- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
AL
addikt
válasz
Gabesz87 #39542 üzenetére
Szia ! Lehet, hogy butaság, de nem egy képernyővédő fólia van felpúposodva ? ( bárcsak úgy lenne ! )
Lehet, hogy nem lesz könnyű eset a reklamálás. Néhány hete ( talán a Sony topickban ) Fekete Pénteken vásárolt az Egyik Kolléga az Edigitálban és Ő sem nézte meg a Futár jelenlétében a készüléket. Neki is sérült volt a kijelző és az áruház nem fogadta el a reklamációját. Azóta már a Fogyasztóvédelemnél van az ügye.
Remélem Sikerrel jársz ! Üdv. -
-
Tegla80
addikt
válasz
Gabesz87 #4864 üzenetére
Szia
Arra azert figyelj oda,h ha netes bankod van es onnan nyomtatod a szamlakivonatot,mint anno En is,akkor egy bankot utbaejtve irasd is ala naluk.Nelkule nem hiteles. (En a hitelintezes alatt futottam a kort ,tetszett nagyon ,szamothuzni ......)
A kartyat amit kuldenek a hiteled melle,az meg vagd kette aktivalas helyett.Azon mar 45%thm ek vannak altalaban. Utolso reszlet,szemelyesen fizetve az egesszet felmondva,letudva a dolog ,tenyleg 0%al.
-
StSanya
senior tag
válasz
Gabesz87 #4847 üzenetére
Ha minden bankszámláról megy, illetve a bevétel oda jön, akkor az elegendő... Ha van más közüzemi számlád, pl. telefon is jó, akkor az csak neked jobb, nagyobb eséllyel kapod meg a hitelt.
Én most csinálom másodszor ezt az online 0%-os THM-es játékot, - hétvégén sikerült -10.000,- olcsóbban megrendelnem az LG 32LA667S
- tavaly meg egy mosógépet vettem így, ha van egy nyomtató és szkenner otthon, nagyon egyszerű a dolog.
-
-
nightshadow
veterán
válasz
Gabesz87 #4754 üzenetére
Két helyen is láttam az F6100-et, nekem nem tetszett a képe, műszakilag is ki van herélve az F6400-hez képest. Ha csak ennyi a keret, akkor én inkább a Sony 32W650-et venném. Másik lehetőség, hogy megvárod az év végét, míg lemegy a 32F6400 ára. Én az F6100-et kihagynám.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest