- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-shirt
veterán
Sikerült végre 600-on hajtanom a kicsikéket, persze én voltam a láma mivel az 1T-t nem állítottam tegnap 2T-re, így nem csoda hogy nem akarta
Alapos teszt még nem volt de 600-on sikerült 2,5 4 4 6 2T-n üzemeltetni, egy 1M superpi volt csak a teszt, szóval ez még korántsem biztos eredmény. -
t-shirt
veterán
Ha kiveszem auto állásból akkor berakja azokat az értékeket amit amúgy beállítana, és persze abból már tudok következtetni. Nem írtam le de én próbálkoztam tegnap csak nem sikerült megoldanom.
Az auto állásban emelt fsb-nél pityegéssel honorálta a próbálkozásomat.
Kivettem auto állásból és emeltem az ott található értékeken, és emeltem még egy kicsit a ram feszen, de még ez se volt elég és ismét pityegett.
Utána még tovább növeltem ezeket a számokat és már elkezdte betölteni a az XP-t, de aztán nyomott közben egy reset-et. Aztán már nem volt kedvem foglalkozni vele, de ma este ha az égiek is úgy akarják tovább próbálkozom.
Igazából az lenne egy hasznos infó számomra hogy ezeknek TCCD-s ramoknak milyen a gyári időzítésük 566-on illetve 600-on mert akkor legalább azokkal a beállításokkal nem kéne szórakoznom.
(Köszi)
-
t-shirt
veterán
Van 2db 512MB-os 566-os A-DATA ramom, az új alaplapom (abit an8 ultra) sajnos nem jól állítja be a cl értékeket auto állásban. Egy kicsit sok a beállítható érték a bios-ban és így nem igazán igazodok ki rajta, [link] ez előző lapomban összesen 4 érték volt
Szóval jelen állás szerint nem megy 566-on sem pedig én szeretném 600-on hajtani ha bírja. Az lenne a kérdésem hogy milyen beállításokkal próbálkozzak 566 illetve 600-on, az lenne a legjobb ha a linkelt kép mintájára sorba leírná valaki
-
t-shirt
veterán
válasz
Overlocker #2618 üzenetére
valami hibrid?
-
t-shirt
veterán
válasz
Overlocker #2606 üzenetére
Mit veszel helyette?
-
t-shirt
veterán
válasz
Overlocker #2604 üzenetére
szép, én is valami nf4-en töröm a fejemet
-
t-shirt
veterán
válasz
Overlocker #2601 üzenetére
köszi
-
t-shirt
veterán
Szert tettem 2X512MB 566-os A-DATA -ra. Egyenlőre elégedett vagyok vele bár olyan nagyon ezzel a konfiggal nem tudom kihajtani. Fsb-t se tudok neki túl nagyot adni illetve feszt is csak 2,8V-ig szóval majd a következő lapomban jobban ki lesz használva.
400-on vidáman viszi a 2-2-2-5 F1 -et,
520-on meg a 2,5-3-3-6 -ot
A kérdésem az lenne hogy tartós használatban mi a legnagyobb fesz amit adni lehet ezeknek a TCCD chipeknek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged