- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi. Kimondottan a cpu érdekelt, de a 13700k-tól nem nagyon lehet jobbat. Csak a frekivel tudtam picit rátenni. Egyszerűen tesz nagyívben a másik 8 e magra.
0%-on állnak végig. 8p és 8e megy. A 13700k ugyan nem tud 62x-et, az ha jól emlékszem 60x-en futott. Viszont teljesen ki is volt használva. I7 a lehető legjobb választás, 16e magra tojnak a programok nyagyívben(ezek)
Szerk.:
Amit írtál nem tudtam megcsinálni, nem is baj. Ez így eredeti. Gpu amúgy sem érdekel, csak a ram -
Ja, ezt lehet ki kellene írni. Én totál original beállításokkal vittem.
3 dolog amit kapcsolok, prefer max perf, vsync/gsync off.
Párat kapcsolgattam amibe lod volt, irtó randa lett, de jobb pont nem.
Így én full eredetin viszem az összeset.
Köszi a kieget, már majdnem terveztem kalapáccsal egyengetni a 1080ti-om. -
Mindenesetre nagyot gurít az a 1080ti. Dobozában pihen az enyém a szekrényben...
Nekem 108e csak a gpu. Nem kimondottan érdekelt a gpu oc, lehet változtatok rajta
Legközelebb tegyél ki adatokat ahogy én. Hwinfo nem kell, az elcsesz mindent, de gpuz max peak-ekre téve hasznos.
Full kék az enyém, tehát agyon feszeltem...
Rám fér egy kis kikapcsolódás, beüzemelem a gpu királyt -
-
-
joshua7
veterán
Jó az a gpuscore meg 10 ponttal viszed a kategóriát. Szép lett ez!
kicsipapucs: hogy megy a rendszer, mutatsz valamit?
-
-
-
-
-
-
chatran
őstag
Igazából csak válaszoltam a fórumtársnak, aki azt rta, hogy I5 3570K-ban nincs több CPU score, nem akartam a listára felkerülni.
Amúgy a Vantage verzióm sem jó, ahogy néztem már van 1.1.2.
Ezt a turbó órajelet az alaplap állítja be? Mert én mindent alapon hagytam, a szorzót biztos nem állítgattam. -
-
fRooStzzZ
senior tag
Memoria 1500 alap...
Ha a gpu nincs bantva, akkor 2030-2050ig megy... Az fps ugy latszik is, hogy no.
Ha elkezdem a gpu-t is huzni (alap 1100), akkor olyan, mint ha a memoria rovasara menne.
A gpu-nak programtol fuggoen 1230-1260 kozt van a vege, utana mar szemetel, vagy kilep asztalra hibaval.
Viszont amikor a memoria 1500-rol 1600ra megy, lassul. 2000 korul ugyan azt eri el majdnem, mint mikor csak a gpu van huzva.
1,35V az msi AF szerinti max amit lehet adni gpu-ra, 1,7 a memoria es van valami +30 az aux-ra (amit spec nem tudom mi)
Nem tudom, lehet-e valahol meg gpu-nak adni kis feszt, mert nezegettem utana hatha az miatt hasal el. Mert ugye aki LN2-vel huti, ott tuti magasabb feszt ad neki amikor 1500-1700 kozt van a gpu.
Mert a kartya lenyegeben nem melegszik.. 55-65fok kozt meg is all 100as venti mellett.
Csak ugye bios csere kene ra, meg irtak milyen kartyara jo, csak nem merem bevallani.. -
fRooStzzZ
senior tag
Vantage nekem pont az elso inditas utan jo..
Epp most nezegettem, hogy nekem alig akar kihozni 40-41k pontot gpu-ra a 7970 light, azt masnal meg 45-47 eurek vannak...
Elso teszt altalaban 117-120fps kozt szokott lenni, de tegnap elott 137 fps-re zart.. Marha jol szaladt.. Azota sem tudtam utanozni.
A nagyobb fps akkor jon ki, mikor csak a gpu-t huzom, ha memoriahoz hozza nyulok, akar 50mhz-el is, akkor mar 37-39 kozt szerepel. 1500rol -> 1600 memorianal mar lassul, viszont 2000 korul mar jol megy.
Csak gpu hozasnal 120-135 fps, +memorianal a 117-120 kozt.. Nem ertem ezt.
[link]
Pedig itt meg nagyon a proci sem volt piszkalva, meg a memoria sem..
Lett volna ebbol siman 40k, ha minden rendesen megy. De ezt az eredmenyt azota sem erem el.
Procit meg hiaba gyilkolom, nem jutok el oda, -
NFree
addikt
Na akkor ahogy ígértem [10100]
Azt hittem egy kicsit többet fog menni , de hiába kapott +feszt nem igazán volt elég neki szemetelt a kép rendesen , én meg be is voltam szarva nem kicsit
Mondjuk azért voltam ien bátor mert a szilveszteri páleszt még mindíg most böfögöm feljoshua 7
Szerinted ha egy erősebb proci lenne alatta akkor feljebb kuszna még a gpu score ?Ui: B.U.É.K mindenkinek
-
joshua7
veterán
Az órajelhez képest teljesen reális a gpuscore. A GTS450 van annyira gyenge, h mindegy legyen, milyen proci van alatta (én is ilyesmi gpuscore-t kaptam egy 4.6Ghz-es Xeon-nal). Nálad a probléma a fesszel van, illetve annak a hiányával.
Adj a kártyának 1.212v-ot, biztos megy még többet is.
-
joshua7
veterán
Nem. De már a kérdést sem értem, mivel írod, h módosítanád a karid gyári alapbeállításait. Innen meg elég egyértelmű a válasz.
Ha viszont ezt nem írod most be, csak simán belöknéd a shot-hoz, h 'új' karival készült, akkor senki ki nem derítené, h ez valójában a 'régi' kártyád és menne a listára.
-
B-L-A-C-K
titán
Na, itt a válasz: 7747 pont!
És mostmár be lehet fejezni!
-
Brumi˘
addikt
Az addig oke hogy sok game tamogatja, de hogy semmit nem ersz vele az is biztos. Meg mikor elkezdodott a physx laz megneztem a dolgokat: itt megtalalod az eredmenyeket.
Listat akkor frissitem amikor idom van es van mar legalabb 4-5 eredmeny amit fel kell tenni. -
tkesy
addikt
De megtalálható Brumi˘ aláírásában is...
Amúgy ez a physx egyre kevésbé "tetszik" nekem... most már alig lehet összehasonlítani egy ATI-s konfigot egy nVidia-al... remélem ATI-ra is elérhető lesz physx-es driver hamarosan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest