- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfules
tag
Igen még most szeretnék tanfolyamra jelentkezni mert nagyon érdekel a dolog. Azért agyaltam a vizsgán mert feleslegesnek tartom a tanfolyamot ha egy egyszerü vizsgán sem felelek meg mert az k.nehéz vagy mert nem értem az englis-t...
Az viszont elszomorít, hogy ennyire nem számít a végzettség egy cégnél, nyilván nagyon sokat jelent a portfólió a tehetség ez alapján látják, hogy mire vagy képes (értem ezt) ..de mivel is igazolod hogy képzett vagy? és hogy részt vettél egy komolyabb 3ds max Pro vagy Massive képzésen! Ha az önéletrajzomat kéne a portfólióm mellé tűzni mit írnék, hogy érdekelt ezért otthon megtanultam a youtubról? Ha megállít a rendőr mit mondok neki ja én tudok vezetni de nincs jogsim? értitek a durva hasonlatot....
Tehát azt mondjátok nincs semmi haszna a vizsgának és nincs is értelme 300ezer Ft költeni tanfolyamra?
Egyáltalán Magyarországon mennyire lehet ezzel munkát találni, főállásban vagy csak maszekban, miben érdemes gondolkodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Napelem
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- Arany János - Kapcsos könyv
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest