- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ymi82
csendes tag
válasz
hokuszla #15310 üzenetére
Szia!
42LN5400-et sikerült vennem. Sima TV nézés, néha egy két film. Korrekt egy darab.
Viszont ha szükséged van fejhallgató csatlakozóra akkor az nincs rajta, és egy filmnél
belefutottam egy hiányosságba. Pendrive-ról lejátszott filmeknél ami DTS hangall van
azt max optikai kimeneten adja ki, de TV meg se szólal. Másik verzióban letöltöttem, annál hibátlan volt minden.Itt még kapható elég jó áron.
-
mosquetoo
tag
válasz
hokuszla #15083 üzenetére
Nos feltenném itt is a kérdésem mivel a vga-s topikban nem kaptam választ.
Olyan kérdésem lenne , hogy van egy samsung ue40f6500 tv-m amit monitorként "is" használok.
Nos van egy Ati HD6850 es vga-m , és olyan problémám lenne amit nem tudok megoldani , azt vettem észre hogy folyamatosan késig az egér mutatója, és a max frissítési frekvencia is max60hz amit nem enged állítani.
Filmek alatt olyan mintha ilyen kis fps laggok lennének, alig észrevehető de ha odafigyel valaki elég zavaró is lehet.
Szerintetek mi okozhatja ezeket a problémákat ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest