- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtG
aktív tag
-
Lambswool
csendes tag
Milbo!
Szánalmas hogy egy ilyen hozzászólás egy magát humanoid lénynek valló valamitől, írás formájában eljut ide! Köszönöm a szakértelmed eme kivetülését!
Brumi!
Számomra, amit közöltél néhány mondatban semilyen formában nem írja le, amit gondoltál magyarázatként a tesztelő programmal kapcsolatban! Cinizmust annál inkább... de hagyjuk. Hogy egy alkalmazás, nevezzük(játék) gyorsul-e vagy csak befolyásolható-e PhysX által a kívánt sebesség/minőség, az arra vonatkozott, hogy ott senki nem kérdőjelezi meg a tesztekben kapott eredményeket. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ha egyszer pont az a lényeg, hogy ha a kártyát mérjük, akkor tegyük azzal amire és amivel gyártották! Ennyi!
Futuremark oldalára befutó eredmények, sőt a top1-es tesztek sem hinném hogy physx letiltásával futnak be. -
Lambswool
csendes tag
Hát nem tudom... Itt technológiák csatája is zajlik, nem kéne párhuzamot vonni a két dolog között, hogy mindkettő VGA! Háborúban, jelen esetben Vantage tesztek döntik el, a két fél között miben jobb a másik! Ne kelljen már visszafognia az egyiknek magát a másik miatt, mert az valamiben hiányt szenved! Az nvidia kártyáját úgy kell mérni, ahogy azt elkészítették!
Abban viszont igazad van, hogy lehetne két lista, viszont akkor ennyi erővel igazán nem is lehet majd soha összehasonlítani a két konkurenciát!
Nem kötözködésből, de játékok tesztelésénél is kikapcsolják a PhysX-et, hogy az Ati-hoz lehessen "idomulni"? Vagy itt ezt elnézik és ott lehet? Hogy van ez? -
hossszú
őstag
-
TTomax
félisten
A 9.6-os Cata van fenn és a vanage-n kivül éppen minden megy,na jó nem minden pl a GTA4 nem hajlandó csak 2GPU-t hajtani...
Az a baj a régebbi driverekkel vacakul mennek a 4850-ek ,ha jól emlékszem 9.3-ig visszamenőleg.Na mindegy én nem fogom próbálgatni visszafelé,akkor az eredmény bizonytalan időre elhalasztva... -
Laraxior
titán
Zájec mindent megkérdőjelez amit nem ő csinál.... ne vedd fel.. ő ilyen ... akiknek volt ultrája azok tudják mire képes... még a végén az lesz hogy nem is lehet olyan órajelet vele elérni amilyet én elértem, vagy annyi pontot amennyit te
de ezt mindig jobban tudják azok akik nem az életbe ne volt közük az Ultrához ...tesztekből élnek
-
gyiku
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
Gaboman
ez az eredmény még csak vízzel készült szóval a 970mhz-es gpu órajelhez egy nagyon jó vagy válogatott gpu-kell. az enyém pl 850 körül megállna szerintem. gondolkozom rajta hogy meg voltmoddoltatom és mégegyszer berakom amellé a fincsi quad mellé. a ph toplistás első helyet megszerezni egyszerűbb mint egy wr-t megcsinálni, ahhoz már I7 kellene.
DeSanto
nekem meg a cpu pontom első lennepersze csak az I7 után
-
TomBoy1986
veterán
-
schwartz
addikt
-
Zsubi
őstag
E6400 @3.5Ghz+Zotac 9600GSO AMP!+4Gb Geil Black Dragon
Sajnos ennyire képes a 96GSO -
Zsubi
őstag
Update: Rohadt hideg van kint
-
subaruwrc
félisten
-
GjonRambó
csendes tag
Ott van az.
Gondolom örültél, hogy pont az update után raktam megint új eredményt, de hát ez van, sorry.
Próbálkozok még a 7300-ból többet kicsikarni, a karinak ez a vége az biztos. De a cpu-val még szenvedek kicsit. Olyan sok fesz-el nem merem megkínálni. 400x10-en belefagyott a physx tesztbe.
Pedig ha végigmegy átvettem volna az első helyet a 3-as kategóriába. -
Szóval akkor performance módban kell futtatni?! Gondoltam amúgy, csak egyik linken sem láttam (a saját eredményemen sem), hogy mi volt az adott beállítás. Mert én beraktam entryba és valami 15000 jött ki, de ugye GTX280-al nem versenyezhetek, hacsak nem 4850x4-et kaptam véletlenül!
Azért köszi! Ment PÜ!
-
Motion_Blur
félisten
alapórajeles eredményem is van ám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest