- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
válasz
Overlocker #2456 üzenetére
br 38, lord... (3000+ , eredetileg 1el nagyobbat akartam, de az nem volt, azt mondtak talan ma erkezik, de nem bizti, az br47.5 volt asszem)
-
Vertigo
aktív tag
válasz
Overlocker #2454 üzenetére
Hm....
Hetvegen pakoltam ossze a gepet... Venice -em van, akkor ezek szerint menne vele...
Na akkor legkozelebb ha szet kell szednem valamiert lehet beujitok +2 modul kingmax hc -t...
De azert addig megnyugtato lenne, ha valaki probalta volna, plane esetleg neo4 -ben... -
Vertigo
aktív tag
Hmmm...
...ha ez sikerult szolj mar lecci!
En eredetileg 2x1G (500Mhz) -est akartam beletenni -> itthon nem kaphato
Aztan 4x512 (500MHz) ezek ketoldalasok -> elmeletileg ennyi ic -t mar az a64 memovezerloje mar csak max 333 -on tud lekezelni...
Most akkor gyakorlatban mukodik akar 500 on is full bankolt 2oldalas ramokkal, vagy a venice memovezerloje tudja mar ezt, avagy nem muxik? -
Vertigo
aktív tag
Ma este meg volt 4db 512 -es A-DATA 566 -os az alienbe...
Srac azt mondta 2 le van foglalva, masik ketton meg gondolkodik, hogy o bukik ra (gondolom ez a szokasos ''szoveg''... de a netto 28at sajnaltam erte...)
Probaljatok meg natha meg megvan!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest