- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
válasz
kispalsz #33754 üzenetére
Nekem 48-as Sony van Digi tányérossal és csak pár csatorna van HD-ban. Simán jó az SD adás is de nem mindegyiknél. Valamelyiknél rosszabb valamelyiknél jobb. Ha belefér az árba akkor vedd inkább az 50-est és nem a kalkulátor miatt. Én sem kalkulátor alapján vettem tv-t.... Egyébként ha neten rendelsz akkor 14 napod van visszaküldeni ha személyesen akkor meg 3 nap. Van időd eldönteni, hogy kell e az 50-es vagy nem.
-
törölt tag
válasz
kispalsz #33594 üzenetére
A 43-as Sonyt mondtam volna én is alternatívának, mert Samsungból csak 40 és 48"-os van ami ajánlott. Panából 40 és 50"-os. Sima tévézésre talán az UE43J5500-as smart, ha még találni ajánlott helyeken. Idén a 42"-os méret megszűnik az LG-nél is. Samsungból a 48" is megszűnik.
-
BBéci
legenda
válasz
kispalsz #33594 üzenetére
Ne viccelj! 50 colos a tévém és 2 méterről nézem a focimeccseket, amikor látni is akarok belőle valamit. 4 méterről olyan picik a játékosok, hogy hangyáknak tűnnek, nem lehet felismerni a számokat a hátukon, pláne az arcokat.
Az AV-Online cikkben, táblázatban nem az van, hogy mikor látsz egy pixelt, hanem a valós felbontás érzékelhetősége alapján születtek azok a számok. Maradva az 50 colosnál, 4 méterről nem lehet megkülönböztetni a 720p-t a 1080p-től.
-
blakey
titán
válasz
kispalsz #33189 üzenetére
Aktiváláskor a médiakártyát azonosítják a tv-vel, tehát valamilyen szinten hozzá van rendelve, ha át akarod tenni a kártyát egy másik tv-be akkor újra kell aktiváltatni, mert simán nem fog menni, ha normális a tv szoftvere akkor automatikusan megoldja pár perc alatt, de ha nem sikerül akkor fel kell hívni őket és pár másodperc alatt megoldják.
(#33193) Pumma
De bizony,nem megy csak úgy, illetve nem minden esetben. Nekem az LG-nél be kellett telefonálni, Panasonic esetében nem, megoldotta saját maga.
-
PuMbA
titán
válasz
kispalsz #33080 üzenetére
A 4K-tól nem lesz automatikusan jó a képminőség, csak ha 4K-t nézel rajta, tehát az teljesen felesleges. Le tudnád rajzolni egy egyszerű paint rajzba, hogy mennyire oldalról kell nézni? Bár a legjobb tényleg az lenne, ha egy áruházban megnéznéd, mert egy UE40J6200 például nagyon jó vétel lenne
-
PuMbA
titán
válasz
kispalsz #33066 üzenetére
Mit néztek a TV-n és milyen távolságból?
43 colnál 1,25m kell, hogy lásd a 4K-t, 40 colnál 1,1m. Azt is érdemes tudni, hogy az alsó kategóriás 4K TV-knél csak álló képnél kapsz 4K felbontást, amint mozdul a kép az LCD mosódásából és válaszidejéből eredően FullHD alá esik
Az ezt kiküszöbölő technikák meg hiányoznak a TV-ből, hiszen olcsó. Lehet, hogy érdemes lenne egy FullHD TV-t venni, de az legyen normális
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest