- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
ronson #11044 üzenetére
Látom nem érted. Nem azt mondtam, hogy nem hülyeség, ha a panel elején van magas fényerővel és böki a szemed - ez nyilván gáz -, de ez csak egy nyamvadt led, amit bénán használnak fel némely esetekben, nehogy már ezért az összes kék led hasztalan hülyeség legyen
Kicsit gondolkodjál tágabb látókörben annál, hogy téged épp mi zavar.
-
Haart
addikt
válasz
ronson #10722 üzenetére
Biztos hogy nem, viszont a R2000T az jó lenne ha lehetne kapni, az már durva lenne. Bár ezek után a swans-ot se venném meg tudván hogy ugyanazok a paraméterei mint az edifiernek, sokkal több basszust az sem tudhat és még ennek is a duplája árban
Közben felkerült az apróra a hangfalpár akit érdekel viheti.
-
válasz
ronson #10635 üzenetére
Olvass vissza. Egy félreértés következtében jól ki lettem osztva, a másik pedig hogy itt olyanokat olvasok hogy ugyan olyan árkategóriában 2.0-át hasonlítunk 2.1-hez, mikor nem sok köze van egymáshoz, de ez még nem is tűnne fel, de hogy a 2.1 jobb, hát ezen sírtam... Maxiumum több basszus van és kész, vagy hallásra erősebbnek érződik, de semmi több...
Nem hiába best/buy 10k-ért az 1255A és 20k körül az 1600/1900. Amúgy holnap jön az enyém.
#10638 DarthRoni: Igen, én is voltam hülye végig jártam a létárt, 5.1-ben is, 2.1-ben is és máshol is. De mivel csak egy picit vissza kellett volna olvasni, már látható lett volna a szükséges infó. Az meg hogy azt írja az egyik best/buy hangfalra hogy neki csak a "mély hangzás" a lényeg, hát abszurd, erre írtam hogy vegyen mélynyomót. Persze utána leírtam a véleményem, és végül mit vett? Nah? Az első körben ajánlott hangfalat!
-
Lalikiraly
addikt
válasz
ronson #10579 üzenetére
Telljesen egyetértek veled. Bár nem vagyok a 2.1 esek híve de azért vannak köztük jók. Van egy Artic Sound nevű csoda. kb 13 ezer forint körül lehet kapni hát elég nagyot üt.
A Logitech Z 523 sem rossz, de a magas hangokat nagyon elnyeli valamiért, bár még szobában nem tudtam meghallgatni, csak üzletben. De természetesen cáfoljatok meg!
-
priti
addikt
válasz
ronson #10021 üzenetére
"Vajon abba is csak egy kondival van megoldva a hangváltás?"
Miért? Amelyikben nem az szerinted biztos hogy jobb? Gyerekek ez tévhit ám.
Egy kondi sorosan a magassal a pozitív polaritáson tökéletes felüláteresztő szűrő és úgy legalább belefér a keretbe valami minőségibb kondenzátor. Attól még nem vérgagyi a cucc. A hangszórón múlik igazán.Most ha beletesznek egy lovkosztos kétutas hangdobozba a leggagyibb kondikkal meg hatszáz tekerccsel egy hangváltót az nem azért van ám, hogy attól csúcsszuper legyen, hanem például csak azért hogy az alacsony freki eleve el se jusson a hangszóróig, ami valami hót gagyi fos és rögtön el is pusztúl 50/75/100Hz alatt mindentől attól függően, hogy melyik milyen gagyi. Sokra mész azzal, hogy a hangváltó levágja a frekitartományból a vonatkozó intervallumot mondván, hogy ami élből szar az ne is legyen, attól még nem szól szebben, csak max nem megy át vérfos kategóriába a hangerő emelésével. Inkább a beépített hangszórón kéne rugózni józan paraszti ésszel.
Hidd el, hogy mivel olcsó kétutas, így minden hangváltó által képezett vágás csak megfoszt valamitől ami a zenében van. Lehet hogy cserében a megmaradt frekvenciatartományt szebben sugározza az a kis köpködő alul, de még az sem biztos ám, az csak a legjobb eset. A hangváltás ezen az árszinten picit más dimenzió. El ne ájuljatok már egy pár passzív LC szűrőtől. A hangszórókat nézzétek, a doboz anyaga legjobb esetben úgyis valami préselt MDF lap lesz egy fóliával azt szasz. Amúgy jó az, attól még lehet akár jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest