- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
DeltaPower #3368 üzenetére
Igen. Csak attól félek, hogy Kingmaxok nem nagyon mennek +10%-nál többet. Már kérdeztem őt, hogy próbálta-e, de nem húzta még ezeket a memókat. 3G közelébe fog érni nem sokára a procim 10-es szorzóval, attól tartok, hogy ott már 266-ra kell visszaosztani a ramokat (bár lehet, hogy ennek sincs különösebb hatása az fps-ekre). Van most egy A-Data 500-as páros, de már 32-nél tart a licit, abba nem nevezek be
Boldog Karácsonyt! -
Rica
senior tag
válasz
DeltaPower #3366 üzenetére
Sajnos már nem van neki ddr1
Azért köszi a tippet
-
Rica
senior tag
Köszi még egyszer!
Valakinek hirtelen felindulásomban azt tanácsoltam, hogy ne 4*512-őn keresztül bővítsen 2 gigára, mert a négy modul miatt nem fog tudni rendesen tuningolni (A8N-E). Lehet, hogy hülyeséget mondtamKb nyárra akarom kipofozni a konfigomat, lehet, hogy én is jobban járnék, ha akkor olcsón vennék még két ilyen ramot ?
-
Rica
senior tag
Szerinted az én Asus A8N-E lapom sem kedveli az A-DATA tuning ramokat? Azt tudom a deszkáról, hogy 230 fölött nem eszi az 1T, de 250 fölé a leglazább időzítésekkel és egészen 3,0 Volttal sem megy, csak ha visszaosztok 333-ra, úgy a procot bírja, az előző 270-en stabil volt. Fontos lenne, mert most váltok ramot és ehhez igazítanám. Köszi
-
Rica
senior tag
Szia! Látom el is kelt. Én is most fogom kitenni a piacra. Nem sürgős és válogatott darabok, az első tulajnál 285-ötöt mentek 2,5-3-3-5-1T !! egy DFI-ban. Sajnos az én deszkámban nem lehet kihasználni és én is váltok 2*1GB-ra, valszeg A-DATA400-ra.
Én 20 pénzért fogom kitenni és meg próbálom azzal az intelligenciával kezelni az idióták hozzászólásait, ahogy Te csináltad. -
Rica
senior tag
Bocsi a hosszú fázis késésért
Hát igen, mindig mindenből kifogom a jól nyúzható darabokat, "csak" az alaplapokkal szívok folyamatosan. Beálltam 230-ra, itt atom stabil 2-3-3-5-1T-ben (egyedül a gyerekek sims2-je képes megfagyasztani, az orthos blendje nem) 2,7 volt viszont kell nekik
-
Rica
senior tag
Sziasztok! 250-en járatom a konfigomat, de az 566-osok nem bírják az időzítéseket
400 Mhz gond nélkül 2-5-2-2-1T, 460-ig 2,5-5-2-2-1T, 500-on 3-6-4-4-2T és már ehhez is 2,8 volt kell neki. Ha csak az első mudult hagyom benne, akkor viszi a 2,5-6-3-3-1T.
Előző gazdinál ez a páros 2,5-5-2-2-1T-t tudott 275-ön egy Asrockban és 285-öt egy DFI-ban. Mi lehet a gáz? Bocs, hogy nem olvastam végig az egész topicot, hátha valaki csípőből tudja a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest