országkoeff pontok gyűjtése szempontjából, csak a Fradi egyedül kevés, az érzékelhető előrelépéshez.
Ja, és ha már itt tartunk, a másik három jelöltről, Phillip Cocu, Alessio Dionisi és Rui Vitóriaról mi a vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest