- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
penge111 #33431 üzenetére
Az LF652V input lagja 30 ms, míg a H6400-é 44 ms, vagyis ezt is rosszul tudja PuMbA.
Én azt mondanám inkább, ha LG-ből IPS panelest fogsz ki, akkor szerencsés vagy, mert ezt keresik a legtöbben a márkából. Mozgásfelbontásra mindkettő ok, de bele kell olvasni mindkét topikba, hogy miket írnak róluk. Ha Samsungot vennék, én inkább az UE55J6200-asra szavaznék, mert újabb, modernebb és szerintem jobb is a H6400-nál. Utóbbi 1 évvel öregebb modell, vagyis már 2014-es.
-
PuMbA
titán
válasz
penge111 #33431 üzenetére
"Melyiknek szebb a képe?"
Meg kell nézni egy áruházban. Egyébként attól függ, hogy mi a fontosabb, de általánosan a Samsungnak. Mozgásfelbontásban például a Samsung megoldása a legjobb az összes gyártó közül, illetve, ha az LG-ből IPS panelest fogsz ki, akkor az sötétebb szobában nem ad olyan szép képet. Az LG viszont alapbeállításon annyira nem tolja túl a színeket, mint a Samsung, illetve nagyon éles szögből nézve, nem halványul vagy színeződik el a kép IPS panel esetén.
"Játékra melyik jobb? Melyik szaggat kevésbé?"
10ms-mal jobb a H6400 input lagja, tehát az jobb. Egyik TV se szaggat
"Passzív vagy aktív?"
Én a passzívra szavazok, bár már nem nézek 3D-t, régen néztem 5-6-ot aktívval
"Ha a két TV tulajdonságát nézzük, ilyen árban melyik kínál minőségibb, korszerűbb technológiát?"
Ebben hasonlóak, a Samsung menüje szerintem stílusosabb, de ennyi
-
nightshadow
veterán
válasz
penge111 #27477 üzenetére
Képminőségben, szolgáltatásban az LB671 a legjobb (kivéve kontraszt az IPS panel miatt.) A 48W605 pedig ugye nagyobb, de pl. mozgásmegjelenítésben gyengébb mint az LB671. Kérdés hogy neked melyik a fontosabb, a képminőség vagy a méret. Én személy szerint a 48W605-öt választanám.
-
-
törölt tag
válasz
penge111 #27144 üzenetére
Szia!
Ezt az üzlettől kellene megkérdezni mert ezt írják:
"- Gyártói garancia estén az önhöz legközelebb eső márkaszerviz az illetékes.
- Kereskedői jótállás esetén a garanciát az üzletünk vállalja, de ebben az esetben is kizárólag márkaszervizben javíttatjuk a hibás tv-ket! Tehát a készüléket az esetleges meghibásodás estén a vásárlónak kellene hozzánk beszállítania, de ha ez nem megoldható a távolság miatt, akkor futárt küldünk érte. Ha mi küldjük a futárt akkor a beszállítás költségét mi álljuk. Egyedüli feltételünk a Gyári doboz és a hungarocellek megléte!"
Hogy melyik TV-re éppen milyen garancia van.
-
wonderwolf
újonc
válasz
penge111 #27063 üzenetére
Ezért mondom, mert a tv az egylégterű konyha-nappaliban lenne és tulajdonképpen az az élettér is. Annyira meg nem vagyok függő, hogy a klotyóra vigyem a félbemaradt filmet.
Netezni laptopról, vagy telóról...képnézegetés meg megint laptopról. Gondolom a laptopról tévére való filmnézés meg csak vezetéken keresztül a tuti, nem?
-
sakal83
addikt
válasz
penge111 #26915 üzenetére
Szulokek pont ilyen van otthon. A kepminoseget az ara tukrozi. Fullhdben egesz jo. Tv turheto. Ne szamits nagy csodara, de 110kt megeri.
ami eleg rossz benne, hogy a medialejatszoja alatt nem lehet a kepmeretet allitani... legalabbis az otthoniet, ami zavaro kimondottan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest