- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fausto #27712 üzenetére
Ilyen képeket mindenki tud készíteni akár egy új és hibátlan tévével is, szóval ezek semmit nem érnek. Egy felvétel nagyon sok mindentől függ, de ez már egy külön téma.
fausto Az LG szerviz rugalmasan kezeli a panaszokat, sokszor meg sem vizsgálják, csak simán cserélnek.
viharkabat Ismerlek(erről az oldaladról). Nem leptél meg. Még ezt is oda másolhattad volna: Ezeket mindig is cáfolni fogom, mert az igazságérzetem nem engedi, hogy ezt hagyjam.
Egyébként milyen tévéd van?Ja, tudom, és legalább az tiszteletreméltó dolog nálad, hogy te a topikodban őszintén írsz a tévédről.
-
törölt tag
válasz
fausto #27709 üzenetére
Nem mindegyik üzletben engedik a tesztelést, de hátha. Az első dolog, hogy üzleti módból át kell váltani otthonira, bármelyik tv márkát is nézed, majd a saját ízlés szerint beállítani a képet. Különben a túlhúzott kontraszt, fényerő, és szín miatt nehéz dolgod lesz. Nehezíti a dolgot a sok kisebb nagyobb bekapcsolt tévé is, meg kérdés, hogy adnak-e hozzá távirányítót, hogy te kezeld.
Morris, Olvasd újra, ott a hat pont tételes cáfolat a valótlan állításaidra. Ha valakinek fáj valami az nem én vagyok. Egyszerűen már teljesen érthetetlen a kampányod. Nem kellett volna valótlan dolgokat állítanod, csak ennyi. Ezeket mindig is cáfolni fogom, mert az igazságérzetem nem engedi, hogy ezt hagyjam.
-
Morris
veterán
válasz
fausto #27709 üzenetére
Parancsolj!
Nálam ez volt a bibi. Ez már számomra akadályozta a normál/hétköznapi felhasználást is.Pumma: Mit akarsz még, mit mondjak? Mit cáfoltál meg tételesen? Nem mondtam el az én jelenlegi készülékeim hátrányait? Miért fáj, hogy meg szeretném óvni a többieket a lyukra futástól? Miért értetlenkedsz? Miért ferdítesz? Nem unod?
Nincs több kérdésem.
Próbáltam normálisan válaszolni minden feltett kérdésedre, őszintén. Nem védem egyik gyártót sem, mert semmi közöm egyikhez sem. Nem voltam megelégedve az előbb vett LG-vel. Majd miután megvettem a sonyt, láttam a saját szememmel is, hogy van annál sokkal, de sokkal jobb tévé készülék is. A sony sem tökéletes, de sokkal jobban tolerálom a hiányosságait mint az LG-ét.
Ennyi. Én befejeztem. Mert unom, hogy értetlen vagy. Unom, hogy nem állsz ki másból, mint kötekedésből. Fáj neked, hogy nem ajánlják azt a készüléket ami neked is van! Fogadd el a tényeket.
Nyugodt szívvel leírom a sony hátrányait is. Nekem ez nem fáj. Számomra akkoris sokkalj jobb készülék a Sony 50W805B mint az LG 47LB650V! -
törölt tag
válasz
fausto #27702 üzenetére
Végül is ez volt a céljuk, hogy elbizonytalanítsanak. Morris állításait tételesen cáfoltam, és nem is először. Amúgy szerinted ha olyan tévét vennél ami nekik van, szerinted leírják a típusra jellemző hibákat, hiányosságokat. Hát nem. Nem érdekes dolog ez?
Erről a Toshibáról is sok jót olvastam, [link], de azt, hogy hol lehetne megtekinteni élőben, na azt nem tudom.
Szerintem azt vedd, amit valahol megnézel, és tetszik minden szempontból. Persze tökéletes egyik márka sem lesz, még az 500k-s kategóriából sem, de azért jó tévéket kapni 140-ből. A tévé márkák topikjaiban is tájékozódhatnál [link], akár meg is kérdezheted a különböző tévék használóit. -
Morris
veterán
válasz
fausto #27670 üzenetére
Színei, hangja, fényereje, betekintési szögei jók.
A panel minősége nagyon gyenge. Sávos, foltos az LB650V széria kijelzőinek nagyon nagy százaléka. Sötét szobába, mozizásra nem ajánlott a fentiek miatt. Persze csak akkor ha téged ez zavarna. Input lag relatív magas. Játékra emiatt nem a legjobb választás.Pumma: Én (szerencsére) rövid ideig használtam. Akkor tőlem ne is érdeklődjön? És különben is, miért ne érdeklődhetne itt?
Egyébként én úgy emlékszem anno pont a Te javaslatodra (tanácsodra) vettem meg ezt a típusú készüléket. Ma már tudom, nem kellett volna... -
törölt tag
-
nightshadow
veterán
válasz
fausto #27575 üzenetére
nem tudom, hogy inkább aktív vagy passzív legyen.
Ez abszolút egyénfüggő, ezt ki kell próbálnod, hogy neked melyik jön be. Az aktív Full HD, a passzív felezi a felbontást, viszont van akinek megfájdul a feje az aktívtól.
Amiket kinéztem: LG 42LB620V vs. Samsung UE40H6200
Én is ezeket tudnám mondani. Játékhoz a H6200 határeset (kb. 30ms körül van). Az LB620-nak nem tudom hogy mennyi az input lagje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Kutya topik
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest