-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
wwenigma #1269 üzenetére
Nézd. A GX2-öket esélyem sincs megelőzni, nem is feltétlen azért mert ekkora a reális különbség, hanem inkább "Crysis szindróma" ez, jobban mennek az nV kártyák a Vantage alatt.Ennyi.Ehhez képest ez is szép eredmény. Bár sok 3870 X2 még nincs a listán, de egyenlőre ott vagyok az élen a GX2-ök mögött.
-
katt777
félisten
válasz
wwenigma #1248 üzenetére
Te tuti az nV-nak és a Futuremarknak is dolgozol.
Másként kénytelen lennék azt hinni, hogy össze-vissza találgatsz.
A logikus az, hogy azért DX10- hogy össze lehessen hasonlítani a karikat, másrészt meg nem nagyon vannak DX10.1-es progik. Én sajna ezt csak akkor fogom megtudni, ha már módosították a Vantage-et is, akárcsak az elődjeit. -
katt777
félisten
válasz
wwenigma #1236 üzenetére
Ez mulatságos hsz volt!
Tényleg igazolod, hogy a te léted az evolúció tréfája.
Nézd már meg 1680x1050-ben VSync-kel 16XAF és 8XAA módban mennyit megy a Crysis!
Te írsz hülyeségeket. Még egyetlen tesztemet sem cáfoltad meg, és még mindig csak a semmibe beszélsz.
Azt nem mondtam, hogy a játékok jók. Ami hibátlan, abba nem lehet belekötni.
Kötözködni te szoktál, én csak a hibákat említem meg. Ha jó lenne a driver (vagy a játék), nem lehetne hibát találni bennük.
Ha rendesen fejlesztenének, ma is működne minden régebbi szoftver, és nem kéne a drága pénzért megvett szoftvereket kidobni. Csak az ilyen fogyasztó-rabszolgák veszik be, hogy nem lehet másképp, ezért aztán bőszen cserélgetik a programjaikat, észre sem véve, hogyan fejik meg őket hónapról hónapra.
Szerencsére több ezer ember elégedett a honlapommal, vagy a segítségemmel, amelyet napról napra nyújtok nekik. És jót mulatnak rajtad.
Fikázás helyett gyűjts össze egy faroknagyobbító műtétre. -
törölt tag
válasz
wwenigma #1232 üzenetére
Úgy tudom, javítva lett.
Vérpistike majd bömböl, hogy sz@rul megy a játék, azonnal kell egy QuadSLI, vagy CFX, mert nem tudja átszinezni a sárgákat pirosra, és idősebb Vér István pedig megveszi, csak maradjon kussban a büdös kölyök.
Mindkét kártyánál adott egy bizonyos lehetőség, hogy többet préseljen ki belőle a felhasználó, ha kicsit jobban belemélyed. A Crysis pedig amúgy is különleges állat, mivel, extrém erős géppel megy ténylegesen jól.
A Vantage-ról van egy véleményem: szerintem kár volt kiadni. -
katt777
félisten
válasz
wwenigma #1229 üzenetére
Ki áldja az nVidiát?
Hány ilyen okostóni van, aki azt hiszi, hogy ha az egyik driver hibájára valaki felhívja a figyelmet, az okvetlenül odavan a másikért!
ATI-val is simán beakadt a Crysis, játszottam vele. Kamu, hogy 30-35 között marad (pont olyan beállításokkal játszottam, a teszt meg nem játék). No és az sem magas minőség, mert ott örülhetsz ATI-val 10-15 FPS-nek.
Életszerűtlen a találgatásod nV és Sapphire ügyben. nV nem hagyná, hogy ATI-gyártót reklámozzanak (mert aljas szemét, ugye), Futuremark meg nem engedheti meg magának, hogy bármelyik gyártó mellé álljon. Nem vagyok összeesküvés-elméletek ellen, de ezek marhaságok.
Mi köze is ennek az országnak a Futuremark-hoz, az ATI-hoz, meg az nV-hoz?
Egyre jobban megnyugtat, hogy te nevezted komolytalannak az oldalamat.
A vásárlók érdekében JÓ drivert kéne írni, nem hotfixeket kiadni. Mi több, Jó drivernek menetrend sem kéne, hogy mennyi időnként javítsák (és toljanak el benne valami más, ahogy CFX óta szívatja a Catalyst a CF tulajokat). Minden javított program ócskaságára bizonyíték a javítás puszta léte. -
törölt tag
válasz
wwenigma #1229 üzenetére
Játszottál valaha a Crysis-el NV kártyán full grafikai beállításokkal? Nem csak felhúzom a grafot maxra, hanem rendesen beállított driverrel, ahogy kell. Akkor nem fogsz írni marhaságokat, hogy 5FPS-el megy a Crysis. A játék amúgy CPU függő is. Az Ati megoldotta már, hogy ne legyenek eltünedező textúrák,és legyen árnyék, ill hó a fegyveren?
Mikor egy Ati gép elött próbáltuk belőni a játékot és a drivert, az nagyon nem volt meggyőző, sem sebességben, sem stabilitásban.
-
katt777
félisten
válasz
wwenigma #1227 üzenetére
Én egyetlen scriptet sem tettem az oldalamba (screenshot mellé némi szakértelem sem árt). Annál több cég használja ezeket és a sütiket (azt sem használok éppen azért, mert én sem szeretem, ha buzerálják a gépemet), és többen jelezték az ezek okozta hibákat. Egyébként ott a lehetőség, hogy bármilyen észrevételt tégy, hogy cáfolj bármit, de ide jöttél ész osztani.
Már megbocsáss...
Hol van az a szerződés, amely szerint az nV így íratta meg a programot? És ha igen, miképp hagyhatták benne a termetes Sapphire reklámokat? Sapphire nV karik miatt?
Minden nagy cégnek megvannak a maga stiklijei, nehogy már az nV (neki is) legyen a SÁTÁN! Futuremark sem engedhet meg magának ekkora csorbát a hírnevén.
ATI 2 havonta hotfixezik, mert nem képes jó drivert kiadni, függetlenül a Vantage-től. Én örülnék, ha egyszer sikerülne nekik.
-
katt777
félisten
válasz
wwenigma #1224 üzenetére
Miért is sértődsz meg olyasmiért, amit magad nyilvánítasz ki magadról? Milyen alapon szólsz le olyan munkát, amely mögött ott vannak a bizonyítékok, a tesztadatok, miközben meg sem próbálsz bármit cáfolni (nehéz is lenne).
Ha tovább akarsz kötözködni, küldj pü-t, ne egy topicot szennyezz vele. Akkor nekem sem itt kell válaszolnom. Te kis III/3-as! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Sapphire R7 250 1GB
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest