-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tzsolesz #16317 üzenetére
Tetszenek az ilyen eredmények gratt
Sajnos én már rég elfeledtem , honnan indultam és csak sodort magával az őrület . Most meg ott tartok , hogy nem kellett volna ,nincs időm , hogy igazán neki tudjak feküdni a dolgoknak .
(#16316) Aventyr
Szép eredmény de lessz majd úgy is jobb egyszer oda érsz majdMás
Lenne nekem is egy eredményem, Vga gtx 780 Lighning boost 1267Mhz , hűtés . Gyári lég. Proci 8700K : Víz.
Ha megfelel kérném a listára -
subaruwrc
félisten
válasz
tzsolesz #7216 üzenetére
én inkább arra gondolok hogy clock to clock nincs nagy különbség a két architektúra között olyan téren hogy vantageban mennyire hajtják ki a kártyát tehát -200mhz cpu az első tesztben sokat számít ami cpu limites..
majd még rápróbálok a 34000-re kicsivel több procival és kimaxolt vga-val -
Vitus
őstag
válasz
tzsolesz #3224 üzenetére
Majd megsasolom mert elvileg jó széria, áttúrom a tuning topicot mit lehetne még tenni.
Meg is lepődtem mert egy gtx260-ast cseréltem le mert kellett a lóvé és az nem tolt ennyit, igaz kicsit megizzasztott mert van a 6ról 8-ra alakító tápcsati amit ha rádugok akkor a catalystba előjön az overdrive de ki kell kapcsolnom a A.I.-t és teljesen betojik a driver és alig produkál a kártya úgy mint egy 3870 sima. Viszont a 2 x 6-os csatival rivatunerrel minden ok a driverben is és hasít a picike. Ha valakinek van ilyen karija akkor próbálja ki a 6 + 8 tápcsati helyett a 6 + 6-ot mert nekem így sokkal jobban hasít. Még azt nem próbáltam hogyha nem átalakítom hanem a tápomon van 1 direkt 8-as táp és azt rátolom akkor mi van, de nem is érdekel mert ennél feljebb már nem húzom nincs értelme míg a procim órajelével nem csinálok valamit. Meg azért már a 2db R680-as 910MHz-en hiba nélkül szép eredmény gyári hűtéssel. Nem is használom csak alapon.Vitus
-
-
Pipapapi
tag
válasz
tzsolesz #2656 üzenetére
Nem a Vantage-ról van szó! De a játékok is ua jól futnak az Ati-n is mint az nV karikon.
Az Ati-nak volt egy super jó húzása az nV ellen és ennek csak mi vásárlók láttuk a javát. Az árak olyan szinten normalizálódtak, hogy nyugodtan megvehettünk egy olyan karit ami tökéletesen elég a mai játékok futtatására. (emlékezzünk a 8600GTS röhejes árára).
Teljesen felesleges azon vitázni, hogy melyik a jobb! A vásárlást nálam az döntötte el, hogy nekem melyik gyártó a szimpatikusabb. (Ez persze mind a qrva válság előtti időkre vonatkozik, reméljük hamar helyreállnak megint az árak). Maradjunk annyiba, hogy akinek az Ati szimpatikusabb az vegyen azt , aki az nV-t kedveli az pedig nV-t. -
Brumi˘
addikt
válasz
tzsolesz #2593 üzenetére
De ottvan az ha mondom.
A 4. kategoriába a helyén a 22. helyen. Úgyh valószínűleg az ön készülékében van a hiba.
-
PipaProPapa
csendes tag
-
gergobaby
aktív tag
válasz
tzsolesz #1395 üzenetére
Nemtom, amíg ugyanaz a konfig mellett nincs tesztelve a két kártya, nem mondanék rá semmit, ha ígyvan, hát ígyvan, mindenesetre nekem is bőven megteszi... GRID is 1024x768 4x AA minden High 25 fps ( ami itt játszható), 1280-ban emg nemjáccom mert CRT-m van
, sry az OFFért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple MacBook
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest