- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12145 üzenetére
Durván jó kis cucc!!!
)
Csak az árával nem tudok meg barátkozni.
-
PuMbA
titán
válasz
Lalikiraly #12143 üzenetére
Van itt a logouton egy írás róla, amúgy én nem tudok róla, hogy itt valakinek lenne róla tapasztalata. A mostani rendszeremből kiindulva (20% felé sose tekerem, de eddig is csak ritkán), nekem biztos elég lenne, de a cikkben ez van írva (mondjuk a szavak ebben az eseben sem érnek sokat):
"Gond nélkül képes 15-20 négyzetméteres szobát minőségi hanggal megtölteni."
"Az A2 80dB körüli hangerőig meggyőző hitelességgel és dinamikával, nagyon élvezetesen tud szinte bármilyen zenét megszólaltatni, csak ez a hangerő felett kezdi elérni korlátait, ami végül torzításhoz is vezet." -
Tibe
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12084 üzenetére
Én gondolkodtam hogy szétszedem és kinyomom szilikonnal, az mennyire lenne hülyeség?
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12084 üzenetére
Én meg főleg szépen írok!
Meg írnám én nagyon szívesen,.. csak az a baj hogy nem nagyon van rá időm,. 2 helyen is dolgozok most!sajna,.. illetve az egyik hajdúnánás on van a másik nyíregyházán!
Majd ha lesz egy kis időm akkor meg fogom írni!A srác Hibák alatt szakmai tapasztalat hiányára utalt!!!
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12079 üzenetére
Nekem nem 1255 van hanem 1800A nem egészen ugyan az de lehet igazad van nem vettem észre,..
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12077 üzenetére
ÉN nem tudom hogy jutott eszetekbe,. nekem is van egy A1800 as is anyuméknál,.. És nem vettem észre olyat hogy az egyik hangosabb lenne vagy hogy nem egyszerre mozogna,..
Ez durva,..
A fülhalgató potik nál szelel nekem is de ilyesmiket nem tapasztaltam amiket irtatok! -
Tibe
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12066 üzenetére
Ezt észrevettem én is az 1800A-n az aktívoldali hangfal hangosabban szól mint a másik. Ráadásul a membárnmozgás se egyezik ahogy mondod!
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12073 üzenetére
THX !
Filmet jó hanggal érdemes nézni!
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12070 üzenetére
Nekem az R600 ra is jönnek!
-
umek7
őstag
válasz
Lalikiraly #12070 üzenetére
(#12069) redbull86
(#12070) LalikiralyBizony, egyre jobban csípem. Köszönöm.
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12066 üzenetére
Igazad van,..
De panelban őrületbe tudom vele kergetni a szomszédokat el hiheted!
-
dudika10
veterán
válasz
Lalikiraly #12052 üzenetére
Egy videó továbbra sem árul el semmit, ismétlem semmit a kiválasztott rendszer hangminőségéről.
Mintha hegesztőszemüvegben néznéd a Mona Lisa-t tükörből, sötétben és úgy próbálnál véleményt alkotni róla. -
Sefter
veterán
válasz
Lalikiraly #12048 üzenetére
az Altec tetszetős...van róla tapasztalat?
-
PuMbA
titán
válasz
Lalikiraly #12012 üzenetére
A Backstreet Boys überkirály, ehhez elég felmenni a YT-ra és a kezdőlapon első videóból 30mp-et megnézni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Lalikiraly #12039 üzenetére
Hú. Ugrálva a stílusok között. Pl. Miles Davis, Lana Lane, Karrin Allyson, Sonny Rollins, Gare Du Nord, stb, stb, stb, stb. Tőlük sok szépet és jót lehet kapni, ha hallgatod őket.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Lalikiraly #12033 üzenetére
Ne edd már meg, mi marad a csajoknak?
Aha, szoktam Krallt is hallgatni, szintén fejhallgatóval.
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12034 üzenetére
Az szerintem is a felső kategória!
-
Tomics
addikt
válasz
Lalikiraly #12031 üzenetére
Öröm olvasni a hsz-eid. Timbalandos rész ütött
Még több ilyet
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12031 üzenetére
Én is ugy tudom,.. de nekem az 1900 as ból a II es jobban tetszik!
R2000 ithon nem kapható,.. illetve az S2000 es árából igen lehet durva cuccot össze rakni! -
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12028 üzenetére
-
Bodz
nagyúr
válasz
Lalikiraly #12025 üzenetére
Na ezt már én sem bírom ki. Megvan szerencsére a mester összes műve. Meghallgatom ezt a számot a Modecom HF40-en.
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12019 üzenetére
Én mondtam, hogy megdöbbentő amit tényleg tud,..
Dudika ígérte hogy be szerez egyet és ki fogja próbálni de még nem próbálta szerintem!
-
dudika10
veterán
válasz
Lalikiraly #12016 üzenetére
"5"-os hangszóróval már beszélhetünk mélyről"
Csak a pontosság kedvéért. -
dudika10
veterán
válasz
Még mindig olyan dologról mondasz véleményt, amit nem hallottál.
Mi az, hogy látatlanban jobb? Nem, látatlanban sem jobb.
3 úthoz bonyolultabb váltó kell, a SAL már a kétutas váltókkal sem boldogul, nemhogy a 3 utassal...
2-vel több hangszórót kell ugyan abba a keretbe belezsúfolni és még sorolhatnánk.Igen, tudok híresebb Magyar gyártókat, a SAL is híres, de a szemetei miatt sajnos.
Amit nem ismerek, azt nem nézem le, olyanról nem igazán szoktam nyilatkozni, ha meg mégis, akkor odaírom a végére, hogy ez pusztán spekuláció.
Egy szóval sem említettem mélynyomót.
-
Tibe
aktív tag
válasz
Örülük hogy egyetértünk!
-
dudika10
veterán
válasz
Lalikiraly #12006 üzenetére
Mondtam én egy szóval is, hogy a z906-os jó? Vagy hogy jön ide?
Nem baj, ha nem kínai kezek munkája, sőt, én kifejezetten keresem nagyon gyakran a magyar termékeket, de ha klasszisokkal rosszabb mint az, amit egyes kínai gyárak tudnak produkálni, akkor hiába magyar...
Klipsch? Melyik Klipsch? A promedia sorozat, ami csak nevében Klispch? De, szerintem az nagyon is ide tartozik.
Például a Promedia Ultra 2.0-val a Creative, aki sokkal kisebb név audiotechnikában mint a Klipsch, a T20-as modelljével simán felvette a versenyt azonos áron, ráadásul jobb összeszerelési és anyagminőséggel."Tény szólni még nem hallottam a SAL 20 ast"
Akkor hogy érthetsz egyet Tibe-vel?
Semmit nem tudok az új Lamborghini-ről, de szép és erős a motorja, megéri az árát.Nincs szükség 20 centis mélyre ahhoz, hogy testes mélye legyen egy doboznak. 5"-os hangszóróval már beszélhetünk mélyről, normális (ne adj Isten ideális) esetben.
Kíváncsi volnék, hogy kinek van 4 méter az előtte és mögötte levő fal közt (40Hz-es hang félhullámhossza nagyjából)...Az R600 2*1,2W-ja márpedig nem túl bizalomgerjesztő. Kezdjük azzal, hogy az USB össz-vissz 2,5W-ot ad le, nyilván D osztályú erősítőt kell használni, ha evvel mi akármit akarunk kezdeni. A DAC résznek is van fogyasztása. Nagyon jóindulatú, sőt, egyenesen naiv vagyok akkor, ha én elhiszem, hogy 2*1,2W kijön belőle. De ha ki is jön belőle, akkor is olyan érzékeny hangszórókat kéne használni, amilyeneket biztos nem használtak. Szóval eléggé korlátoltak a lehetőségei szegénynek már papíron is az USB táplálás miatt (persze ezek a korlátok a mai mainstream zenékkel, amik a loudnesswar áldozatai lettek, nem (feltétlenül) jönnek elő).
szerk.: Ezt hol olvastátok egyébként, hogy nem szabad 40% fölé tekerni a hangerőt amíg nincs bejáratva?
Ki dönti el egyáltalán, hogy mikor van bejáratva? Mi az a 40%? Lineáris potméter esetében a 40% nem ugyan az, mint exponenciális esetében például. -
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12008 üzenetére
Nem is szabad majd ha be járattad,.. akkor lehet neki!
Én is úgy 80% ig szoktam max,..
szerintem jó a doboza úgy ahogy van nem fogok hozzá nyúlni.
Basszus valóban jó kis dinamikus.
Majd ha be járattad utána adhatol neki!LOL Már 5 en meg nézték!
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #12006 üzenetére
Fent van meg lehet lesni!
Direkt losless zenével teszteltem,. sajna nem jött át ezen a teló hangszórón amennyire szerettem volna.
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #11993 üzenetére
Sokat fog még tisztulni!
És ha meg van az 50 óra KB utánna tedd rá azt a beálítást amit mondtam!
még jobban fog tetszeni!
-
ludla
őstag
válasz
Lalikiraly #11986 üzenetére
Bejáratni hogyan kell a hangszórókat?
Amúgy az edifer is tud 40w teljesítményt mint a Genius? -
umek7
őstag
válasz
Lalikiraly #11988 üzenetére
Igazából mivel koliba kellene... ezért valószínűleg jobban járnék a nagyobb teljesítményűvel.
-
ludla
őstag
válasz
Lalikiraly #11984 üzenetére
Köszönöm
akkor legalább ezt is tudom kilőve.
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #11975 üzenetére
Hogy miért van rajta 2 Mute gomb az nekem is kérdéses,..
Gondolom így esztétukus illetve szimmetrikus a távirányító! -
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #11973 üzenetére
Én azt mondom inkább számíts kevesebbre és akkor kellemesen csalódol benne!
De ha a bejáratás illetve amiket mondtam ugy meg csinálod akkor jó lesz midenféleképen! -
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #11970 üzenetére
Szerintem holnap át viszik ha eszükben van még!
Remélem nem fizetted ki még nekik! -
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #11968 üzenetére
Nekem végül is az ígért időn belül hozzák és nekem sértetlen volt a csomag,.
Nekem az USB-s ventivel volt a gondom,.. hogy az nem az volt amit valójában ki volt rakva,.. de " LeXarták" Semmi válasz se telefon se e-mail!
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #11966 üzenetére
Veszed az R600 as-t ??
-
MdewC
nagyúr
válasz
Lalikiraly #11961 üzenetére
Köszi!!
-
ludla
őstag
válasz
Lalikiraly #11947 üzenetére
Találtam 9.410Ft ért Genius repro SP-HF 1255 [link]
Talán idén is rendelünk a cégnek innenakkor ezt meg is rendelem.
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #11938 üzenetére
Privi-t írtam vissza!
-
redbull86
aktív tag
válasz
Lalikiraly #11936 üzenetére
Nekem van!
P
Videó-t én sem találtam róla!
De kép akad elég sok! -
Sylver001
csendes tag
válasz
Lalikiraly #11166 üzenetére
@Lalikirály: Köszönöm.
Dudika: Te, mint az itteni egyik nagy szakember
mondasz nekem valamit bővebben a zoknizásról? -
_tRebroN_
tag
válasz
Lalikiraly #11111 üzenetére
akkor a majdani tesztből kimarad a SAL10-es
-
GoZoL
senior tag
válasz
Lalikiraly #11039 üzenetére
Távirányítója nincs csak vezetékes soros porton csatlakozó hangerőszabályzó, amin line in és fejhallgató kimenet van, ja és kéken világit ami este jól néz ki
-
Lalikiraly
addikt
válasz
Lalikiraly #11031 üzenetére
Közben visszamondtam a SALt. Lehet mégis megpróbálom az MC HF 40 es mode-com ot máshonnan megrendelni. Hátha nem hibásat kapok. Mert csak kicsinylem azt a 115 mm es középsugárzót a SAL ban. Valami nagyobb kell.
-
_tRebroN_
tag
válasz
Lalikiraly #11028 üzenetére
Legkésőbb akkor hallhatod mikor teszteljük, ha összejön
kéne még vki akinek van 1255A-ja!
-
Haart
addikt
válasz
Lalikiraly #11025 üzenetére
Meglátom holnap lehet csinálok képeket. Mellé teszem a régi kis 2000X-et, kiszolgálta magát
-
_tRebroN_
tag
válasz
Lalikiraly #11011 üzenetére
oksa
-
_tRebroN_
tag
válasz
Lalikiraly #11009 üzenetére
Akkor azért nem látlak de még a invite-ot sem
webről csatlakozok ebuddyról nem pedig kliensről lehet ez a baj vagy az mindegy? ő sry...ez te lennél? laliafaszom@.....com?
-
_tRebroN_
tag
válasz
Lalikiraly #11007 üzenetére
Adatlapomon lévő email címen fel tudsz venni, ha akarsz
most fent is vagyok még egy ideig
-
_tRebroN_
tag
válasz
Lalikiraly #11005 üzenetére
Összehasonlító teszt lesz az a teszt? Esetleg nem társulnál be Haart és mellém egy össznépi hangfaltesztre akkor lenne 3 árkategóriánk 4 pár hangfallal mind hárman pestiek vagyunk! Mit szólsz?
-
GaborGh
őstag
válasz
Lalikiraly #11000 üzenetére
"Neeeeem én a kicsire a 10 esre gondolok! A 20as már túl sok ide panelba."
Ezt nem igazán értem, most azt mondod a SAL20 túl sok panelba, előtte nem sokkal pedig MC-HF60-at szeretnél venni (az nem túl sok?), akkor most, hogy van ez??
-
válasz
Lalikiraly #10998 üzenetére
Bocsi, még jó hogy elolvasom még egyszer, én a 20-asra gondoltam....
Te erre: [link]
?
-
_tRebroN_
tag
válasz
Lalikiraly #10994 üzenetére
Genius 1255A val mérnéd össze??
-
válasz
Lalikiraly #10994 üzenetére
Én hallgattam, hát... elég rossz, anyagminőségre se éreztem valami jónak...
-
Ibituba
aktív tag
válasz
Lalikiraly #10963 üzenetére
a negatív előítéleteim? pár hsz-el feljebb már leírtam. A lényeg hogy attól tartok mivel az ms40be belepréseltek ezért az árért egy 24/192 D/A-t is így nem akarom azt hogy egy picit is az analóg része rovására is menjen mert ugye nyilván én azt használnám.
-
dudika10
veterán
válasz
Lalikiraly #10959 üzenetére
Meguntam...
Ez a Reloop teljes mértékben PC-speaker, alsó kategória, a professzionális szinttől messze van mint Makótól Jeruzsálem.
De elérték a marketingesek a céljuk, látod, hiszen elhitted... -
dudika10
veterán
válasz
Lalikiraly #10956 üzenetére
Most komolyan nem érted, hogy nem azért lesz valami stúdióban is helytálló monitor, mert a marketingesek ráírják?
Technikai információkkal meg aztán tényleg kár dobálózni.
Vagy szerinted a Genius f3 pontja tényleg 20Hz-en van ahogy megadja a gyártó? Akkor jobb is mint egyes ténylegesen profi cuccok... -
Ibituba
aktív tag
válasz
Lalikiraly #10952 üzenetére
az a baj pont ezen agyaltam. mennyi lenne mondjuk egy geniusnak az ára legyen pl a 1255A. Ha! normálisan nézne ki. kisziloznák rendesen a csatlakozo panel kis eldobozolásánál elöl hogy ne fujjon ki. kapna egy 400ftos aranyozott rca csatlakozo párt bemenetre és mondjuk ugyan ezt banán aljzatba a hangfal átkötésre. legyen ez max egy 1000es plussz költség. és egy nagyon max mert tömeggyártásnál közelebb lenne szerintem a nullához. semmi mást nem módosítanának rajt csak ezeket. szerinted mennyi lenne az ára ha a nevet is lecserélnék valami jobban csengőre? mert szólni viszont szépen szól.
-
dudika10
veterán
válasz
Lalikiraly #10952 üzenetére
Most teljesen elbeszélsz mellettem és még mindig általánosítasz.
A Reloop ADM5 mellé oda van írva, hogy DJ monitor. Amit egyesek nem értettek. Erre mondtam, hogy csak szavak, bármit oda lehet írni.
Igen, a marketingesek bármire ráírnak bármit.
"egy vacak ICs erősítős hangfalra? Azért a stúdió monitorhangfalakban eléggé analóg tranyós erősítő dolgozik."
Megnézted az összes hangfalat amire ráírják, hogy stúdiómonitor vagy ettől lesz valami stúdiómonitor?
Általánosítás...Audiophile. Szedd szét két részre a szót, és nézd meg, hogy mit jelent. Semmi jelentése nincs abban a kontextusban amiben használják itt és máshol sokan.
Egy C osztályú csöves erősítőre mindent mondhatsz csak azt nem, hogy alkalmas akármilyen zenehallgatásra.
De egy A osztályúcsöves kapcsolást is el lehet rontani mint a fene. Szóval megint általánosítás.Ibituba: pont ezeket tudják az Edifierek. Minőségibb felépítés, komolyabb kinézet, jobban csengő név... És kb kétszer annyiba kerül.
-
válasz
Lalikiraly #10946 üzenetére
Van egy DJ-zgető ex osztálytársam még gimiből, ő mai napig csinállja külföldön, jó pár éve a Tecnicsre esküszik, fejhallgatót használ, egyik része fülön, másik kifordítva hogy hallja a külső hangszórókat. Azt mondta hogy főleg a sávok alapján lövi be, a külső hangokat csak megszokás miatt, nagy helyeknél külön studió hangfalpár nem játszik, nem tudja cipelni se és hely sincs hová lerakni, meg praktikusabb is ha a külső hangokat hallgatja, ahogy ő mondja: "annyira a vérben van a zene hogy már érhető a monitoron át is". Szóval mindenki másképp csinálja.
-
dudika10
veterán
válasz
Lalikiraly #10945 üzenetére
Zeneszerkesztésnél az a lényeg, hogy a lehető legjobban ismerd a hangeszközöd hangját.
És áruld már el nekem hol a határ a "monitorhangfal" és a "PC-speaker" közt?
Stúdiókba ezek szóba se jöhetnek. Még otthoni házistúdióba sem. Mégis ráírják, hogy stúdiómonitor. Egyszerű marketing, ahogy a DJ elnevezés is.
Ahogy írtam, teljesen felesleges ilyen nagy szavakkal dobálózni.
Konkrét típusról kell beszélni nem pedig általánosságban baromságokat.(#10950) Tothgera30: ahogy mondtam, nem ugyan azok a szempontok zene készítsésénél és hallgatásánál. Jó példa Beethoven, aki süketen is folytatta munkásságát...
-
Ibituba
aktív tag
válasz
Lalikiraly #10946 üzenetére
ez így van. és most a szó legszorosabb értelmében stúdiózásról beszélek. ahol ha nem jön át rendesen a teljes tartomány ott meg is kapjuk a felvétel elkészülte után pl a "diszkómosoly" effektust. gondolok itt az EQ használatára amit nem túl "szeressek" de néha muszáj
-
dudika10
veterán
válasz
Lalikiraly #10943 üzenetére
Miről szeretnéd meghallgatni egy hivatásos DJ véleményét?
Ismerek egy párat, szoktunk lejárni sörözgetni is néha...Teljesen más szempontok játszanak szerepet egy DJ-nél vagy egy stúdióban mint otthoni zenehallgatásnál.
-
Ibituba
aktív tag
válasz
Lalikiraly #10931 üzenetére
igen ez az árazás így kicsit megtévesztő. sajna a ZAJ-nál is így van megadva. "nálunk a ZAJ-nál" Te ott dolgozol vagy rosszul értelmezem?
-
tomiee85
senior tag
válasz
Lalikiraly #10895 üzenetére
Nekem a link HCS 2330-at ad ki. Ott 49e a C3 amúgy :S
Nah akkor megkérdezem mégegyszer S330ról mi a vélekedés (17ezer forint volt
)
-
Matthisa
tag
válasz
Lalikiraly #10816 üzenetére
várom már! de azért thnx neked is a commentet!
-
_tRebroN_
tag
válasz
Lalikiraly #10657 üzenetére
Microlab cuccokat szállít vki az USA-ba? Mert onnan haza tudnám hozatni!! Aki tud vmi infót ossza már meg...
-
Haart
addikt
válasz
Lalikiraly #10793 üzenetére
Nekem van tulfeszvégőm APC és úgy is csinálja a pattogást amikor ki-be kapcsolom a gépet vagy a hangfalat, esetleg felkapcsolom az állólámpámat. Szóval azzal nem lehet kivédeni.
-
nanizo
csendes tag
válasz
Lalikiraly #10790 üzenetére
Bebizonyosodott, a hűtő a ludas.
Hát elég régi a villanyóra, 1972-ben készült még az akkori Nyugat-Berlinben. Errefelé nem divat X évente cserélni, meg hitelesíttetni, meg mittudomén, bár lehet, hogy érdemes lenne...
Mit lenne érdemes tenni egy ilyen helyzetben?
-
nanizo
csendes tag
válasz
Lalikiraly #10788 üzenetére
A hűtőre gyanakszom... Egyébként gondolom, ez nem nagyon tesz jót a hangfalaknak, mit lehetne tenni? :///
-
válasz
Lalikiraly #10754 üzenetére
100 körül már elég jó stúdió monitorok vannak, igenis összevethető hangminőséggel.
De 100-ért hifiből és pro-audióból is használtat vennék.
-
Haart
addikt
válasz
Lalikiraly #10738 üzenetére
Hf-100 kilőve sztem mert egy hogy elől van a nyílás amin a levegő áramlik, másik hogy 3 utas ami hát valljuk be nem egy populáris dolog.
Hát igen, ez lenne az igazi a hf-60. Kérdés ki lesz az első aki bevállalja, végülis elvileg 8 napon belül bármilyen vásárlást vissza lehet mondani nem? -
válasz
Lalikiraly #10740 üzenetére
Ez nem kételkedés volt a 8 collos mélyben. Nincs abban semmi meglepő.
-
válasz
Lalikiraly #10738 üzenetére
20 centis mélyközép? Ahhoz már nagyon jó váltót és magassugárzót kell betenni, különben jön a doppler effektus által szétmaszatolt közép és mély tartomány.
-
Bajog
csendes tag
válasz
Lalikiraly #10716 üzenetére
Hogy az a fránya hely... :/
Az a baj, hogy ahova tenném, vagyis jó lenne tenni oda max 27cm magas hangfal férne el. Ez meg ugye 32 cm.
Még valami? (tudom, már felsoroljátok az összeset)
-
R.U.Z.S.I
tag
válasz
Lalikiraly #10704 üzenetére
Furcsa, hogy ez is.
Nincs nálad túlfeszültség, v valami egyéb gond az árammal? -
PuMbA
titán
válasz
Lalikiraly #10704 üzenetére
Nem meglepő, hogy minőségileg ennyire nulla. Ilyen áron nem lehet normális "800db hangszórós rendszert" venni.
-
R.U.Z.S.I
tag
válasz
Lalikiraly #10701 üzenetére
Nálam nem villog.
Mit értesz az alatt, h járatni kell még, ez érződik?
Nekem az első nap túl keménynek tűnt a basszusa. Másnap már tetszett, de nem tudom, h én szoktam-e meg, vagy változott a hangzás.
Egyre jobban tetszik és furdalja nagyon az oldalam, hogy szólhat az itt jobbnak tartott 1255A. Még a végén vennem kell olyan csúfságot. -
GaborGh
őstag
válasz
Lalikiraly #10686 üzenetére
Reméljük nem bánod meg...
Mennyibe fájt?
-
GaborGh
őstag
válasz
Lalikiraly #10684 üzenetére
Szívesen & Ámen
-
GaborGh
őstag
válasz
Lalikiraly #10681 üzenetére
Megerősítem, hogy (#10651) R.U.Z.S.I 190cm-t írt és nem 150cm-t
-
R.U.Z.S.I
tag
válasz
Lalikiraly #10650 üzenetére
Hali! 190cm.
Sajnálom, h így jártál a Mode Com-mal. Edigiből elfogyott, csak nem onnan?
-
Haart
addikt
válasz
Lalikiraly #10647 üzenetére
Ezek szerint mode com nem egy jó opció annak aki hangfalat akar venni?
-
dudika10
veterán
válasz
Lalikiraly #10612 üzenetére
Ugye nem haragszol meg, ha én meg azt mondom, hogy mérj meg egy-két "pc speaker"-t és akkor rájössz, hogy semmi értelme annak amit odaírnak.
És ha már témánál vagyunk nézd meg mire kötik a MM-ben őket, és jöjj rá, hogy miért ér keveset az MM-es hallgatás.Wattokról inkább ne is beszéljünk, mert így önmagukban teljesen érdektelenek.
100 rongyos aktív mélyláda impozáns? Mire? Zenére? Kizárt. Ráadásul mérés nélkül nem is tudod illeszteni a rendszerbe.
13 centis hangszóróval 50Hz-es F3-at mindenféle gond nélkül el lehet érni. 5 centis csipogóval nem. Ahhoz képest mélynyomó. De mint feljebb írtam, még a sokkal drágább kategória is csak szódával megy el zenére véleményem szerint.
Minél több hangszóró van egy hangfalban annál többet fizetsz ki. Nem, nem jó ha egy 10k-s rendszerben 3 út van (nem is mindig valódi 3, sőt, van hogy csak 2 akár egy passzív membránnal). Rendes 3 utas hangváltó bonyolultabb éppen ezért nem is foglalkoznak vele olcsó rendszereknél. Itt már egyből sejthető, hogy a végeredmény is olyan lesz amilyen.
5 útról meg ne is beszéljünk. Biztos vagy benne, hogy valódi 5 utas volt?"Nos a mai toronyhangfalak az esetek nagy részében direkt nem fedik le sem a sub sem az igazi mély tartományt, mert úgy van kitalálva hogy mellé raksz egy subládát!"
Ezt most úgy mire alapozod?
z5500 a vicc kategória még mindig leginkább, ha komolyan beszélgetünk a témáról.
-
DarthRoni
tag
válasz
Lalikiraly #10603 üzenetére
okés majd írok amint meglesz és meghallgattam
-
dudika10
veterán
válasz
Lalikiraly #10606 üzenetére
Ha a mélynyomó mélyközepet ad az régen rossz.
200Hz... már 80Hz felett határozottan van iránya a hangoknak, szóval a 200Hz is régen rossz.
Méyládával is lehetne teret létrehozni egyébként, csak a 100k-s mélyládák se érnek túl sokat még.Most a minden tekintetben mit jelent? Mert utána leírtad, hogy zenére nem jobb.
"Se füle se farka eset."
Off: a mindig mindig rövid i.
(#10608) Lalikiraly: hát ez a hozzászólásod még rosszabb.
-
johnnybe
csendes tag
válasz
Lalikiraly #10606 üzenetére
Köszi szépen, igy már kezdem kapizsgálni azért az összefüggéseket.
-
R.U.Z.S.I
tag
válasz
Lalikiraly #10592 üzenetére
A Mode Com-mal sikerült megbarátkozni?
-
kentyx
csendes tag
válasz
Lalikiraly #10360 üzenetére
Nagyon baba a Genius HF-1255A köszi a segítséget!
-
R.U.Z.S.I
tag
válasz
Szerintem hiába vinnéd vissza, állítólag ilyenek. Az Mode Com-ok több sztereo, fadobozos típusánál is írják, h fél hangerő felett torzítanak+pislogni kezd a led a gyenge táp miatt.
De most akkor a teltebb hangzás azt jelenti, szebb hangja van, mint a Genius-nak? Csak a hangerővel vagy elégedetlen?
-
dudika10
veterán
válasz
1 nap járatás az semmi és hozzá vagy szokva egy más hangzáshoz ami nem biztos hogy jobb, de biztosan más. Járasd 1-2-3-4 hétig, szokd a hangját és utána mondj róla véleményt.
Ne tekerd a hangerőt torzításig, mert nem fogja szeretni.
z523-nak ezekhez képest "tejfölösdoboz" hangja van.
-
Teaway
veterán
válasz
Lalikiraly #7739 üzenetére
Na, ma megküldtem a 4x4-ben, hogy halljam mit bír; minden szoftveres maxon, hardveres kb. 60%-on...hááát, nem egy Diamond 8.3, de azért szól rendesen
-
Teaway
veterán
válasz
Lalikiraly #7734 üzenetére
4x4m, tetőtér.
De mégegyszer mondom, nem szobahangosításra használom.
Inkább gép előtt ülve háttérzenéhez és játékhoz. Az őskövület SP-G10-et cseréltem le, mert meguntam a műanyag. dobozhangját. -
válasz
Lalikiraly #7734 üzenetére
Ha neked jobban tetszik az 1800, akkor ne hallgass másra. Minden fül más, mindenkinek más tetszik, ha csak egy tökéletes lenne, akkor nem lenne ennyi gyártó, illetve a gyártóknak nem lenne ennyi terméke.
-
Teaway
veterán
válasz
Lalikiraly #7725 üzenetére
Gondolom azért van van agyon dicsérve, mert 10k-ért egyszerűen nincsen jobb 2.0 rendszer.
Amúgy én csak a gép előtt használom, oda teljesen elég mindenre nekem, terem(szoba) hangosításhoz pedig bekapcsolom a házimozit
-
PuMbA
titán
válasz
Lalikiraly #7725 üzenetére
1800A amúgy is szar. 1255A éri meg a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest