- Apple Watch
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Először is köszönöm a válaszod!
5" 10 cm. Sajnos ez is számít valamennyire, mert eredetileg 60" feletti TV-t akartam (de ott már tényleg aranyárban mérnek minden +coll-t). Tetszett volna a 6400-as is, de abban nincs PIP (Picture in Picture vagy dupla TV Tuner, nem tudom minek nevezik manapság). És a 6400-asból kihagyták a gyors mozgást kiküszöbölő képjavító funkciót (nem tudom a marketing nevét). A 300 ezres keret él. Ezért szeretném a lehető legjobb, de minimum 55"-os TV-t megvásárolni.''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
blakey
titán
a fényképezés filmek alatt ne úgy tűnjön mintha a Szomszédok sorozatot nézném
Ez aazért el kellett olvasni párszor, hogy értelmezhető legyen. Motion Plust (samsung esetében) kell kikkapcsolni vagy megfelelő értékekre állítani, de ha ennyire nem vagy benne akkor javaslom a topik olvasását, sok infót fogsz találni ami még eszedbe sem jutott.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Vhiktor
veterán
Utazás a Föld középpontja felé 1. része majdnem avatar minőség.
A herkules legendája is nagyot üt, valamint a villám és varázsló animációs film is nagyon ott van.
De az Avatar a legjobb.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
törölt tag
Mint ahogy a többiek is mondják, amit a tévé csinál 2D-ből, annak köze nincs az igazi 3D-s élményhez. Sőt, még van jó néhány ún. fake 3D film, ami szintén nem ér semmit. Szerezd meg az Avatar, Gravity, Frozen-, Sammy Kalandjai, stb.,filmeket, csak hogy néhány top 3D-s címet mondjak.
-
blakey
titán
Kell, amit a 2D->3D konvertálás művel az vicc, rendes 3D-vel "kényeztesd" magad.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
zack
nagyúr
Azért is döntöttem e mellett, mert a jelenlegi egy Samsung 2007-es 94cm HD Ready, és köszöni jól van. Ha nálam lesz az új, fater fogja megörökölni. A másik szempont, hogy a Note 4-hez passzolni fog funkciókban.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
lorinser
senior tag
A legfőbb különbség, hogy a Philips passzív 3D-s, az IPS panel illetve ott van az Ambilight. A képfrissítés mind a kettőnél ugyan az (400Hz).
A Philips menüje valószínűleg lassabb mint a Samsung-é de mivel egy árban vannak ezért én az Ambilight, a természetesebb szinek miatt és a Pixel Precise HD megjelenítő motor miatt én a Philips-et választanám.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
blakey
titán
Az elmúlt 1 hónapban a következő 3 tv-vel volt dolgom: Sony KDL-50W829, Samsung 48H6400 és Panasonic TX-48AS640.
Ha minimális az árkülönbség akkor a sony a jobb választás, eleve 2"-lal nagyobb
Ha a játék a fontos akkor is a Sony a jobb választás.
Amennyiben jóval olcsóbb a Pana vagy a Samu és nem fontos a játék akkor a Pana és a Samu kerül előnybe
3D mindegyiken nagyon hasonló.
Képminőség szempontjából nincsenek olyan drasztikus különbségek, mindegyik nagyon jó.
A kontraszt, fényerő is nagyon hasonló mindhárom modell esetében.
Ami a homogénítást illeti az a Pana javára billenti a mérleget, nagyon jól dolgoztak a mérnökök, bevilágítás 0, felhősödés olyan 1% környékén lehet, ha valaki nagyon nekiáll leselkedni.
Smart rész egy elég érdekes dolog, az emberek többsége YT-ra, böngészésre és hálózati valamint usb-s lejátszásra használja, ezeket szinte mindegyik tudja így vagy úgy.
A Sony és a Samu DLNA-n, Plex segítségével szépen lejátsza az anyagokat, Panasonicra nincs Plex és itt jön egy érdekes csavar, sorrendben a Pana volt az utolsó amivel dolgom volt ezért a többinél ez nem merült fel, szóval, a Pana látja az SMB-t és simán lejátsza róla a fájlokat külső-belső felirattal együtt, minden gond nélkül kezeli az SMB-t, látja a Dune fájlokat, a gépen megosztott fájlokat és ezek után már nem is olyan fontos a Plex ami egy remek DLNA kliens/lejátszó.
Nem állt szándékomban tv-t venni, de olyan áron tudtam hozzájutni egy 48AS640-eshez, hogy vétek lett volna ott hagyni (145e).
Neked kell eldöntened, hogy melyik tetszik ill. az ár sem utolsó, ha nagyon hasonló árban vannak, esetleg a játék a fő szempont akkor egyértelmű a Sony, minden más esetben már nehezebb a döntés.[ Szerkesztve ]
-
superg
senior tag
Sony 50w7 50w8 az tényleg amolyan best buy 200-ért van még 2 napig hivatalos forgalmazótól az utóbbi,az első is ugyanaz csak 3d nékül.Tényleg ennek a legjobb a képe az általam említettek közül.Magasabb kategóriába is szánták.
Samsung a legjobb a smart részben,okos táv, erősebb proci stb.Pana Sony ebben gyengébb de azért ezek sem buták szerintem telefon képét is kiküdheted rá mindegyiken ,de kérdezz rá a topijukban ha spéci igényeid is vannak.
Képminőségben én a Sony,Pana Samsung így raknám sorba saját tapasztalat és itteni vélemények alapján a .Ezek Va panelesek ,LG ips,ezt is jo tudni én jobban szeretem filmre a VA-t de döntse el mindenki magának erről nincs kedven vitatkozni -
membrandj
nagyúr
Jobb képminőséggel együtt jönnek az extrák is. Nem tudod kikerülni. 110, max 120k-nál megállnak az alap " okos" tv-k.
47" samsung H6400, lg LB670, LB671V sorozat ~ 170k környékén van. 50 collban ugyan ez már inkább ~ 200k. 3d+ smart.
Sony-ból : Sony Bravia KDL-50W705 ~ 200k,de ez tudtommal nem 3d-s. Ami 3d-s, az már inkább 250.
Sony KDL-50W815B , ez lenne az. Sony-ból ennél kisebb már csak 42" van.Ezerek mondja azt a többség,hogy már " jó".
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest