- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Dark KillerX #13940 üzenetére
Akkor mi értelme kikapcsolni?
soultrapp: Teljesen jó eredmények.
-
rostiron
őstag
válasz
Dark KillerX #13902 üzenetére
Tudom, majd megpróbálom még feljebb tornászni.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Dark KillerX #13828 üzenetére
FX....hagyjuk is
-
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #13828 üzenetére
Nos, mihajccsaki ha nem a cerka, ugye?
Kulonben meg, benchelni tudni kell...
-
Sandrew
őstag
válasz
Dark KillerX #12070 üzenetére
Húzható. Csak feszt emelni nem ajánlott. vrm-részén iszonyat gagyi hűtés van
-
Sandrew
őstag
válasz
Dark KillerX #12068 üzenetére
És csak vantage-ben mutat többet a húzott 5850-em vagy játékokban is erősebb? Msi féle 480-at meg nem ajánlott húzni nagyon... havernak alapon is elégett a vrm része. ment is vissza gariba.
-
HellGreg
őstag
válasz
Dark KillerX #11589 üzenetére
Köszi, remélem nem kell csalódnom
-
Sandrew
őstag
válasz
Dark KillerX #11587 üzenetére
Egyre jobban megy le az ára. Várok még aztán komolyan mondom veszek még 1-et
-
HellGreg
őstag
válasz
Dark KillerX #11587 üzenetére
Gondolkodtam rajta, de az a baj vele, hogy onnan nincs nagyon továbblépési lehetőség.
Az s1155-nél meg ott az i5, i7, amik azért nincsenek egy kanyarban a Phenom II-vel.
Meg azért az intel sokkal jobban tartja az árát, a jövőben csere szempontjából ez sem utolsó.
Amúgy világ életemben AMD-s voltam, ez lesz az első inteles gépem. -
HellGreg
őstag
válasz
Dark KillerX #11584 üzenetére
Hijnye, több mint duplát ráver a cpu score-ja a phenom II 550-re? érdemes volt akkor befektetni, szerdán én is ki tudom végre próbálni.
-
Speed®
titán
válasz
Dark KillerX #9063 üzenetére
No, alakul a kis York4M órajele..ugye, hogy megy 450 felett az MSI P35 is
Mennyi feszt kap loadban? Ugyanez a vidkarira is, mennyi kellett neki 900hoz?Korrekt a CPUscore, az X4em 3.3mon alig ugorja meg a 11kt..játékokban viszont érdekes módon mégis jobb, mint anno a Q8300 3.5ön
Nemsokára én is 460al nyomulok, hiába a CPUlimit, ha egyszerűen nincs más értelmes alternatíva ár/értékben 35 alatt..a 4830 ma már karcsú.
-
joshua7
veterán
válasz
Dark KillerX #8865 üzenetére
900+ gpu órajelnél már csak számít egy GTX460-nál is a cpu órajel. Az övé meg csak 1.3Ghz-el magasabbon ment.
-
klac
aktív tag
válasz
Dark KillerX #7920 üzenetére
Miért ? sok, vagy kevés ?
Biztos ennyit tud a proci.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX #7366 üzenetére
A Q6600 nem megy olyan magas fsb-n mint a Q8000, és a vantage-ba sose fog annyi pontot kapni. 400 feletti fsb-n gyorsul sokat, de ahhoz már hülyére kell feszelni.
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
Dark KillerX #7369 üzenetére
nem tudom nekiálljak-e, csak egy 550-es tápom van, ami a gyári leírás alapján a minimum.
-
zolyee
tag
válasz
Dark KillerX #7366 üzenetére
igen, én is keveslem picit de majd rángatok még rajta ha lesz kicsit több időm.
-
zolyee
tag
válasz
Dark KillerX #7364 üzenetére
3.4 re van belőve a proci
-
zolyee
tag
válasz
Dark KillerX #7361 üzenetére
meg is feledkeztem róla.
javítom. -
milbo
aktív tag
válasz
Dark KillerX #6954 üzenetére
Köszi, majd leszedem. Ez újdonság számomra, lehet hogy kicsit le vagyok maradva?
Ma volt egy kis szabadidőm, tesztelgettem én is a 10.6-al. Nemrég cseréltem a házat és a régivel mentek a 12-es ventik is. Így most csak kettő 8-as van az S1-en ami meg is látszott az órajeleken. De az is lehet hogy öregszik a vas és már nem bír annyit. Mindegy, a lényeg hogy annak ellenére hogy minden alacsonyabb órajelen futott, picikével jobb eredményt sikerült elérni. Végre sikerült átlépni a 9k GPU pontszámot. Listán maradok ugyanott ahol voltam.
-
milbo
aktív tag
válasz
Dark KillerX #6941 üzenetére
Jó lett
Ilyet se láttam még, OpenCL-nél van pipa! Ezt hogyan sikerült összehozni?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Dark KillerX #6462 üzenetére
ami a végeredményben erős 50 pont maximum
szerintem nem oszt nem szoroz, ha nagyon erőlködni akarunk a ramjait simán hajthatná 1866 / cl7-ben ami a gyári órajelük. nem a jedec szabvány a lista alapja.
-
HaZsolt
őstag
válasz
Dark KillerX #6443 üzenetére
4830?? Én is eddig jutottam vele
-
CptMisi
őstag
válasz
Dark KillerX #6004 üzenetére
-
Kirtam
tag
válasz
Dark KillerX #6004 üzenetére
Ez a teszt nem CF-volt azt nem is mondta senki, arról volt szó, hogy idézem " jövök a CF-el"
Magyarul csinál még egy Crossfire tesztet is. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dark KillerX #5925 üzenetére
Más architektúra a 2 proci.
Szerintem full jó a gpu score-ja így se kevés. -
subaruwrc
félisten
válasz
Dark KillerX #5925 üzenetére
nem feltétlen.
az egyik párost egy 4.368ghz-es i7 a másikat 4600-as wolf hajtja. vantageban értelmetlen összehasonlítani őket. -
tome.jr
addikt
válasz
Dark KillerX #4296 üzenetére
Rendben van hogy kb annyi mint a G200 viszont a CF skálázódás elég gyenge. A single volt 8k, a CF meg csak +3,5k.
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
Dark KillerX #4296 üzenetére
dehogy kapcsolom!
jóóójezígy
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
Dark KillerX #4293 üzenetére
haveromnak csináltam, csak később gondoltam, hogy ide is felrakom
-
tome.jr
addikt
válasz
Dark KillerX #4137 üzenetére
Nem vagyok egy nagy 3D Mark-ozó, ezért nem vágom hol látszik a PhysX hogy be volt kapcsolva?
-
Johni5
őstag
válasz
Dark KillerX #4130 üzenetére
Ja.Mindjárt kinyomom.Alapon olyan 9500-10000 pontra tippelek.
/ATI kártyákon kapcsoljatok ki 400 Shader procit pls../
-
subaruwrc
félisten
válasz
Dark KillerX #4130 üzenetére
listához se árt ha ki van kapcsolva.
-
Sol4r
tag
válasz
Dark KillerX #3875 üzenetére
Még nem teszteltem ki igazából a karit majd ezek utánn fogom még tökéletesíteni h mi a vége. Egy nagy társ s segéd benne az EK-FC9800GX2 Acetal blokk mivel a kari hőmérsékleteit 50fok alatt tom tartani full load alatt is.
S igen még mindíg iszonyat erő van benne s a cél egy 4870x2 megverése volt csak kár h a procim nem társ benne annyira.... de majd még megpróbálkozok e feletti proci órajelekkel is de ez az utolsó beállítása ami még primer stabil....
3DMark-hoz meg nem kell primerstabil eredmény szal lessz ennél még jobb is sztem nameg a karit is fogom még egy kicsit cibálni s ha nem megy, mivel víz van rajta lehet lessz vmod.... De arra még nem találtam linket sajnos....UP!
-
sgteam
aktív tag
válasz
Dark KillerX #3843 üzenetére
kösz
sajnos én nem tudok így linkelnifogalmam sincs hogyan kell
-
Gabor tm
tag
válasz
Dark KillerX #3796 üzenetére
Vegyél ramsüniket is, alacsonyabb darabokat, legalább 1-et, mert nálam a legalsó ramnál útba volt neki az egyik hőcső. A többi meg csak simán lepotyogott, pedig szépen letakarítottam a ramokat alkohollal
Voltmodig én már nem merészkedem, majd ha veszek ramsüniket meglátjuk jobban megy-e, de ha nem akkorse leszek már csalódott
-
Gabor tm
tag
válasz
Dark KillerX #3792 üzenetére
szvsz ezektöl a kariktol azert eleg jo eredmeny
Bár énis szomorú lettem volna ha nem jön össze az 5200, de afölött kb minden pont ajándék -
Gabor tm
tag
válasz
Dark KillerX #3790 üzenetére
gpu:710
mem: 930
shader: 1850bár ezek még nincsenek se az új kártyához se a hűtéshez igazítva, de kb bármire elég most
-
Gabor tm
tag
válasz
Dark KillerX #3770 üzenetére
Accelero S1 rev.2 + turbo module. Viszont ramsünik helyett még a gyári cucc van, mert egyik ramra rá se fért a süni a hőcső miatt,meg folyton leestek.
Tippeket megköszönném
-
Gabor tm
tag
válasz
Dark KillerX #3754 üzenetére
Szép
Azthiszem nálam a proci lesz a szűk keresztmetszet
-
subaruwrc
félisten
válasz
Dark KillerX #3723 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Dark KillerX #3327 üzenetére
3800 MHz-re húztam a procit az elöbb, és 12700 vmennyi GPU pont lett (fogalmam sincs miért), 14332 pontal, asszem... Itt már szvsz csak mák kérdése, és meglesz talán a TOP1 az 1 GPU-sok között...
Barney: EIST-et kapcsold ki BIOS-ban (proci energiatakarékosság) sztem, de akkor se lesz sokkal több (ha több lesz). Hiába van GTX 295-öd, a procid nagyon visszahúzza a teljesítményét.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Dark KillerX #3315 üzenetére
a játékok tényleg rendben, de az amit ez a Vantage művel... pofátlanásg már... lazán lepipállja a Crysis-t és a GTA4et
-
Adamka3kerék
tag
válasz
Dark KillerX #3271 üzenetére
És miket kell hova küldeni,hogy elfogadott legyen az eredmény?
-
Adamka3kerék
tag
válasz
Dark KillerX #3266 üzenetére
8600pont lett 5966CPU ponttal kikapcsolt physix-el....
De a GPU score maradt ugyanannnyi,ez jó....
A listára kerüléshez alap vga órajel kell? Validitást hogy kell igazolni? -
ityam
őstag
válasz
Dark KillerX #3260 üzenetére
en meg pont tobb cpu pontot kaptam egy kicsit(kb 80 al)
a 9600GSO(G92)val
-
Adamka3kerék
tag
válasz
Dark KillerX #3263 üzenetére
Valóban nem kapcsoltam ki, ki kell?
Azt hittem a nyitóoldalon a lista nem up-to-date, de ezek szerint igen....
nyomok úgy is egyet, meg az előzők printsceereit is megpróbálom hnap felrakni.... -
Zsubi
őstag
válasz
Dark KillerX #3260 üzenetére
Nekem a 185.20-as driver Vantage-ben 96GT-vel azonos órajelen 300 GPU pontott hozott
De a 98Gt-nél érdekes hogy semmit, pedig próbáltam a régivel is
Nekem azt hizsem a 181.00 beta drivertől fagyott folyamatosan a gépem, még akkor is ha letöröltem, de ezzel semmi bajom nincs idáig
Nálam is előfordul hogy egyszer kevesebbet, egyszer pedig többet ad olyan 100ponttal -
Zsubi
őstag
válasz
Dark KillerX #3256 üzenetére
Próbálkozok
Múltkor volt nálam egy Giga 98GT azzal simán megvolt a 6900 GPU pont, de ez valamiért nem akar annyira menni, pedig szeretném vele valahogy elérni a 7000pontot
A CPU-ra is kaptam már jobb pontot is:[link] -
Nikkel10
tag
válasz
Dark KillerX #3250 üzenetére
Köszi
Mondjuk szerintem van még pár Mhz a kártyában -
Killer man
tag
válasz
Dark KillerX #3154 üzenetére
Igazad volt, egy kicsit meghúztam a cuccokat.
P1715 [link]
Ez így okés? -
Killer man
tag
válasz
Dark KillerX #3154 üzenetére
Ezek alapbeállítások voltak. Próbáltam húzva is egy kicsit, de sajna ebben a lapban nem tudom tuningolni a procit. Az is mindegy, h mennyin járatom a ramokat, nem veszek észre nagyobb különbséget. Itt 900-on ment. Azért itt egy kép erről is.: [link]
-
Killer man
tag
válasz
Dark KillerX #3152 üzenetére
Akkor be lehet tenni. Végül is 2 2600xt-van előttem, de az egyik CF-es.
-
Zsubi
őstag
válasz
Dark KillerX #3111 üzenetére
Nah nem is tudtam hogy van új driver egy próbát teszek
-
Zsubi
őstag
válasz
Dark KillerX #3109 üzenetére
Gyerünk csak meg lesz az 5k gpu pont és a 6k cpu
-
Hunter2
addikt
válasz
Dark KillerX #2694 üzenetére
Lista nemnagyon izgat.Mégegyszer lenem futtatom az biztos, kicsit sokat tölt.Ha bevan kapcsolva a physix akkor nem a GPU scorenak kéne többnek lennie?
-
ityam
őstag
válasz
Dark KillerX #2650 üzenetére
nem moddolt a kari. gyarilag szep nagy huto van rajta de semmi extra. a haz oldala nincsen rajta a gepnek es femepitovel 2db 12CM es venti fujja a haz nem letezo oldala felol az alaplap fele a levegot.
A ramok ezen a kartyan 0.8 nanos samsung ramok amik a 9800GTXre keszultek.
eredetileg azert vettem ezt a karit mert elterjedt a neten hogy ebbol a karibol van olyan valtozat ami tenylegesen egy 9800GTX csak biosbol tiltottak le benne a a memvezerlot meg a shaddereket es moddolt biossal visszakapcsolhato, de sajnos az en peldanyomrol hianyzik fizikailag is a memoria es nem csak biosbol lett letiltva.
A mag meg szerencse hogy ilyen jol tuningolhato. volt egy masik ugyanilyen kartyam is de az mar az 1800 as shaddert nem birta. csak mivel szamtek boltban dolgoztam igy kicsereltemSokat gondolkoztam rajta hogy beleinvesztaljak e egy erosebb prociba de ugy gondolom hogy csak 3dmarkra van ertelme. jatekok alatt egy normalis felbontasban nincs kulombseg nagyon egy 3 es egy 3.6 GHz es proci kozott.
Amugy anno volt meg 320 MB os GTSem arrol valtottam erre. osszessegben ez gyorsabb kari meg alaporajelen is de a vantage jobban szereti a 320gtst gondolom a 320 bites memvezerlo miatt.
szerk: most jut eszembe a kartyamon van egy feszultsegvalto jumper az a magasabb ertekre van allitva.de nem hazibarkacs voltbodrol van szo hanem gyari.
-
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #2553 üzenetére
Inkabb az uj drivernek koszonheto. A procinak kb ez a vege. 3.5Ghz felett nem sikerult stabilizalnom. FSB wall 365Mhz, max 4Ghz a boot és az is 1.6V korul. Ritka egy antituning peldany...
(#2552) bim Kesobb sort keritek ra.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Dark KillerX #2547 üzenetére
Ez már lista érett, kövi updatekor felkerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest