- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
ADAM1337 #7582 üzenetére
gondoltam driverre, de a 470-esnél a betaval is megmaradt minden
szerintem a ref vs non ref pcb a megoldás
ahogy nézem emelt feszes ez a kártya a jobb hűtés miatt / max 58c / és elég szépen is megy a gpugiga 460 oc 768 maxed out
860/ 1720 / 2120
17422marksszerintem becsületes ettől a kis kártyától, ráadásul a csonkábbik memvezérlővel
-
Laraxior
titán
válasz
ADAM1337 #7521 üzenetére
igen akartam,de aztán pár nappal előtte elkelt az az alaplap amit szerettem volna,másik pedig nem mozgatta meg a fantáziám. látszat csal.
Nem tudom,ez a Striker 2 Extreme lap lenyűgöz, már másodszor van ilyenemTudok i7-es tesztet csinálni lakótársnak i7je van 2200es Hercules ramokkal. Csak neki a procin van víz,nekem az egész rendszer....teljesen szét kellene barmolni mindkét rendszert. Lehet ha jön a jóidő rászánjuk magunkat, de már nem jelent akkora kihívást egy eredmény.
Egyelőre feleslegesnek is tartom,persze ha lesz valami jóárban,vagy valami ami megfogja a fantáziám...bár most jól elvágtam magam a házzal
Meg motort szerettem volna éppen...aztán úgyfest másik autó lesz belőle -
Laraxior
titán
válasz
ADAM1337 #7514 üzenetére
szó sem volt ilyenről...lehet én fogalmaztam félreérthetően,vagy lehet benned van valami rossz szándék felém...
ha nem akarod a CPUd húzni,akkor a PhysX besegít.
Nekem 17k-t dob GPUra quaddal listaképesen, i7-el 21k-t. PhysX-el is 21k. Mondhatjuk hogy megnéztem mit tudna i7-el...i7 proci nélkül. -
Sefi84
senior tag
válasz
ADAM1337 #6466 üzenetére
Ebben igazad van az AMD táján sincs minden rendben, de az 920-asok is turbósok meg mindegyik mégsem úgy vannak fenn a listán érted?!
Ha az egyiktől megköveteljük akkor a másiknak, miért lehet?!
Egyébként meg lehet kapcsolni tehát nem alap és az intel se úgy adja el őket hanem 3.33Ghz ez a lényeg nem a túrbó!!!Erről ennyit szerintem és nem kötekedésnek szántam!
Jó topikolást!!! -
milbo
aktív tag
-
Sefi84
senior tag
válasz
ADAM1337 #6455 üzenetére
Azért van Turbo offozás, mert Pl. egy 775-ben nincs turbó míg ebben van vagy AMD-ben sem mindegyikben!
Ez nem korrekt más gyártók vagy foglalatokkal szemben!gombcomp:
Egyébként szép eredmény gratulálok, de nem lesz jó!
Nem mintha sokat jelentene az a kis Mhz növekedés, de nem szabad! -
RI/OS
addikt
válasz
ADAM1337 #5582 üzenetére
Ne már
Ne kelljen megint szétszednem a gépet lehúzkodnom mindent meg ilyenek
Egyébként azért is nemcsinálok 2 kártyás eredményt, mert marhára nem vonz az hogy beraknak vele a multi gpu 5. helyére, a 3 gpu-sok mögé
24/7-es beállitásokkal(i7 4000, CF 930/1300) csinál 27,8k-t szóval a 30k-t meg lehet vele csinálni, igaz még nem mentem bele, és valszeg nem is fogok
-
Kvazár
őstag
válasz
ADAM1337 #5573 üzenetére
Hát lehet, de azt meg nem hiszem, hogy régi cerkáknak, meg p4-eknek kéne toplistákat vezetni?!
Azzal a listával, ahol az van ott, valami nagyon nincs rendben. Ha a többit megnézed, ott viszont csak mostani procis gépek vannak.
Így tehát nem értem, az a rész miért nem frissül.Üdv.
-
KaYaK
tag
válasz
ADAM1337 #5360 üzenetére
Alapfeszen nem tud ilyen eredményt...
Én MSI afterburn-t használom a tuninghoz!
Amivel csak egy baj van hogy nemtom hogy kell memo feszt emelni ezért memoria frekit mindig ennyit hagyom mert ennyit tud alapfeszen bár azt nem teszteltem még eléggé...HÁZIGAZDA tuning multi gpu 70. sorában a core i7 órajele valószinuleg el lett irva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest