- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
Hahaha, nálam is működik, csak a BT nem... De ügye nálad az van ami, nálam meg szintén. De amúgy kérdés volt az esetleges következőre és nem arra, hogy másnál jó-e.
Egyébiránt sok sikert hozzá. De egyébként is számomra kissé harsány volt
- (igaz talán bejárta magát, a magas teljesen le véve, a 1280BT gyengébb valamivel, de legalább kiegyenlítetteb volt. Szóval akár hogy is, nálam ez van, megdöglött mindkettőn a BT 1 éven belül, többnyire a BT volt használva.
U.I: Majd írjad meg meddig bírta nálad a BT.
#66311Viktor77: És nálad is a BT megy állandó használatban, nem a vezetékes vonali csatlakozás? -
Cs1csó
titán
Te jó ég, 2 ebből szállítással közel 40k?!
Nekem ezek jobban - is - tetszenek:
MOZOS MSK1 14k kettő belőle
MOZOS MSK3 20k kettő belőle - ez frankó annak aki helyszűkében van -
Szokol rádió.
Hangminőségre az Eris E3.5 objektíve sokkal jobb, mint az Edifier R1280T. Ám viszonylag semleges, kiemelésmentes hangja van, ami már ízlés kérdése, hogy tetszik-e vagy sem. Meg hát az Edifier mélyebbre is megy, az Eris vége valahol 55-60 Hz körül van, míg az Edifiernél ez 50-55 Hz.
-
-
freelanced
addikt
Köszönöm, szerintem is jó ár érte.
lezso6
Köszönöm a részletest leírást, megnézem a linkelt videót is.Végül egyébként úgy tűnik nem lesz belőle semmi, kicsit visszakeresgéltem és az elmúlt időben 20-25.000 körül mentek használtan a Microlabok, tehát nem lehetetlen, hogy felbukkan ennyiért egy, nekem annyira nem rohanós a dolog. Így inkább várok, szimpatikus egyébként a hangfal, de nem érné meg számomra a 10.000 Ft-os felárat jelenleg, 25.000 körül lenne számomra a piaci értéke.
Ettől függetlenül köszönöm a leírást, hátha felkerül egy ilyen áron és sikerül lecsapni rá.
-
Bodz
nagyúr
Nem nagyon. Esetleg a SP-HF500A, de nem tudom a 1250 mellett mi értelme lenne, annyival azért nem olcsóbb. Persze ha bátor vagy, akkor akad éppen kipróbálnivaló...
Gogen, C-Tech, távos C-Tech.
HF160 céges gépen usb-ről nekem is zajos, de megoldotta egy táp. -
gbela
senior tag
Köszi a tippet, gondoltam ilyesmire. Egyetlen aggodalmam, hogy sztereo itt nem igazán jön át (gondolom). Vmiért háklis vagyok rá, ha előtte ülök akkor szeretem ha jobbról balról jönnek hangok. Ha a monitor (ami elég széles) két oldalán lennének hangszórók az teljesen jó. Ennél még ha sztereo is, a hatás tuti nincs meg.
Ettől függetlenül benne tartom a kalapban mert egyszerű megoldás lenne. -
Ha nem akarod, hogy a kábel összeszedjen zajokat, akkor szimmetrikus kábel kell, ami csak komolyabb monitoroknál opció. De a zaj összeszedése inkább hosszú kábeleknél probléma, s ott sem mindig.
Számít pl a forrás is. Ha onnan jön a zaj, akkor lehet bármilyen kábeled, át fog menni.
Lényeg: a kábel nem csodaszer, a problémák lényegi részét nem a kábel okozza vagy oldja meg.
-
AMDFan
addikt
-
RetepNyaraB
veterán
A legolcsóbbat a MM alsó polcáról. Aztán, ha úgy érzed rengeteget hagy a cuccban, még mindig beruházhatsz.
A legolcsóbb és a vakteszttel bizonyítva már hallhatóan jobb között legalább egy nulla árkülönbség van, a többi fele pedig placebo akkor is, ha elismerem, hogy analóg jelátvitelben van különbség a közvetítő út minőségét illetően.
Egyébként ugyanott pár polccal odébb van Inakustik kábel, az - bár túlárazott - de elfogadható. Esetleg ez az Audioquest. -
-
peppe79
senior tag
Köszi! Sajnos ott elég drága, 10 eurót nekem nem ér. Itthon olyan 700-800 Ft-ba került anno. A Te volt Microlab dobozaidon akarom lecserélni a csipogókat valami értékelhetőbbre. Ez a kis Sony magas sokkal jobb, mint a 3-4 ezres S(z)AL, Monacor és társai, ráadásul olcsóbb is. Még egy vékonyabb butyl csillapítást terveztem bele, meg esetleg a kondikat cserélném. Maximum 5-6 ezret szánnék rá, annál többet nincs értelme rááldozni.
Sikerült egyébként egy egész jó elhelyezést találnom neki, és a kemény filc tappancsok helyett most homokpárnákon csücsülnek.
Így egy picit javult a hangzása, de azért az RS5-től továbbra is fényévekre van. -
wolfman
veterán
Én meg vagyok elégedve az én Modecom 120U hangfalaimmal, három dolgot kivéve.
1.: Van egy hallható alap zúgása. Szerintem évtizedek óta nem szabadna ilyen hangfalakat kiadni boltokba árulni, de ennek mégis van. Nem túl erős, de engem ,égis fel..sz. A legkisebb zúgás, búgás, brummogás, sistergés is kiveri nálam a biztosítékot, de egyelőre tűrök.
2.: Nincs árnyékolva, vagyis van, mert készülékek kijelzőjét nem torzítja, ellenben a mobiltelefon térereje bezavarja már nem túl közelről is. A hangfalak az asztal mellett vannak, de az asztalomra pakolt mobiltelefon hálózatkeresése tökéletesen áthallatszik a hangszórókba.
3.: Nekem megvan hozzá a BT egység is. Na ennek a minősége minden csak nem jó. Ezen keresztül zenét hallgatni olyan, mintha 64kbps-os anyagot indítottam volna el. Nem tudom miért, de ilyen.
Ezeken kívül szerintem szépen szól. Vannak mélyek, közepek, magasak. A Z623-amnak több mélye volt, szerethetőbb volt alsó tartományban, de közép-magasakban leveri. Persze be kell járatni és a saját kategóriájában kell kezelni. Kellő hangereje is van.Tervezem, hogy veszek valami stúdió hangfalat, csak az a bajom velük, hogy túl pozíció érzékenyek és nem fogom tudni normálisan belőni a helyüket a szobában, hogy mindenhol kellően élvezhessem, akár a gép előtt ülök, akár hátul a heverőn filmezek vele. Szóval egyelőre várat magára, de egy Edifier S2000 Pro-ra nagyon fáj a fogam, bár még mindig nem kapni EU-ban.
-
-
AngerFîsT
tag
Ez csak nekem új, hogy eltűnik és minden egyes újra kapható résznél 2-3 ezer forinttal drágább lesz ?!
.
Persze a Kacsás cégről beszélek ,gondolom te is ott láttad
Ugyan ez a Solo7 C nél is.Én is gondolkodtam a két hangfalon ,de sajnos fétisem ha már több 10 ezret elköltök valamire az működjön is ,és ne kelljen bohóckodni a hangerőszabályzással. Persze ettől még tuti vétel lehet
-
kecz
aktív tag
Igen, az lesz.
Gondoltam, hogy valamivel drágább lesz, ismervén az áruházláncot. De azt nem gondoltam, hogy 2x ennyibe fog kerülni. Reméltem, hogy itthon már ma este ezen nézhetjük a Stranger Things-et.
Egyébként biztatónak tűnik mindaz, amint a neten olvastam erről a hangfalpárról. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz élőben.
-
gubabela
senior tag
-
dudika10
veterán
Egy 10k-s szett mellé akarsz elkölteni 5k-t kábelre, és ettől várod a megváltást?
Hááááát...(#33042) HUAFBANDITA: én bármelyik TV mellé simán ajánlok egy Genius 1250B-t a fejhallgató csatlakozóra kötve (meg valami alap állványt, amit egy asztalos pikk-pakk megcsinál). Az általam próbált TV-k esetében hatalmas ugrás már ez is a beépített szörnyűséghez képest.
-
HUAFBANDITA
tag
Az alaplapodon nem egy alap integrált hangkártya van, ezért én feleslegesnek tartom a DGX-et! Nincs összehasonlítási alapom, de szerintem nem lenne hatalmas különbség!
Namiren: Nem placebo, rengeteget számít már az a szivacs is látod! Én az állványom lepődtem meg, hogy ennyit számít! Pont ezért jó ha az ember nem csak olvas róla, hanem saját tapasztalatokat gyűjt, és fejleszti magát.
-
HUAFBANDITA
tag
Pedig eléggé jó befektetésnek tűnik, ha csak azt nézem, hogy mostanában 125-alatt nem kapom meg újonnan a két szélsőt, de a sub is +10, a dac is +15! (2éve vettem) Tudom használtan nem ér ennyit, de nem is válnék meg tőle. Kocsma meg a cigi se olcsóbb
Akkor kipróbálod a dacot?
-
Grózi
veterán
A lámpa nem lesz jó helyen,ha feltekered a hangerőt le fog esni!Nem fogsz benne csalódni,csak járasd be és tegyél be a gépbe egy jó hangkarit-az alaplapi olyan mint az alkoholmentes sör vagy a guminő...
Francia91
Kíváncsi leszek a tapasztalataidra,szerintem pozitív csalódás fog érni! -
szergej
tag
Helló !
Nem tudom, hogy kell-e az U-s verzió Neked (az az usb töltős/bluetooth-os változat) !
Mert ha nem akkor egy aukciós oldalon van a simából olcsóbbért. Igaz, postával olyan 38-ra jön ki.Csak mert én meg MC-BTM1-el használnám de mire megjött a hangfal eltűnt mindenhonnan a bt-stick-je
. Mikor jöhet ez megint divatba a forgalmazónál ?
Amúgy a ModeCom 120-as hangja sztem kiváló, én nagyon élvezem ! Ha a zenében van dinamikus basszus azokat szépen átadja de ha nincs akkor nem erölteti az emberre. Nyilván a hátulján még odatolható rendesen ha a havernak meg kell mutatni hogy hogy szól Dr.Dre
Méretre számomra tökéletes, igaz ha számítógép asztalon használnám akkor meggondolnám hogy sok helyet foglal be. -
Degeczi
nagyúr
Alaposan megbonyolítaná, mert ilyen távolságnál az értelemszerűen nem játszik, h a végfok jele menjen oda-vissza, ezért kellene egy fejhallgatóerősítőt tenni abba a kis házba, és ezzel egyidejűleg, ha vmi bele van dugva, lekapcsolni a hangszórókat, ami korrekt módon úgy működhetne, h relét tesznek a végfok kimenetére (méghozzá négyre, mivel multi-amplifikált: 2x2 csatorna), vagy egyszerűen elnémítják, de az nem olyan jó (pl. egyszerűbb Geniusok alkalmazzák, és szokták is szidni azokat, h a bedugott füles ellenére is halkan szólnak a hangszórók)
Szóval persze nem lenne megoldhatatlan, de teljesen érthető, h nem vállalták föl, kár lenne ezzel drágítani, további hibalehetőségeket bevezetni
Ha jó minőségben szeretné az ember, akkor úgyis dedikált fejlhallgatóerősítőt használ (akár egyben letudva az egészet egy DAC-al, mint pl. a Fiio E10, ami DAC+füles erősítő, de van vonalkimenete is, amit a hangszórók bemenetére köthetsz, és egyszerűen nem kapcsolod be azokat, ha a fejlhallgatót akarod használni)
-
PuMbA
titán
"A lényeg a mindent elsöprő energia lenne, bár a nyers adatok alapján a MODE COM MC-SHF120U az egyértelmű győztes, de ez viszont méretileg hatalmas. Jó lenne az arany középutat megtalálni."
MC-SHF80U
A Hoch meg nem tudom, hogy hogy jön ide, az összefoglalóban is le van írva, hogy attól, hogy egy hangfalban 642db hangszóró van még nem lesz jobb, csak rosszabb ilyen áron
-
Degeczi
nagyúr
Belefutottál egy hibás példányba (ami alapján hülyeség lenne következtetéseket levonni) - van ez így minden hasonló márkánál: Edifiernél éppúgy, mert ha igaz, azok is ugyanott készülnek, ugyanolyan alkatrészekből, ugyanolyan trehány gyártástechnológiával... a többség ettől még jó, és az ilyesmi egyébként is azonnal kiderül, rögtön lehet cserét kérni, nem kell javításra várni.
-
miresz
veterán
De ez is tetszik!
-
miresz
veterán
Ez melyik modecom? 80,vagy a 120? A búgás volt "csak" a baj vele? A Geniushoz viszonyítva milyen?
Én még ezen is gondolkozom: EDIFIER Studio R1280T 2.0
(#26287) Milka 78: Bent ülök a WC-n,úgyhogy most ne gyere be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest