- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoubleD
aktív tag
Ne haljon ki, nekem van itt egy eladó pár!
-
Rica
senior tag
Bocsi a hosszú fázis késésért
Hát igen, mindig mindenből kifogom a jól nyúzható darabokat, "csak" az alaplapokkal szívok folyamatosan. Beálltam 230-ra, itt atom stabil 2-3-3-5-1T-ben (egyedül a gyerekek sims2-je képes megfagyasztani, az orthos blendje nem) 2,7 volt viszont kell nekik
-
RtK
tag
Szia! Olvastam egyik hozzászólásodnál (3017.) hogy az 566os verziók futnak 600-on 1T-ben! Az időzítésekre lennék kíváncsi, hogy ezt hogy lehet elérni, mert elég macerás alaplapom van rambeállítás terén (DFI LP UT CFX3200-DR), minden időzítést be kell neki állítani, nem elég csak a főbb időzítéseket baszkurálni, különben nem lesz jó! Ha tudnál nekem segíteni megköszönném!
-
Cane
őstag
Amit el tudtam még érni, hogy 263 szinkron FSB-nél ment a boot 1T-vel, viszont ezt a beállítást huzamosan nem tudtam tesztelni. Viszont a 10x280 szinkron FSB-nél nem akar elindulni a gép, ''IRQ LESS OR EQUAL'' vagy valami ilyesmi kék halál fogad. Ha pl. 10x280-al indítottam úgy, hogy ekkor már visszaosztottam a ramokat 333-ra, akkor is kék halál volt.
Az az érdekes, hogy abit KN8-as lappal még kisebb tuningot értem el az AX8-hoz képest, ua procival. Van valami igén spéci kivánsága az A-DATA 566 (tccd) ramoknak? Esetleg itt a fórumon úgy értek el néhányan 300-as (vagy feletti) FSB-ket 1T-n A64 rendszerekben, hogy visszaosztották a ramokat?
Előfordulhat az, hogy a proci nem enged magasabb FSB-t kb. 263 felett? -
órizsa_tr
csendes tag
akkor megpróbálom földobni!
új a-data ram tulaj vagyok (2x1 GB - 500 MHz)
nálam a rendszer elindult 280-as fsb mellett is (560 MHz ram), de a memtest 530 környékéig hibákat dobott. nálam stabil futás :
1.fsb: 260
szorzó: 9
ht szorzó: 3
ram frek : 520 (2,8V) //
cpu frek: 2343 // 3500+(2200) a64
2.fsb: 233
szorzó: 11
ht szorzó: 4
ram frek : 466 (2,7V)
cpu frek: 2566
egyelőre ennyi, igazán nincs is okom most hajtani -
Zaparozset
tag
thx!
Még annyit mondjál már meg nekem, hogy a biosban mire állítsam a ramot 550mhz-ra vagy 600-ra ugyan is 566 nincs!
Ja és mennyi az a plusz fesz a procinak? Most alapon megy! Eléképzelhető az hogy fesz emelés nélkül is megy mert 280*9=2520 és az nem sokkal több mint a 2500Vagy így összeségében jobb lesz?
[Szerkesztve] -
-
Password
tag
Mert, ha topicot nyitok,akkor ''mennyit engedsz a feléből'' és ''512/400-as Samsung csere 1-1-be'' ajánlatokkal lesz tele. Ezt a topicot meg azok olvassák akik ilyet szeretnének...
De ha nem írhatok ilyet ide akkor majd törlik.
Alienbe 22960+áfa darabja, szóval ennek nettója körül szeretnék érte(45-44k)
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
Többet ér a telcsinél az ha személyesen megy be az ember, ha szerencséje van lehet, hogy rögtön kap. De legrosszabb esetben is ''ápolja'' a kapcsolatokat!!!
Amikor hajdaná az A-DATA 500-as memókat vettem a telcsibe azt mondták, hogy nincs, de amikor bementem az üzletbe rögtön kaptam két darabot. -
-
HERR Z
veterán
ez a 250-es fsb határ nem igaz....MSI 280-at simán tolt régebben nállam gyári hűtővel DFI meg jóval 300 fölött....de nézd meg fless tesztjét s látod...A Domy által írt maxx 800-as HT is hülyeség mert a chipset ugyanaz mint ami a 939-eseken van és ott 1000-ret tud.....amúgy nállam is megy 1060 körülig stabilan a HT...
De ha télleg a lapot tartod szarnak akkor fogod leveszed TIZESRE a szorzót s úgy teszteled...az általad írt jelenség miatt így még a korábbi tuningeredményeid se lennének elérhetők....
Az AGP órajel....az bezavarhat..ugyanis sokan nyafogtak hogy asus nem tudja stabilan tartani....szal vagy megemeled picit...mondjuk 68MHz-re vagy pedig ha télleg kaki akkor veszel egy értelmes lapot -
Domy
aktív tag
Ha 754-res akkor a HT elvieg max 800Mhz lehet ami kb. 267-is jó 3-as szorzóval! Ha 939-es akkor a HT elvileg 1000Mhz lehet, gyakorlatban úgy 1100-ig ímmel ámmal elmegy... ami ugye 250x4=1000.... AGP, PCI, Sata órajeleket tedd fixre... valszeg elmászott az AGP frekid! Esetleg adhatsz a HT linknek +0.1V-ot de sztem felesleges...
-
Domy
aktív tag
-
hogy miért ajánlom? Csak olvasgassd egy picit az A64-ek klubbját, és észreveszed hogy minden 10 emberből, 8 ember az A-data-t ajálja, kingmax helyett.. személyes tapasztalatok
Amúgy még annyit, hogy érdemes megnézni, hogy az alaplapod gyártója, pontosan milyen ramokkal tesztelte a lapot és melyeket ajánl hozzá. A nagyobb gyártók weboldalán, ezek a táblázatok megtalálhatók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged