-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm szeretne egy 39-40 coll-os képátmérőjű TV-t, kifejezetten játékra és filmnézésre. Minden egyéb "sallang" felesleges. A lényeg a minél jobb képminőség, lehetőleg nulla utánhúzás, és képhiba.
Melyik gyártó melyik modellje, vagy modelljei felelnek meg a fenti követelményeknek?
A Sony KDL-40WD650 a megfelelő választás, vagy van élet azon is túl?
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv: Piftuka
"Aquila non captat muscas."
-
törölt tag
válasz kispalsz #33594 üzenetére
A 43-as Sonyt mondtam volna én is alternatívának, mert Samsungból csak 40 és 48"-os van ami ajánlott. Panából 40 és 50"-os. Sima tévézésre talán az UE43J5500-as smart, ha még találni ajánlott helyeken. Idén a 42"-os méret megszűnik az LG-nél is. Samsungból a 48" is megszűnik.
-
BBéci
legenda
válasz kispalsz #33594 üzenetére
Ne viccelj! 50 colos a tévém és 2 méterről nézem a focimeccseket, amikor látni is akarok belőle valamit. 4 méterről olyan picik a játékosok, hogy hangyáknak tűnnek, nem lehet felismerni a számokat a hátukon, pláne az arcokat.
Az AV-Online cikkben, táblázatban nem az van, hogy mikor látsz egy pixelt, hanem a valós felbontás érzékelhetősége alapján születtek azok a számok. Maradva az 50 colosnál, 4 méterről nem lehet megkülönböztetni a 720p-t a 1080p-től.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kispalsz
tag
Sziasztok,
Az LG 42LF652V mellé keresek versenytársat. Szülőknek ilyet vettem, egész jó. Kicsit lehetne gyorsabb a menüje. A feketéje meg feketébb. De mivel Ők oldalról is nézik, így csak ez jöhetett szóba. Legnagyobb csalódás a régi LG-hez képest, hogy a guide-ja nagyon apró betűs. Lehet azt nagyítani valamivel?
Ebben a kategórában ( jó, minőségi TV, wifi előny, lan kell, 3D nem fontos, videolejátszás kell) van a fenti TV-nek samsung alternatívája? Csak 40 és 48 -as méretben látok ajánlott kategóriában lévő samukat.
A TV nézési szokás érdekes, ha 2-en nézik, akkor 2 méterről fotelből; vagy ágyból 4 méterről van a nézési távolság, ha négyen, akkor is-is, ketten a fotelben 2 méterre, 2-en az ágyból nézik.
A 48-s méretet kicsit nagynak találom, nem a 40-est meg kicsinek
Ismerem az AV-online nézési távolság számítását, hogy mikortól látok egy pixelt full hd-n, de azt nem veszi figyelembe, hogy közelről mennyire kényelmes nézni a tv-t. Pl a 48" esetében ha 2 méterről nézném a Foci meccset mindig csak a labdára figyelne az ember, és az egész pályát már nem látná át. Van 47-es LG is a családban, számomra, ott a 2.5 -3 m az ideális (full HD sport esetén).Nyilván 4 méterről a 42-46 nézése nem ad mozi élményt, de egy CRT-t váltanánk le.
A lényeg, hogy 42"-44" környékén van ajánlott Samsung vagy nem LG TV?
[ Szerkesztve ]
-
Zed_81
csendes újonc
válasz #94529552 #33569 üzenetére
A sok hezitálás után az 50-es LG 652V mellett döntöttem. Saját tartalmakkal ki is tudtam próbálni a boltba és nekem piszokul bejött a képe. (J6200 nem volt kiállítva) , de már nem is karatam variálni...
Mivel főleg nappal tévézünk egyszerre többen is így az IPS-nek szerintem sok hátránya nem lesz.
Pénteken érkezik :-) -
törölt tag
Nem hiába van, hanem azoknak, akik speciel olyat szeretnének. Egyébként a képe legyen szép, az a lényeg.
Hiba66 Igen, és ár/értékben meg szolgáltatások és funkciók viszonylatában is az egyik legjobb. További infókat az LG topikban találsz róluk. Az ottani téma összefoglalóban, és a használóiktól.
Dave567 Miért kéne tévét venned? Nincs már monitor?
Ugyan olyan vagy ugyanolyan? Melyik a helyesebb? -
törölt tag
-
agabe
addikt
válasz Hiba66 #33582 üzenetére
H6400 egy evbel korabbi, de kb hasonlo (vagy jobb) mint a j6200..ennyire nem ismerem oket, nem tudom esetleg melyikben vannak jobb / rosszabb panelok (samsung panellotto).
CS tavalyi, DS idei.
Lg-bol olyan ajanljon aki ismeri konkretan, hogy az jo, mert en nem preferalom az ips kijelzoket a gyenge kontraszt miatt (regebben nagyon rossz volt a homogenitasuk is, de allitolag ez mar javult), olyat meg nem szeretnek mondani amit kicsit visszaolvasva te is talalhatsz, mert ha tenyleg jo is akkor sem ismerem. -
agabe
addikt
válasz Hiba66 #33579 üzenetére
Ha 48-asnal tuti nem fer be nagyobb (50-es mondjuk), akkor samsung ue48j6200
Ha 50-es is befer, akkor (ki mit ajanl) panasonic, sony, lg kozott erdemes nezelodni pl. hetvegen allitolag lesz akcio MM-ben amikor beferhet 200 ala sony W755, vagy pana DS630E esetleg edigitalban akcios lehet szinten ha azok is akcioznak ( CS630 mar nem nagyon van normalis helyen, de utana kell kerdezni hatha vmelyik rendes gyari garit ad) -
veterán
Valaki tud valami infót erről az ismert neves márkáról hogy PROCASTER?)))
-
Hiba66
tag
Sziasztok!
43-48 colos smart tv-t szeretnék venni Fullhádésat 200 ezer pénzem lenne rá
melyik lenne ennyiért a legjobb választás.
Köszi! -
addikt
válasz stefi81 #33577 üzenetére
inkább ezeket: LG 55LF652V vagy Panasonic TX55CS630 amikről jó élmények vannak itt a topic-ban.
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
stefi81
tag
Ismeri valaki ezt a tv-t, valami tapasztalat?
Most egy Lg 42" van, de kicsinek találom. 4,5x4,5 a szoba mérete. Még egy Philips 55"-on gondolkozom, de félek hamar megszokom.
http://www.emag.hu/smart-tech-le-6519-led-televizio-165-cm-full-hd-le6519/pd/DSGSZ3BBM/Elvileg ha nem tetszik akkor visszaküldhetem, ha neten vásároltam?
[ Szerkesztve ]
-
-
La Magra
tag
Sziasztok!
TV-t szeretnék vásárolni a következő paraméterekkel:
- max. 80 cm képátmérő
- Full HD
- max. 80e Ft körül
- örülnék, ha NEM lenne smart.Tudtok esetleg ilyet ajánlani?
-
agabe
addikt
válasz #94529552 #33569 üzenetére
ott vmi user error lehet, de mondjuk az igaz, hogy gaz ha mar a tv-k is lassan olyanok (legalabbis a droidosok) mint az okostelok, hogy nem art kicsit erteni hozzajuk.
Legtobben problema nelkul hasznaljak meg az ide (oda a sony tv topikba) irogatok kozul is, akinek meg nincs baja az nem is nez forumokat.
Nem tartanek tole az olvasottak alapjan, bar az igaz, hogy jelenleg kiprobalni semmit nem tudok, mert csak B-s szeriaju tv-m van otthon.Viszont ha reszkirozni semmikepp nem akar akkor ott a J6200-as samu ami arban sem rossz, csak az ugye 48"-os, vagy H6400 (csak az meg valamivel dragabb)
[ Szerkesztve ]
-
-
Zed_81
csendes újonc
válasz #94529552 #33565 üzenetére
Külső lejátszót, helyhiány miatt nem akarok (csak a TV lenne a falon), de a kollégáim azt mondják, hogy ne variáljak a TV vásárlással hanem vegyek egy H6400-as Samut, úgy is az bejött itt nálunk mindenkinek. Lehet még kapni 50-est normális helyről vagy maradjak a 48"-os verziónál ami tuti VA paneles?
-
wolf033
senior tag
Egy Sony KDL-48w585 és egy Samsung UE50J5100 között mekkora a különbség (ha van)? Jelenleg a Sony van használatban, viszont kéne még egy hasonló tv ami legalább azt a képminőséget tudja mint a 48w585. Ez a Samu elég jó áron van 130-ér a MM-ben. Amire kéne az tök általános felhasználás, SD adás, HD adás és FHD filmek nézése meg néha pc szimulátorozás FHD.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz #94529552 #33565 üzenetére
A belso lejatszo droidon inkabb jobb mint rosszabb barmi mashoz hasonlitva amire nem tudsz kulon progit telepiteni.
A mar emlitett (ingyenes) mxplayer pl. ver minden gyari lejatszot barmely tv-ben.
Abban viszont egyetertunk, hogy egy jo kulso medialejatszo meg jobb kepminoseget tud adni. -
-
Ezkijez
csendes tag
Köszönöm szépen az ajánlásokat és a segítséget! Megpróbálom majd valamelyik üzletben megtekinteni ezeket a TV-ket.
-
törölt tag
válasz Zed_81 #33553 üzenetére
Valóban az android miatt ajánlották? Vagy azért, mert ott profik vannak, és a drágább tévére nagyobb jutalék jár.
Javítottak rajta az tény, de az egyik ismerősnek még mindig van gondja vele, hogy megakad a tv, és olyankor se előre se hátra, és csak 20-30 másodperc várakozás után megy tovább. De lehet hogy csak az övé ilyen?
Azért ha megnézed, például az ajánlott vételnek számító Samsung UE48J6200A-t most 150k-ért adják, amíg el nem kapkodják. Én biztos nem adnék 50+k Ft-ot az android szoftverért, de mindenki azt csinál, amit akar.Ezkijez 120-ból: LG 42LF5800, ami smart, de annyival többet is tud, mint egy fapados tv(több csatlakozó, jobb hangzás stb.), ami nem sokkal lenne olcsóbb.
Lauda De igen, csak drágább is 120k-nál, és 3D-s nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Zed_81 #33556 üzenetére
Sony topikban leginkabb semmi problemajuk vele (van eloszor akinek van, de megoldodik idovel), de nezz be oda sztem
(#33555) Ezkijez:
120ezerhez legkozelebb (kicsit tobb csak) most a samsung ue40j6200-as all ami tenyleges 100Hz-es panellel es elektronikaval rendelkezik.
Nem tudom milyen akciok lesznek esetleg meg.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Ezkijez #33552 üzenetére
Amiben mar smart sincs olyanbol nem nagyon talalaz valos 100hz-es panellal rendelkezot ma mar.
Az is szamit mi a keret amennyiert vasarolni tudsz/akarsz.(#33553) Zed_81:
szerintem nem csak hozza, de lg-nel kontrasztban tuti jobb, samsungbak talan a kep valosaghusege gyengebb (de ez csak az en velemenyem), ezen kivul homogenitasban (bevilagitas/felhosodes, dse, banding) veri mindkettot.
Nem jobb a 8-as, csak 3D van abban ami 755-ben nincs.[ Szerkesztve ]
-
Zed_81
csendes újonc
Köszi!
Pont most voltam a MM.-ban ès ők is a W755-ös Sony-t ajánlották az android miatt. Jövő héten lesz akcióban náluk :-) Ennek a képe hozza a LG 652V ill. a samu H6400-es szintjét? Vagy 8- as Sony sorozat jobb lenne? ( a srác azt mondta, hogy csak a 3D.-ben különbözik a 7-es és a 8-as) köszi -
Ezkijez
csendes tag
Sziasztok!
TV-t szeretnék vásárolni 40" körüli képátlóval és fullHD felbontással, 3D-re nincs szükségem. Médialejátszásra lenne használva HDMI kábellel, tehát a SMART TV dolgot is kispórolnám belőle legszívesebben. Ezeknek megfelelően mik a megbízható, ajánlott tv-k?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
krx21
nagyúr
Ezt a nézési távolságok cikkek már kibeszéltük egy párszor... A lényeg, hogy a cikk címe úgy lenne a helyes hogy részlet észlelési távolságok adott képernyő és felbontás esetén, egészséges szemet feltételezve...
Ha ezt vesszük alapul, akkor egy 65"-os 4K esetében 125cmre kellene ülni, ami nem mindenkinek lenne komfortos... -
titán
válasz elektrotank #33548 üzenetére
Bakker mekkora tv! Ennek nekiesek reszegen, ajajj.
Talaltam egy erdekes cikket a temaban: Nézési távolságok 1. rész TV
-
Tigerclaw
nagyúr
A Philips 43PUS7100 tévéről van valami tapasztalat, vélemény?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
titán
Tegnap tescoban jarva a teveknel kint volt egy 55 collos tv, elotte pedig egy 40-es. Te jo isten mekkora az az 55-os. Pedig eloszor a 40-es is brutalnak tunt nekem, mara mar kezdem megszokni. 55 collbol melyik tekintheto a csucsnak? sima lcd-re gondolok es full hd-ra.
-
elektrotank
aktív tag
válasz #94529552 #33544 üzenetére
A várás nem gond, hirtelen úgy sincs ennyi pénzem rá. Magyar fizetésből élek!
Amúgy az LG 55UH6507 is hasonló felszereltségű, csak 3D nélkül, nem? Meg egy fokkal nagyobb.Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
törölt tag
válasz elektrotank #33543 üzenetére
Nagyon jó, de meg kell várni, amíg az ára normalizálódik.
-
elektrotank
aktív tag
válasz #94529552 #33536 üzenetére
Ó, köszönöm, akkor csak én voltam noob! Ez a 850-es gyönyörű. Ahogy láttam 1-2 "extra" funkciót még tartalmaz a 770-es képest a 3D-n kívül. 850-esről mi a véleményed? Megéri az árát?
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
salieri.
őstag
T -Home tv adás nézésére, semmi más tartalom...
-
agabe
addikt
válasz Jimy83 #33533 üzenetére
kell vmi [ilyen] a tv- be es ebbe egyenesen az rca, mert ugy nezem csak a scarton megy ki analog jel.
(#33532) Zed_81:
[Sony 50W755C], bar ennel volt sokkal jobb aron is, de most nincs akcio.
Androidon MX player pl mindent megeszik[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
elektrotank
aktív tag
válasz #94529552 #33530 üzenetére
Az a Samsung tetszik, az LG-t meg talán nem is lehet itthon kapni, legalábbis első körben nem találtam rá egyből, ezért a samu-t néztem meg rögtön utána. 49" még az ára is egész elfogadható. Elmentem magamnak at TV-t, ha aktuális lesz, meglátjuk mi lesz vele. Köszönöm a segítséget!
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
Jimy83
aktív tag
-
Zed_81
csendes újonc
Sziasztok,
segítségeteket szeretném kérni TV vásárlásban.
Amire kell: Főleg digitális UPC TV adás + MKV film nézés és Youtube mese :-)
Ami fontos lenne az a belső lejátszója, hogy minél több formátumot elvigyen. (nem akarok, külön lejátszóval bajlódni- főleg a helyhiány miatt)
Méret: 50"
Ár: max 230.000 HUFA köv. TV-kben gondolkodtam:
Samsung UE50KU6000WXXH UHD
LG 50LF652V
Panasonic TX-50DS630E
Esetleg még kapni a Samu H6400, de csak 48"-banÉn szívem szerint a Panát választanám mivel idáig egy Pana plazmám volt, de azt hallottam, hogy nem minden formátumot eszik meg a lejátszója.
A Samsung KU sorozatról meg nem nagyon hallottam véleményeket mert még nagyon új.Vitassuk meg a témát ha van kedvetek hozzá
köszi
-
törölt tag
Ajánlott modell, és ennyiből jó 60"-ost nem találni. Tavalyi modell, és lehet, hogy nem lesz sokáig elérhető. Nézz be további infókért ide.
elektrotank Egyéni meggyőződés és zseton kérdése is, mert egy jobb 4k-s tévére kb. a dupláját kell áldozni. Mint a Samsung 55KS7000, vagy LG 55UH770, és ezek feletti számozásúak. Az olcsóbbak és alacsonyabb kategóriásak az ajánlottaknál egyik-másik tekintetben gyengébben teljesítenek, mert így van kitalálva a rendszer, de persze attól még nem kizárt, hogy valakinek megfelelhetnek.
-
elektrotank
aktív tag
válasz #94529552 #33527 üzenetére
Köszönöm, valóban jó az ára! Amúgy ilyen méretben érdemes még FHD-t választani? Szeretnék megjeleníteni 4k-s tartalmat, ha lehetséges, ezért gondolkodtam 4k-ban.
-
törölt tag
válasz elektrotank #33515 üzenetére
Ennek alacsony input lagja van, és az ára is jó: LG 55LF652V.
(#33516) Jim74 60"-ost: Samsung UE60J6200A
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
55-60" méretben melyik típus most az ajánlott?
Csak a képminőség számít, semmi más. Hang, smart, 3D feature-ök nem érdekelnek. Elegendő a FullHD felbontás.Kérlek Benneteket, hogy többfélét is ajánljatok, ha van, hogy tudjak válogatni. Köszönöm
Tudom, vegyek OLED-et, vagy használtan plazmát
[ Szerkesztve ]
-
elektrotank
aktív tag
Üdv.
A nem túl távoli jövőben szeretnék majd TV-t vásárolni, csak fogalmam sincs milyet kellene. 49" és 55" méretekben gondolkozom, a tv főleg játékra (gondolom ehhez alacsonyabb input lag is kell), mozira és egyéb online közvetítésekre (pl. twich) lenne használva. 3D nem lényeg. Én 4k-ban gondolkoztam, de írták páran, hogy nem éri meg. Én főként a felerősített ps4 miatt vennék 4k-t, elvileg ki fogja magából préselni ezt a felbontást. A maximális keret olyan 250 ezer környékére tehető, talán kissé még feljebb is vihető. A nappali méretőből adódóan 2, nagyon max 2,5 méterről lenne nézve.
A lényeg, hogy egy viszonylag megbízható, szép képpel rendelkező tv-t kapjak a pénzemért. Nem vagyok márkahű, így tök mindegy milyen márka, csak működjön
UI: Az se bánnám, ha lenne rajt olyan funkció, amivel a telefon képernyőjét ki lehet vetíteni vagy terjeszteni a tv-re. Bár lehet, hogy ez inkább androidos tv-knél működik, ugyanakkor úgy olvastam, hogy egy GOOGLE Chromecast féle kütyüvel ez a probléma áthidalható és kb. mindegyik tv-vel működik?!Előre is köszönöm a segítséget a szakértőktől! Már ha kapok
-
blakey
titán
válasz junior11 #33512 üzenetére
Hoppá, azt meg se néztem, akkor marad a többi.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Sony 55W75xC, 55W80xC, Panasonic 55CS630, 55DS630. Ezek jobbak a w említett Samunál.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
koh
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném. TV-t keresek 55-ös méretben, 250k Forintig. Két Samsungot néztem ki elsődlegesen, UE55J6200 és UE55H6400. Az előbbi felé hajlok jelenleg mert 3D-re nincs szükségem. Felhasználási területe filmnézés, HD kábeles DIGI nézés lenne elsődlegesen, de lehet a PC-t is rákötném időnként. A tévé médialejátszós képességei és a hangja lényegtelen mivel egy Samsung HT-J5150-re lesz rákötve. Viszont plazmáról jövök, így lehetőleg a színek szépek, a fekete pedig minél feketébb legyen (tudom hogy nem lesz olyan mint a Pana). Nem ragaszkodok kifejezetten ezen modellek valamelyikéhez, ha van más gyártótól, hasonló méretben és árral (max 250k), az igényeknek megfelelő TV, szívesen venném az ajánlásokat. Előre is köszönöm!
koh
-
titán
válasz #94529552 #33506 üzenetére
Koszonom szepen a jokivansagot! Irtatok korabban ezt a dolgot, hogy nalam is elojohet a minel nagyobbat. Hat tenyleg az elejen mondom milyen nagy ez a tv, most mar azt mondom, lehetne meg nagyobb. De termeszetesen csakis ebben a kepminosegben, ebbol mar nem engedek.
galaxys80 Esetleg gondold meg az LG 32LF5610. Errol nem rosszak a tapasztalatok ahogy olvastam anno.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz galaxys80 #33507 üzenetére
Feltételezem, hogy a kérdésed feltétele előtt már tudtad, hogy mit fogsz venni.
Amúgy mindenki látja a röccenést, észre veszi max. nem tudja megfogalmazni.
Azt nem mondom, hogy jó döntést hoztál de reméljük nem lesz gond. Pont ilyet akartam a gyerekekhez, de sokmindent nem tud és a képminősége nagyon gyenge volt, sajnos az összerelés minőségéről meg inkébb nem irok, lehet, hogy csak a kiállított példány volt ilyen silány, bár olvasva a topikot meg személyes lejátszói tapasztalat nem ezt sugallja.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
galaxys80
veterán
Igen. Azt hiszem j5000 lesz. Hétvégén elbattyogok érte az MM-be.
(#33506) Pumma
Pedig szerintem de.
A mostani CRT tv-n is teljes elégedettséggel nézi a meséket.
Az meg, hogy röccenéseket venne észre egy kisgyerek vagy nagyi....
Ne vicceljünk már. A felnőtt lakosság 90%-a sem vesz észre semmit abból. A legtöbb ember még a beállításokat is teljesen alapon hagyja.
Az a baj, hogy ezekben a topikokban a legtöbben geek fejjel gondolkoznak és nehezen tudnak elvonatkoztatni a saját igényeiktől.
Ha most bemennék a hifi-s topikba és feltenném a kérdést, hogy milyen lejátszót vegyek a gyermekdalokra tuti, hogy mindenki elkezdene ajánlani valami 100.000 körüli hangcuccot. Holott ugye egyértelmű, hogy erre a célra aztán semmi értelme.Na mindegy. Köszönöm mindenkinek a javaslatokat.
-
blakey
titán
Egyik tv-t a gyerekeknek vettem, hasonlóan gondolkodtam én is, felesleges a jobbat venni, de a sok próba után inkább a jobbat vettem, a gyerekek is látják ha "röcög" a kép, előző tv-n már zavarta őket. Szóval nem mindegy, persze nem kell a legdrágábbat venni de azért nekik is jó ha valamit normálisan látnak.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz #94529552 #33502 üzenetére
Nem ismerek egy tv-t sem a sajatomon kivul.
Gyereknek kell meset nezni. Nem teljesen mindegy a hz vagy barmi mas?
(#33505) blakey Ertheto! Esetleg javasoljatok neki valamit, hatha meggondolja.
szerk2 Meg csak annyit, hogy minel tobbet hasznalom ezt a tv-t, annal jobban szeretem. Nagyon szep a kepe es a szinei, orulok neki, hogy ezt valasztottam es koszonom, hogy a panasonicot ajanlottatok!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz galaxys80 #33500 üzenetére
MHz?
Te döntésed, választásod.
Én meg Samut nem vennék, főleg ilyen alsó kategóriában, borzalmas a minőségük.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája