- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefcsi
csendes tag
válasz
nightshadow #27674 üzenetére
Köszönöm! Ahogy látom, ezek között csak megjelenésbeli különbség van, tudásbeli nem.
LG újabb szériás televíziói között van olyan, ami ennél tud annyival többet, hogy megérje a felár?
Esetleg van Samsung, Philips, Sony vetélytárs (hasonló ár mellett ugyanennyi funkcióval és jó véleményekkel)?
Próbálok minél több típust összehasonlítani, de az ajánlottak valóban jó választásnak tűnnek. -
Elvagyok
senior tag
válasz
nightshadow #27655 üzenetére
Nagyon Szépen Megköszönöm!Így fogok tenni.Laci.
-
Csef
csendes tag
válasz
nightshadow #27628 üzenetére
Köszönöm a gyors választ a suta kérdésemre. Meglep, hogy az IPS-nek nincs más előnye, mint a betekintési szög. Pár éve, mikor megjelent egekbe magasztalták a színhelyessége miatt a Monitor-topicon a VA-val szemben.
-
fausto
addikt
válasz
nightshadow #27576 üzenetére
Köszi, elnézek a Media Markt-ba, hátha van kirakva. Az LG szimpatikusabb, de ez a felezett felbontás nem hangzik jól. Nem nagyon látványos a kisebb felbontás?
-
ejnyebejnye
tag
válasz
nightshadow #27566 üzenetére
Szia!
Erre felkaptam a fejem, mert én is hasonló cipőben járok. Kb 170eFt körül szeretnék tv-t venni, de 2-3 hónap múlva költözés után.
60% film, 20% foci, 10-10% 3d film és böngészés. Eddig az LG 670-671 és Samsung 6400 a nyerő (nem tudok dönteni hónapok óta...)
Szerintetek várhatok a vásárlással, vagy jobb ha mostanában megveszem? Várható még árcsökkenés, vagy igyekezzek nehogy elfogyjanak a tavalyi típusok?
Köszönöm -
oliba
őstag
válasz
nightshadow #27566 üzenetére
Akkor január elején visszatérek
Thx
-
oliba
őstag
válasz
nightshadow #27564 üzenetére
Szerinted, akkor mikor lenne alkalmas az időpont? Az újak akkora változást hoznak, hogy muszáj megvárni őket?
-
Adams15
aktív tag
válasz
nightshadow #27548 üzenetére
Köszi!
-
Adams15
aktív tag
válasz
nightshadow #27546 üzenetére
Hasonló árban tudnál/tudnátok esetleg valami jobb ár/érték arányban ajánlani?
-
Zöldfülű8
csendes tag
válasz
nightshadow #27540 üzenetére
Köszönöm a tippet!
Nem volna elég nekem az UE40H5000 vagy 5030. Azokban ugyan nincs 3D, de a 100Hz-et tudja vagy nem jól gondolom?
Ja és még egy kérdés: a képminőség szempontjából is tudja azt mint pl. az előttem nagyon dicsért Sony? -
dh66e
veterán
válasz
nightshadow #27531 üzenetére
Ezek nagyon jó áron vannak ha nem visszavitt hibás darabok.
-
Damage
senior tag
válasz
nightshadow #27526 üzenetére
Ezt a két linket őszintén köszönöm! Abban a tudatban éltem, hogy a SONY-k passzív 3D-vel rendelkeznek! Ez a SONY is viszi az összes médiaformátumot? az aktív szemüvegek járnak a TV mellé?
-
zack
nagyúr
válasz
nightshadow #27502 üzenetére
Anyukámék 3 évvel ezelőtt vásárolt Sony KDL EX500 panelját oda-vissza pofánveri a most vásárolt 6400-es panelja. Pedig az EX500 akkoriban nem az olcsó kategória volt. Azt hiszem 37-es, és 220k volt.
Sony mindig pofátlanul árazott, és bár nincsenek rossz tévéi, a többiek tudják ezt olcsóbban, vagy esetenként olcsóbban és jobban.
Manapság muszáj az árakkal is foglalkozni, akkora a kínálat. Lásd Panasoic. Pár éve ők is Sony kategória volt árazásban, de ők érezték a piaci verseny veszélyeit, és olcsóbbak lettek. A Sony meg azt hiszi, hogy a név bőven elegendő, és nem követték a konkurensek árazásait. Én is Sony-t vettem volna, ha 50-es méretben ne lett volna 30-40k-val drágább mint a többiek. -
dh66e
veterán
válasz
nightshadow #27500 üzenetére
Nem hiszem el hogy ilyen panellel blamálja magát a sony.Értem én hogy a koreai cégek sorra végzik ki a nagy japán gyártókat( az európaiakat már kivégezték jóformán),de így még rosszabb lesz a helyzetük.
-
L4D1K
őstag
válasz
nightshadow #27496 üzenetére
Köszönöm szépen. Mennyit fejlődtek amúgy az lcd-k az elmúlt évek során? Magyarán mennyi minőségbeli változást hozna most plazmáról váltani, mondjuk erre a típusra?
-
penge111
addikt
válasz
nightshadow #27476 üzenetére
48" használt mind, de garisak makulátlanok. No, melyik?
-
Gabesz87
veterán
válasz
nightshadow #27473 üzenetére
Köszönöm nektek a gyors választ. Akkor végül is jól gondolkodtam, jókat választottam. Viszont akkor érdekelne a másik (olcsóbb) véglet is, ha nem 3D-s. Mert azok úgy látom 120-130-nál indulnak.
-
Willie
őstag
válasz
nightshadow #27427 üzenetére
Köszi a választ!
Elképzelhető olyan, hogy nem magyarországi piacra szánt terméket kapok? A 220volt-tól azért nem akarok rendelni mert brit piacra szánt TV-t kaptam anno (~5 éve). Az AQUA-tól rendelt termékek bontatlanok?
-
blakey
titán
válasz
nightshadow #27423 üzenetére
A Sony megcélozta a "mély" feketét, jó kontrasztot viszont a homogénítás az nagyon gyenge, input lag-ban is visszalépett, de még jön majd egy-két teszt.
-
Khelben
nagyúr
válasz
nightshadow #27427 üzenetére
Garanciális problémám nem volt, így annak menetéről nem tudok nyilatkozni.
Pedig egy bolt megbízhatóságát ott lehet lemérni. Eladni mindenki tud.
-
amadeus11
senior tag
válasz
nightshadow #27423 üzenetére
Az idén mind a Samsungoknál, mind a Sonynál sikerült egy kicsit visszalépni képminőségben, A csecse viszont több lett.
-
BerGeri
tag
válasz
nightshadow #27420 üzenetére
Köszönöm szépen! 3D szemüveget lehet hozzá kapni? Abból esetleg tudnál linkelni egyet?
-
Khelben
nagyúr
válasz
nightshadow #27403 üzenetére
Köszönöm, utánaolvasok.
-
Pyroo89
tag
válasz
nightshadow #27406 üzenetére
Már érzem én is felesleges kérdés volt, Köszi.
-
apszi
őstag
válasz
nightshadow #27354 üzenetére
Sziasztok!
Nem feltétlenül, mert az MM-ben sok egyébb is "áfátlanítva" van, példának okáért ez is [link], amire még talán be is fizetnék, kérdés, hogy ez vajon az MM magánakciója, hogy a listában nem szereplőket is beleveszi? Ezek vajon kiállított, visszavitt darabok? Van erről valakinek valami infója? Őszintén szólva elég bizalmatlan vagyok az üzlettel szemben, ami lehet, hogy teljesen alaptalan és csak a kezdődő paranoia előjelei mutatkoznak rajtam
-
qwertqwert2
csendes tag
válasz
nightshadow #27354 üzenetére
Értem. Hát, nagy kár érte, de azért köszi, hogy belinkelted!
-
PHenis
senior tag
válasz
nightshadow #27322 üzenetére
Semmi
-
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #27322 üzenetére
A sok értelmetlen már írogatja,hogy miért nem 27% jön le.. " há 27% az áfa"..
Azt nem fogja fel,hogy nettó*1.27= bruttó. Ő a bruttóból akar 27% kedvezményt. -
nightshadow
veterán
válasz
nightshadow #27270 üzenetére
-
Killerlaca
senior tag
válasz
nightshadow #27268 üzenetére
Sosem volt Panasonic Tv-m így sajna nem sok infóm van ezekről.
Mindehol azt hallani h samsung meg LG kijelzői nagyon jók. Ehhez képes a Panasonic milyen minőséget képvisel szerinted?A leírás alapján korrektnek tűnik. Nagyon sok mindent tud.
Köszönöm.
-
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #27258 üzenetére
Szerintem sokkal jobb 3d-ben mézni egy filmet, persze ha jól meg is van csinálva, ezt azért tegyük hozzá, a 4k-nak viszont szerintem sok értelme nincs SZVSZ.
-
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #27254 üzenetére
Lg-nél létezik 1 legalább. De legyen bármely más gyártó. Akár sony.
-
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #27248 üzenetére
Ott próbáltam én is keresni,de ömlesztve mutatja a 2014-es verziókkal.
Ezen az oldalon lényegesen átláthatóbb. Fura,hogy a samsung ennyire nem erőlteti a 3d-t.
Egy átlaguser a mediamarktba pl ez alapján nem fog samsungot venni.
Ott lesz mellette x másik tv, azonos áron, ami 3d, akkor nyilván azt veszik meg. -
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #27236 üzenetére
Szerintem még csak nem értek ide. Van valami infó a 2015-ös tévékről? Egy lista pl?
-
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #27233 üzenetére
Akkor viszont nem lenne túl sportszerű,ha a 3d képes lg és samsunhoz hasonlítanánk.
2015-ben azért én már tuti nem vennék 3d nélküli tv-t. Annyival nem drágább,hogy ne érje meg.El kell fogadni,hogy a sony mindig is "prémium" gyártó volt. Függetlenül attól,hogy az adott évben kiemelkedőt alkot vagy sem. Árban a "prémium" mindig benne van náluk.
-
rlph
tag
válasz
nightshadow #27160 üzenetére
Van amúgy értelme 3d-s tévét venni? Ki lehet megfelelően használni? Vagy inkább érdemesebb egy nem 3d-s tévét venni, aminek jobb a képe? (lehet, hogy nagyon általános a kérdés, de nem vagyok egyelőre meggyőződve arról, hogy szükségem van 3d-re...)
-
Hoffer
őstag
válasz
nightshadow #27180 üzenetére
Csak az szimpatikus leginkább a drágábban, hogy plussz 5cm-t kapok ami azért nem rossz!
-
Hoffer
őstag
válasz
nightshadow #27177 üzenetére
-
Hoffer
őstag
válasz
nightshadow #27175 üzenetére
Köszi!
A három márkából mindegyik megbízható vagy van jobb vagy rosszabb? -
GeryFlash
veterán
válasz
nightshadow #27141 üzenetére
Köszi
Végül felhívtam a Digital plazát, mondták hogy gyártói gari, szóval maradok ennél, igaz elvileg csak 1 hét múlva lesz náluk raktáron, és helyette megpróbálták rám tukmálni a 706-ost +7 ezerért, de mondtam nekik hogy akkor megvárom. Remélem nem átceszés az 1 hét múlva lesz dolog.
-
spiritex
veterán
válasz
nightshadow #27160 üzenetére
Van valami különösebb oka, magyarázata annak, hogy miért nem a megszokott 42-es méretben készítenek egy-egy tv-t, mint pl. a linkelt Panasonic 40AS640-et?
-
dh66e
veterán
válasz
nightshadow #27121 üzenetére
Valószínűleg valakik olcsón akarnak hozzájutni.Szomorú hír.
-
PHenis
senior tag
válasz
nightshadow #27031 üzenetére
Köszi!
Létezik valami olyan videó amivel ha berobogok a MM-ba mondjuk és pendrive-on lejátszom a kiszemelt tv-n, akkor meg tudom figyelni a tv fogyatékosságait? Olyasmire gondolok, hogy pár másod perc fekete, ilyenkor mondjuk megnézni a felhősödést, aztán egy kis gyors kameramozgás ahol meg lehetne vizsgálni a mozgóképfelbontást, stb...
Értitek mire gondolok... Létezik ilyen? -
dh66e
veterán
válasz
nightshadow #27031 üzenetére
+1
-
Dictator^
veterán
válasz
nightshadow #27026 üzenetére
Valamilyen szintű kedvezményem lesz az adott boltban, ezért korlátozott típusok között választhatok..
Most nem tudok utánanézni, de ha nem fáradtság el tudod mondani, milyen előnye van a Sonynak a H6400hoz képest? (Ha az ár megegyezne a H6400-nek a Sonyval, akkor maradhatna a H6400?)
Ha lenne H6500 akkor gondolom gondolkozás nélkül átpártolhatok a H6400ról.. -
Dictator^
veterán
válasz
nightshadow #27022 üzenetére
Egy utolsò kérdés...ha végül egyéb indokok miatt 40 col körül kéne gondolkoznom, onnan a Samsung (ue40h6400) vagy az LG lenne a nyerő (lg42lb650)?
-
Dictator^
veterán
válasz
nightshadow #27014 üzenetére
Min 40" érdekelne, és a J6300 meg kicsit árban kilóg a sorból...
A versenyzők: Samsung UE40H6400 , UE48H6400 , UE40HU6900, LG42UB820V, LG42LB650A Samsunghoz közelebb állok (most is az van, egy régi A szériás LCD).. Számítógép megjelenítőnek van használva, néha játékra (tehát az input lag is számít(ana))...
A lentebb (vagy fentebb) leírtakban ha jól tudom a HU6900 nem ajánlott kategória.. szóval az kiesik a listáról...az LG-t nem igazán kedvelem, de talán az belépő UHD-ja jobb mint a Samsungé, viszont lehet ez árban inkább maradnom kéne az FHD-nál, és a H-s szériából választani valamit.. H6400 szimpatikusnak tűnt, fentebb ami nagyobb lépcső már csak a 7000-res? (Bár az megint kilóg a keretből)
-
Dictator^
veterán
válasz
nightshadow #27009 üzenetére
Köszi, igazából Samsungot szeretnék.. De a belépő UHD Samsung eléggé nem ajánlott kategória, illetve a kettő között az LG "felszereltebb" talán...
De lehet marad az FHD.. bár abból is a Samsungot céloznám meg... -
Dictator^
veterán
válasz
nightshadow #27007 üzenetére
Az jò, mert pár posttal lejebb én is erről érdeklődtem...
Akkor ha ez kiesett az LG42UB820v-ről mi a vélemény? -
nova001
senior tag
válasz
nightshadow #26991 üzenetére
A hivatalos oldal szerint full hd [link]
-
nova001
senior tag
válasz
nightshadow #26971 üzenetére
tetszik ez a sony
amik nekem nem tiszta :
ez tudja akkora dlna, wifi támogatás, képernyő tükrözést, full hd ? de okos nem okos tv igy netezni és alkalmazások nincsenek rajta(melyik tipus tudná még ezeket pluszba ?)
-
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #26937 üzenetére
Dehogynem!!!
Tök olcsók!! -
superg
senior tag
válasz
nightshadow #26897 üzenetére
Akkor inkább ez [link] 3D-s de ugyanannyi
Emellett én a Pana 48AS640-et és a Samsung H6400-at mondanám mint opciót, ebben a sorrendben. -
Sirpi
senior tag
válasz
nightshadow #26857 üzenetére
Kösz a tippet, ma az Allee-ből elhoztam az utolsót, és hát a 32" Samsung után elég brutál
Egy kérdésem lenne, hátha valaki tud válaszolni:
eddig filmet számítógépről úgy néztünk, hogy hdmi-n ment a kép, és jack-ből kettéosztott RCA-n a hang. Ezen viszont RCA nincs, hogyan tudnám a hangot mégis megszólaltatni? Bocs, ha rossz topikban kérdezem. -
BMS
őstag
válasz
nightshadow #26868 üzenetére
az a gond,hogy nem kp-ra akarom venni hanem arra a 20 hónapra amire emghirdeti az euronics így csak abból a kettőből választhatok
többet nem nagyon akarok tv-re költeni kp-ra meg azért nem mert a szobámat újítjuk fel és a tetőtéri ablak 150-be benne lesz
-
junior11
veterán
válasz
nightshadow #26868 üzenetére
+1
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nightshadow #26857 üzenetére
Ebben a 815-ben milyen panel van? (Pva, ips?)
-
Blueeee
újonc
válasz
nightshadow #26789 üzenetére
köszönöm!
-
Dani_kp
addikt
válasz
nightshadow #26735 üzenetére
Köszi szépen
. Összegben alig van különbség, akkor inkább csinálok helyet a 40-esnek
.
-
Dani_kp
addikt
válasz
nightshadow #26733 üzenetére
Köszi!
Esetleg 32"-os méretben mi volna jó? Lehet nem fér be egy 40-es oda ahova szeretném.
-
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #26691 üzenetére
Nem rossz.
De 50ms inputlag, nem az igazi.
Ja meg gondolom nem 200000 ft. -
olajbogyo
aktív tag
válasz
nightshadow #26690 üzenetére
Köszi a gyors reagálást.........
Nem semmi a linkelt példány, rajta leszek a témán elmegyek meglesem élőben is. Még egyszer köszi.
Üdv!
-
gyeniko
őstag
válasz
nightshadow #26567 üzenetére
...És elérkezik a nap, amikor a 4K TV-t nézők átbútorozzák a nappalijukat, vagy kerekeket szerelnek az ülőgarnitúrájukra... Hmmm?
-
Gügü
csendes tag
válasz
nightshadow #26555 üzenetére
Hát én megérzem sajnos! Egyszer találkoztam már ilyen "szindrómával" 3 éve, akkor is a Mortalnál (PS3) egy 7-8 éves LED tv-n!
Sokat fejlődőt a technika
-
Gügü
csendes tag
válasz
nightshadow #26555 üzenetére
Játék üzemmódban van, és kikapcsoltam mindent! Így viszonylag normalizálódik a helyzet, de érezhető a problémám sajnos! A 130.000 Ft-os LG tv-n jól megy
-
Gügü
csendes tag
válasz
nightshadow #26545 üzenetére
Hát ez most akkor egy 420.000 Ft-os kérdés volt
Mert három sony munkatárs is hőnáhítatva ajvékolt, hogy "hát ez nem kérdés" amikor megkérdeztem, hogy "a játékokkal nem lesz gond?"
Bár eddig nem is volt gond!
Ezen gondolom nem lehet segíteni? Eszi vagy nem eszi, azt jól van!
-
blakey
titán
válasz
nightshadow #26504 üzenetére
Én is ezt írtam, amúgy valahol 54ms környékén van ill. olyat olvastam, hogy valaki játszott rajta és nem volt semmi gondja, természetesen játék módban.
-
Norberto666
tag
válasz
nightshadow #26496 üzenetére
Melyik a jobb ill aktiv ill passziv 3D?
Köszönöm a válaszokat! -
amadeus11
senior tag
válasz
nightshadow #26466 üzenetére
Fekete szint 0.055 cd/m2 , az 5 évvel ezelőtti C sorozatnál már levitték 0.03-ra , 5 év alatt dupláztak.
De a hajlítgatás kell. Főleg VA panelnél . 5 éve csak a szart pofozgatják. Vékonyabbak lettek, meg hajlítottak. Oszt ennyi.
-
BBéci
legenda
válasz
nightshadow #26438 üzenetére
E igaz, összességében értettem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #26438 üzenetére
Amúgy sincs szinte semmi amit észreveszel...
-
BBéci
legenda
válasz
nightshadow #26436 üzenetére
600 vs. 800 Hz.
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
nightshadow #26434 üzenetére
és a 815é??
-
t.imi
addikt
válasz
nightshadow #26387 üzenetére
Ez gyors volt, nézem, köszönöm
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
nightshadow #26374 üzenetére
Igen, most akcio van mediaban, ez tegnap meg 200 volt. Penz meg csak a heten lesz ra, vagy azutanin. Akkor majd figyelem hatha marad ennyi, mert valoban a samsung gari kenyelmesebb lenne.
-
GeryFlash
veterán
válasz
nightshadow #26202 üzenetére
Hmm, tehát akkor a 42-es w705 helyett lehet venni 40"osat 210 ezerért illetve 43 colosat 260 ezerért? Muszáj lesz májusig vennem egy 42-es w705öt ha ilyen árakkal jön a Sony...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #26290 üzenetére
Pl enyém is már A++-os (55W829B).
-
solarix45
senior tag
válasz
nightshadow #26235 üzenetére
Hm, akkor lehet, hogy tényleg az lesz, néztem is korábban. Ha jól olvastam, ennek nem a Samsung gyártja a panelját, mint a 6400-esnek, de nem rosszabb ettől. Mi más különbség van köztük? Csak hogy tudjam, hisz a 6400-at már viszonylag jól ismerem.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #26224 üzenetére
XAVCS (mp4)
-
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #26224 üzenetére
Na.
[link]
[link]
[link]
Ezt a hármat tesztelte és vígan vitte.
Ezeknek mp4 a formátumuk,ahogy nézem.
Hát itt jön ki igazán a 4k " ereje". Iszonyat részletes. Ehhez képest még a full hd is homály kb..Remélem minél hamarabb eljutunk arra a pontra,hogy legalább minden csatorna 1080p és sok 4k csatorna.
1TB-os samsung m3 külső hdd-ről játszottam le. ( ha számít) -
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #26220 üzenetére
Sony 4k tv lejátsza a 4k-t is usb ről.
-
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #26220 üzenetére
Nem találtam még 4k-s videot.
Esetleg , ha tudsz valami video címet, linket stb küldeni, akkor szívesen letesztelem. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
nightshadow #26202 üzenetére
Akkor jól tippeltem hogy a W8B utódja 50-esben 320 körül lesz...
-
minek?:S
őstag
válasz
nightshadow #26086 üzenetére
Köszönöm
-
PHenis
senior tag
válasz
nightshadow #26087 üzenetére
Köszi, ez megoldotta a problémát!
-
PHenis
senior tag
válasz
nightshadow #26087 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
nightshadow #25996 üzenetére
jólvan, kicsit még nézelődök, nem sietek a vásárlással, de ez eléggé tetszik , köszönöm
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
nightshadow #25994 üzenetére
hm, nagyon max 170k-m lenne, akkor ez a 48H6400 ebben az árban kb best buy a többi márkát is nézve?
-
lorinser
senior tag
válasz
nightshadow #25963 üzenetére
40" 385e Ft-ért........
Oké tudom hogy nyitóár de ez egy kicsit sok. Az a talp pedig....
-
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #25947 üzenetére
Ezzel egészen addig nincs baj, ha mondjuk egy 49, 50 colos 4k, 3d, smart tv ki nem lesz drágább 250-nél.
Mondjuk, ha ez bekövetkezik, akkor sokan fogják verni a fejüket a falba,hogy miért vettek előtte tv-t.Bár akkor meg a sima fhd tvnek az ára fog lemenni szépen.
-
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #25917 üzenetére
Gyakorlatilag az LG felhagy a full hd-val.
Lesz egy fapad fhd, egy smart fhd régi rendszerrel, egy smart fhd új web os-el és a rendes fhd smart & 3d.
Ebből talán a legolcsóbb,legfapadosabb és a legdrágább 3d, smart lesz kelendő.Oled-ből 55 col alatt nem lesz, az gyanítom,hogy millió körül fog kezdeni,tehát nem magyar piacra van szánva.
49" 49UF850V, 55" 55UF850V,
Ezek viszont érdekesek lehetnek, mert 3d+ smart is egyben.55" 55UF860V
Ez pedig ennyivel tud többet:
ColorPrime (phosphor LEDs)
Számomra nem mond sokat,hogy ez mi is akar lenni. Gondolom még élethűbb színek? -
GeryFlash
veterán
válasz
Mi az hogy bendable? Ha zsebrerakom meghajlik?
Vagy távirányítóval lehet összehúzni/kiengedni? 55"-ös ef9500-nak nagyjából milyen ára lesz?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jópofák azért, az LG EG9600-hez meg se kérdeztek hogy berakhatnak reklámnak....:/
-
törölt tag
válasz
nightshadow #25715 üzenetére
A 32H6200 még 50 Hz, csak 40" mérettől van valós 100 Hz a H6200-as Samsung tévéken. Itt is az volt a kérdés, hogy megéri-e a felárat: [link]
NGA: Dehogyis haragszom, elfogadom hogy ilyen vagy. Leírom lépésről lépésre, ha ennyire nehéz neked: Megnyitod a linkelt oldalt, és használod a keresőt: előbb LB6-ot beírod. Majd az LB7 következik.
Másik módszer: kiválasztod a lenyíló opciókból sorban: Display: HDTV, Screen: 3D LED, Resolution: 1080p, Brand: LG, Year: 2014. Vagy használod a keresőt: előbb LB6-ot beírod. Majd az LB7 következik. Így könnyen megtalálhatod te is az LB6xx-7xx-as tévék értékeit: 23-31 ms. -
BBéci
legenda
válasz
nightshadow #25711 üzenetére
Észrevehető a különbség, mert a 800 Hz sokkal gyorsabban, ezáltal kevésbé zavaróan vibrál. Érdemes lenne megnézned egy csekély fényű, netán sötét helyiségben.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #25683 üzenetére
A motionflow tiszta és tiszta plusz beállítással nem vibrál a kép, ilyenkor megy az interpoláció is és a bfi is. Az impulzus mód ami szintiszta bfi vibrál de nem minden anyagnál zavaróan. Itt most az 50" és feletti W7, W8-ra gondolok. A fényerő esése persze megvan de tiszta állásban még egyáltalán nem sötét, kompenzálható ha az automata háttérfény állítás ki van kapcsolva.
-
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #25679 üzenetére
Ha évente 2 3d filmet nézel meg, akkor is megér + 10k-t a 3d szerintem.
"A lényeg hogy az összes 50"-es Sony valós 100Hz-es, a többi marketing bullshit."
Erről van teszt vagy valami leírás? -
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #25675 üzenetére
828, 829-et tartom jó szériás sonynak. Esetleg 805,de annak kisebb a képfrissítése ugye.
700-as az előző széria, nem?
Ez nem hiszem,hogy a teljes LG kínálat.
50 colos méretre szűkítve 2 db 32 colost dob csak ki, ami új vagy hamarosan kapható. -
membrandj
nagyúr
válasz
nightshadow #25671 üzenetére
Tudnám,hogy miért nem képesek a panelt odaírni..Gondolom ez is VA,de én is csak onnan tudom,hogy az előző széria az volt.
Árazásra kíváncsi leszek. Egy 50 colos jó szériás kerül ~ 250-be jelenleg.
Többi gyártóról lehet tudni,hogy mikor mutatja be az új szériát? -
válasz
nightshadow #25642 üzenetére
Mi volt a panasz az LG-re ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest