- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Nem. Letörölsz minden vga drivert. Aztán csökkentett módban a driver sweeper nevü progival leirtod a maradék vga driver "elemeket". Ha kész, akkor kikapcsolod a gépet, és berakod az nv vga-t(a radeon ugye már alapban bennt van). Indítod az oprenszert, és úgy telepíted az ati drivert hogy bennt van az nv kari is. Ha kész, akkor restart, és telepíted az nv drivert is. Ezek után patch, stb, a cikkben leírtak alapján.
Ha így sem jó, akkor vess egy pillantást a biosra, és nézd meg mi van beállítva az "init display first"-nél. PEG(vagy PEG1) legyen beállítva, és természetesen a radeon legyen a felső slotban.
-
ffodi
veterán
Ha sikerült, és minden rendben van, de nincs ott a physx a menüben, akkor újra kell raknod a drivereket nincs mese. Mindent törölj, le, és használj csökkentett módban driver sweepert is!
Ha mindent lepucoltál, akkor a cikkemben(amit korábban linkeltek) minden le van írva, lépésről lépésre, ha ezt követed, nem ronthatod el.
196.21-nél újabb drivert ne rakj fel. Physxből is csak a 9.09.1112-t tedd fel(csak azér ezt, mer ezzel tuti jó, az újat még nem próbáltam.)
Szerk.:
Ha valaki esetleg 1,35V-nál több feszt szeretne adni az afterburnerben 5850/5870, esetleg bármely voltera VT1165 vezérlővel rendelkező vga-nak, az szóljon, mert vantageban minden pont számít.
-
pszichiater
senior tag
Akkor elmondanám hogy catalyst 10.3-al most nekem sem indul..pedig tegnap azzal ment egész nap, sőt egy defaultot meg is csináltam vele. Leszedtem, újra fel, és nem indul. Viszont 10.2-vel megy csak mínusz kb 1800 pont. Hát ki érti ezt?
Visszatérve a te próblémádra...vantage verzió? sorrend: felrakod a vantage-t, utána hotfix, frissíted 1.01-re, és végül 1.02-re szerintem úgy jó kell hogy legyen. 06-nál ugyanez, frissítés, frissítés, az időközben megjelentek szerinti sorrendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest