- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peetmaster
senior tag
Nem áll szándékomban.
Van még egy eredmény, amit a napokban sikerült összehoznom:
Jól megy az ex UD4-edben.
Léghűtéssel már nem nagyon akarok feljebb menni, pedig 4.6-4.7Ghz benne lenne.
helkis: igen, itt már rá volt nyitva az ablak egy picit
-1 fok volt kint, és közvetlenül az ablak alatt volt a házikó
-
04ahgy
nagyúr
Igen, a FurMark eredmények alapján az látható volt, hogy nagy áramfelvételnél elkél a +20... És a tuning az nagy áramfelvétel.
A régi 4870-ed jól mehetett, de ez is. Alapfeszen 850MHz volt a vége, de nem skálázódik jól fesszel a HD4800 széria, kivéve a HD4890-t, mert az közepesen jól.
HGyu
-
joshua7
veterán
Ezért jó, ha az adatlap ki van töltve rendesen. A 'nincs ramfrekis Cpu-z, ezért nem' mondat után ez van a 2. helyen az ismételgetések listáján. Igaz, ezt még csak 65742 alkalommal mondtam.
Nferi1: megfelel, föl is került már. Egyébként az MSIAfterburner.cfg-ben írd át az EnableUnofficialOverclocking-ot 0-ról 1-re, ezután 900/1200 fölé is tudsz menni. A settings-nél az 'unlock voltage' control be van pipálva?
-
gombcomp
senior tag
Úgy néz ki nem kamu az eredmény,de agyon van hűtve moddolva szinte minden.
Ez számomra csak laboratóriumi eredményt jelent,a cucc virtuális teljesítőképességét.
10.-én kint voltam,de csak Subaruék miatt,meg jól elbeszélgettem Jonessal,Achival
Overrel .Nem árt néha a személyes kapcsolat. -
subaruwrc
félisten
Egyébként mi az a biostar lap ott az asztalon, csak nem visszaváltasz AMD-re?
szerdai kellék
amúgy a rampage valamiért nem látja a 3.4 slotban a vgakat szóval max 1-2 be tudnak menni úgy meg rohadtul fűteni fogják egymást.
jó lenne ezt szerdáig meg tudnám oldani ....
ma inkább estefelé tesztelek mert meglepően meleg van .. -
subaruwrc
félisten
valóban minden relatív mert egy 3.7ghz-es 920 hoz képest meg gyenge.
de szerintem világos volt hogy nem az eredményt becsméreltem le hanem arra akartam rávilágítani hogy semmi értelme 3 ilyen izmos gput egy ilyen procival hajtani vantageban.
az lehet hogy a mindennapokban nem durva a limit de ez a vantage topik innentől engem a mindennapos használat nem érdekel.
az új architektúra nyilván gyorsabb, de spec ha a cpu scoret nem nézzük, egy 4.3-as 920 egálban van egy 4.3 as gufltownnal ....
csak ugyebár a gulf a másfélszeresét nyomja cpuban.kicsit később lövök egy warmup quadfire eredményt
-
TTomax
félisten
Hát azért én ezt megcáfolnám... nekem volt q9550-em X48-ban...az nem hogy 4Ghz-et de még 3.8-at is éppen vittem,adhattál te neki 2V-ot is...
A másik ami szemet ütött... 1.5V alatt nem is tuning a a tuning..majd egyszer szépen elszáll valamid akkor is jusson eszedbe...tőled se vennék amúgy használtan semmit,az biztos...
-
-
subaruwrc
félisten
Szóval legyetek szívesek és visszatenni, mert szerintem korrekt eredmény.
ez szép és jó de a számok mást mondanak, ami egy első helyezett eredmény szempontjából különösen fontos hogy ne cinkes eredmény legyen.
azt mivel magyarázod hogy az uncore órajeled nem 2szerese hanem csak 1.6szerese a ram órajelednek? ami bloomefield cpu esetén igen érdekes.
-
joshua7
veterán
Ide írom akkor.
Az, hogy bent volt a GT220, az nem is lenne gáz. Az a gond, h a részeredményekből kiszámolva nagyon nem jön ki a végösszeg. A gpuscore eredménynél is van 40 pont eltérés, amire már nincs magyarázat szvsz. De az igaz probléma a cpuscore. Olyan részeredményekből egyszerűen nem jöhet ki olyan cpuscore. -
Jassz
tag
Köszi a tippet! A részeredményeket mutatja a teszt. Egyébként Win7 64 bit és Catalyst 10.4 ha van jelentősége...
A c++2005-ből a 8.0.5 van fent a c++ 2008ból pedig a 9.0.3, valamint adobe flash player 10.
Az adobe flash az más mint a flash player? Mert az egyik 1.8 M az adobe flash professional meg 860M. Azt szedjem le? Bocsi mindenkitől az offért de atomhülye vagyok ezekhez. -
ffodi
veterán
Kifutottam az időből.
A driver annak ellenére, hogy a GPU-Z 10.3-at mutat, még 10.5b, illetve nem tudom mért mutat a pcie-re 8x-et, amikor 16x, mondjuk bennt van az i7-ben is a GT220, mert teszteltem vele, de itt elvileg legalább 2 db 16x-es slot van ha jól tudom, az X58-UD5-ben. Na mindegy, az eredmény így is jó sztem.
-
sakto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest