- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vedini
őstag
visszavittem az alienbe az egyik modult, tök jó fejek voltak, írtak papírt meg minden, 15 nap múlva mehetek vissza, megkérdeztem mire számíthatok, erre 3 variációt mondtak:
1. megjavítják
2. kicserélik
3. levásárolhatom
mi az, hogy megjavítják
ready-be meg már emailt írtam meg hivogatom őket de semmi, mindig leráznak, elég halt ügynek néz ki -
vedini
őstag
újabb fejlemények vannak a ramommal kapcsaolatban, az alien comp. tök normálisan állt a dologhoz elvileg két ünnep között gariztatahatom, a ready-nél még folyamatban van a dolog, remélem ott is menni fog, azért durva lenne, hogy a-data 600-at nem gariztat le, egy év után
-
vedini
őstag
hát, állítólag nem igazán járható ez az út, illetve a postaköltség annyi mint a ram
most megnéztem a magyarországi forglmazót, akinek a honlapján olvastam, hogy cserélik a ramokat ha hibásak, csakhogy kb tavaly októbertől forgalmazók, én meg tavaly nyáron vettem, remélem ez nem lesz kizáró ok,
mindenesetre nem érzik, hogy válaszoljanak az e-mailemre
lehet majd rájuk csörgök, de azért köszi -
vedini
őstag
senkinek semmi ötelete?
-
vedini
őstag
sziasztok
úgy tűnik párban befostak az adata 600-asaim, sajna lejárt az egy éves gari, és a honlapojukon olvastam az örök élet garit, az lenne a kérdésem, hogyan lehetne ezt érvényesíteni?
akinek van vmi ötlete jelezze -
vedini
őstag
válasz
Csiborbogár #3065 üzenetére
asszem 2,9v-t adtam neki, de szerintem félre olvastad, az nagyon jó eredmény,
de az x2-tővel nem tudok ennyit elérni, max olyan 9400 körül -
vedini
őstag
válasz
Csiborbogár #3059 üzenetére
ha a 600-ast megrántod, akkor brutális eredményre képes, igaz az x2-mel már nem megy ilyen jól:
[link] -
vedini
őstag
tccd:
''Max. recommended Voltage: 2.9 V
usually do 2-2-2 @ 200; 2-3-3 up to 230; 2,5-3-3 up to 265; 2,5-4-4 up to 275 New chips love voltage (more than 3,1 with active cooling) and go 250+ @ 2-2-2''
kár hogy csak ennyit találtam, igaz én nem szadizom a ramjaimat 2.8-at kapnak, extra tuningnál 2.9-et aktív hűtéssel -
vedini
őstag
válasz
Csiborbogár #3023 üzenetére
nem lessz jobb vele ha többet adsz 2.9v -nél
-
vedini
őstag
válasz
Overlocker #2929 üzenetére
jah, nem mondtam, hogy az ellenkezőjét mondtad
-
vedini
őstag
válasz
Overlocker #2927 üzenetére
sztem jobb a 2*1GB valamelyik dfi-vel mint a méreg drága venus 4*512-vel. Inkább érdemesebb a 2*1GB-ból jobbat venni
-
vedini
őstag
válasz
HaRdCoRe #2890 üzenetére
annyival kiegészítenélek, hogy nekem gyári spd szerint 606Mhz-en 3-5-5-9 -cel kell (1T)mennie, szóval 566-assal 600-on 3-4-4-8 nem száz százalék, (általában mehet de nem mindig)
egyszer egyébként kipróbálom stabilan mennyit megy a ramom szinkronban, csak a proci limitálja. 622-n prime stabil. 700-on már csak printsrceen-t tudok -
vedini
őstag
ezt komolyan nem értem, hogy a f*ba lehet elnézni, mikor nagy betűkkel rá van vésve, hogy 566, na mindegy jórártál az a lényeg;
inkább jobbat adjanak mint rosszabbat, sajna az utóbbi is előfordul néha -
vedini
őstag
válasz
funkygee #2838 üzenetére
A ram sebességét csökkenteni.
Biosban állíthatod, FSB/RAM ratio,a lényege, hogy adott fsb mellett a ramok hány mhz üzemeljenek.
pl. 250-es az FSB, 1/1 500Mhz-n mennek a ramjaid, 2/3-ban meg 333Mhz-en. Különböző lapoknál és biosoknál eltérőek ezek az állítási lehetőségek. -
vedini
őstag
válasz
Zaparozset #2821 üzenetére
Hali!
1. Próbáld meg, hogy ha visszaosztod a ramokat, akkor stabil-e ~280FSB körül, mert ha nem, akkor nem a ramokkal van gond.
2. prime-mal azért a prockót is nézd meg, hogy stabil-e ~2500Mhz körül, ott is lehet gond.
Ha minden ok:
9x283 2547Mhz 2,8v adhatsz a ramoknak, időzítést 3-5-5-9 1t aztán ha megy csökkentheted az időzítéseket. -
vedini
őstag
Végül is fel lehet menni 700 fölé, de semmi értelme nincsen szerintem.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged