- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaparozset
tag
Hi!
A memó ilyen időzítésekkel megy most 2,5-3-3-5 T1-ben és jó csak a az a baj hogy még mindig nem tudom kihozni belőle a maxot! most csak 500-on megy 566-on meg gyári beállításokkal sem megy ami elvileg 3-4-4-8 T2 hiába emelek feszt nem megy! Mit csinálok rosszul?! -
Zaparozset
tag
thx!
Még annyit mondjál már meg nekem, hogy a biosban mire állítsam a ramot 550mhz-ra vagy 600-ra ugyan is 566 nincs!
Ja és mennyi az a plusz fesz a procinak? Most alapon megy! Eléképzelhető az hogy fesz emelés nélkül is megy mert 280*9=2520 és az nem sokkal több mint a 2500Vagy így összeségében jobb lesz?
[Szerkesztve] -
Zaparozset
tag
Hi!
Adott az alábbi konfig:
asus an8-sli premium
a64 3200+
2x512 a-data 566mhz
Most 10*250mhz megy fesz emelés nélük a proci és így ügye HT 1000mhz a ramok meg összesen 500-on mennek.
Milyen szorzás osztással tudom kihozni azt hogy 566-on mennyenek. Próbáltam már én mindent, de nem indult, fagyok és egyéb ilyenek. Lehet hogy feszt kéne emelnem a memókon?
Szóval valami beállítást szeretnék olyanoktól akinek hasonló konfigja van! Nem kell hogy 2500 -on menyen a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest