Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUAFBANDITA
tag
Gondolom azért, mert ezek már nem otthoni célra, zenehallgatásra lettek tervezve (de tökéletesek arra is szerintem), hanem stúdiómunkára, tehát megkötések nélküli konfigot lehet építeni belőlük. Lehet badarság, ez csak az én véleményem. Az utolsó mondatodat meg remélem nem gondoltad komolyan
-
Rover623
félisten
"Tűrte Miklós, tűrte, ameddig tűrhette."
Én eddig tűrtem!
Nem szeretnék nacionalista színben feltűnni, de az utóbbi időkben erősen megszaporodtak ezek a magyarul beszélő, jóárasított szlovák webáruházak.
Én pedig mostanság szopódtam jól be az egyikükkel!
Felhívom hát a kedves érdeklődők és reménykedők figyelmét arra, hogy amennyiben minőségi, mennyiségi kifogásuk támad, avagy csak szimplán meghibásodik a cumó, lehet visszaküldeni Szlovákiába az egészet...nem éppen olcsó mutatvány! Bizonyos esetekben gazdasági totálkárra hajaz a dolog!
(Van ahol leírják ezt szépen és világosan...csak nem olvassa el mindenki! Pl. én sem!
Van ahol "terelnek": felsorolják az ismert gyártók magyarországi szervizpontjait és melegen javasolják, hogy gond esetén fordulj hozzájuk...persze...csakhogy nem kapsz gyártói garlevelet! A szlovák vagy a magyarországi megbízott számlájával meg kitörölheted a segged!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest