- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gombcomp
senior tag
válasz
janos666 #1991 üzenetére
A gép felső részében van a kompresszoros hűtés,az csak a procit hűti (-38-40 fokra).
A kijövő vízhűtés csövek egy Zalman Reserator1-hez csatlakoznak,most csak a NorthBridget hűti,amúgy a régi VGA-k hűtése volt a feladata.A plusz venti csak a felső rész
levegőkeringetése miatt van betákolva.A vinyók azért lógnak ki,mert csak IDE-vel tesztelek,és mindegyiken más-más oprendszer van,így gyorsabb cserélni.Láthatod,hogy
egy ilyen összeállított gépben más jellegű a tunning értéke,mivel nem egy asztalra "szögezett" alaplapból,ideig-óráig működő szárazjeges procihűtésből áll a dolog... -
schwartz
addikt
válasz
janos666 #1914 üzenetére
Tokeletesen vilagos már a dolog. (ezuttal remelem tenyleg az, hisz eddig sajat magam taplalta hulyeseg kodositett a fejemben.
) Fogalmam sincs miert voltam abban a hitben, hogy Gefoce PhysX hasznalatkor nem no a kapuk szama s minden fizikai szamolas csak a GPU-t terheli. Majd visszanezem tuzetesebben ezt a topicot, bar lehet nem itt a Ph-n bonyolodtam bele. Ebbol kiindulva, ugy vettem, hogy a Te esetben is hasonloan mukodik a dolog, vagyis csak a GPU szamol fizikat a 2-es proci tesztben.
Innentol kezdve egy szavam sincs s megegyszer elnezest kerek.
-
schwartz
addikt
válasz
janos666 #1909 üzenetére
Kizarolag csak Vantage-re ertve:
Mikor megjelent az elso NV-s PhysX driver, szoba kerult a topicban, hogy bekavarja az eredmenyeket. Akkor mar kerdeztem, hogy NV PhysX-al novekszik-e a kapuk szama. Nemleges valasz jott. (Minden fizikai szamolast a 2-es CPU tesztben a VGA vegzett). Ebben az esetben szo szerint CPU tehermentesites volt, de a dedikalt Ageia kartyaval maskent mukodott.
The worlds are essentially identical, and each contains its own population of airplanes. The worlds do not interact. The worlds assigned to the CPU cores will be simulated entirely on the CPU. The four worlds assigned to the PPU will be simulated on the PPU, except for rigid body simulations, which will run on the CPU. [link]Mint kiderult, nalad a Vantage ugy latja a Geforce kartyat mint dedikalt fizikai gyorsitot. Ez nem volt tiszta eddig nekem.
Remelem nincs harag s kar, hogy felkaptad a vizet. Nem az volt a szandekom...
-
schwartz
addikt
válasz
janos666 #1906 üzenetére
Ertem sot figyeltem is az ugykodesed a PhysX topicban.
Ha Ageia ult volna a slotban, akkor a 2-es CPU tesztben 5kapu (parral) szamol a rendszer.
Kettot mindenkepp a CPU a tobbit a PPU. (ha ketmagos procid van).Nalad be volt kapcsolva az NV PhysX igy minden fizikai szamolast a GPU vegzett. (a CPU helyett). Ettol nem elfogadhato az eredmeny mert Te a procid valtottad ki nem az Ageia kartyat.
Magyarázd meg, vagy ne te nézz engem hülyének!
Szo sem volt ilyesmirol. Kar, hogy ezt feltetelezed rolam.
Udv
-
-
schwartz
addikt
válasz
janos666 #1902 üzenetére
Fenéket ugyanaz.
Hany kapu van igy a 2-es CPU tesztben?
S fizikat szamolna a jatektesztekben? A Vantage leirasban ott van, hogy csak a CPU szamolja a fizikat PhysX-es driverekkel is. (fuggetlenul attol, hogy ki-be van kapcsolva) Az Ageia gyorsito sem szamol a jatek tesztekben. -
Brumi˘
addikt
válasz
janos666 #1896 üzenetére
Ameddig nem lesz elfogadott az nvidia physx addig nem lesz a listán nvidia physx-es eredmény. Ageiások jöhetnek. Ám ha valaki bebizonyítja hogy játékok alatt is kijön a physx ereje akkor mehet újra a physx, addig nem...
Update-ért síróknak meg üzenem hogy a privi max lassítja a frissitést, úgyh kérném hanyagolni! Ha van időm frissítem a listát.
-
SzlobiG
félisten
válasz
janos666 #1894 üzenetére
Nem ér mert bevan kapcsolva, vagy is nem kerül fel a listára. Amúgy nem vmi sokat ér a CPU pontszám alapján 8800-al 20K felett szokott lenni asszem.
"6. Geforce PhysX hasznalata nem megengedett. A PhysX-el keszult eredmenyek nem kerulnek fel a listara, az eddigiek is torolve lettek!"
-
Laraxior
titán
válasz
janos666 #1890 üzenetére
bakker... itt volt a GTSem... fene,és kihasználja valami is? Driverrel mi van? akkor nem is kell összekötni a két kártyát? mondjuk nekem még egy nV lenne benne,csak furcsa hogy CF-es lap és két nV van benne.... de ki is használom,márha a game kihasználná... de valamit bevágok az ultra mellé komolyan
XP alatt mi lesz a helyzet? gondolom egyenlő a semmivel
tekintve XP alatt a PhysX sem műksziknekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- Mercedes topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest