- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
gabber01 #32073 üzenetére
Javítanám magam, aztán befejeztem a témát, mert segíteni úgy sem tudtok, a félreértésekből való egymás hülyének nézése pedig nem vezet sehova.
Szóval az én fülem számára valahol 45-50hz között van az, ami már "elég", ha annál lejjebb megy, csak jó, de nem feltétel számomra. Ezt nem feltétlen tudja értelmesen kiadni egy 5"-os. Tehát áldoznék a szub-tartományból a Z-5500-höz képest, de nem áldoznám fel az egészet, ééérted.
-
anonym2k
csendes tag
válasz
gabber01 #31919 üzenetére
Köszönöm a választ.
Sejtettem, hogy nem 3x jobb, de ha zeneibb hangja lenne akkor rászánnám - ha nem is a háromszoros - de egy használtra a kétszeres árat.
Nem ez lesz a fö hangfalam, az asztali PC egy csöves végfokkal hajtja azokat.
Ez csak laptop mellé, internetes tartalmakhoz kell. -
Degeczi
nagyúr
válasz
gabber01 #31804 üzenetére
A termékoldal kétségkívül bizalomgerjesztő.
Pl. a T&V-vel szemben nem szentel külön bekezdést annak, h van rajta fizikai kikapcsológomb, nem találnak ki hangzatos de értelmezhetetlen neveket a mélyátvitelre, nem ordít a specifikációról, h kamu lenne (52 Hz hihető a 6.5" hangszórótól), és megemlítik a keresztezési frekvenciát is.Ezektől természetesen nem lesz jobb, nem garancia a jó hangzásra - de jelzi, h nem egy komolytalan cégről van szó, ami semmiképp nem hátrány.
-
QbHead
aktív tag
válasz
gabber01 #31705 üzenetére
+1
Nemrég media markt-ban nézelődtünk hogy mit tudhat egy ilyen aztán nézzük samsung oké 60k oké ezért már tudnia kell valamit... bekapcsoltattuk és mint egy tuningosabb laptop hangszóró... tehát egy 27k Ft-ba kerülő T&V kürbis körberöhögi néhányszor (erről van referenciám)
-
gubabela
senior tag
válasz
gabber01 #31373 üzenetére
Igen, igazad van,természetesen az a jobb, ha az erősítőnek nagyobb a teljesítmény, mint a hangsugárzó terhelhetősége, de ha megnézed a kérdező álltal küldött képet akkor még mindíg jobb megoldás szerintem, ha egy kis teljesítményű erősítőre köti rá azokat a dobozokat (mivel nem tudunk semmilyen adatot, az sem biztos, hogy már nem tekercs zárlatosak..stb, torzítás ide vagy oda).
-
válasz
gabber01 #31375 üzenetére
Szóval akkor az erősítő-féle clipping más, mint a sima "digitális" clipping? Azt már el tudom képzelni, hogy amikor az erősítő clippingel, akkor valami olyasféle elektromos zűrzavar van jelen, amitől a hangfal behalhat. De a "tervezett" torzulásnál / négyszögjelnél nem kéne, hogy baj legyen, lásd rock / metál, vagy neurofunk drum n bass.
szerk: utánaolvastam, értem már: az a probléma, hogy megsüti a lengőtekercset az, ha sokáig nem "nullán" áll egy helyben. Ezért problémás a clipping. De ez csak nagy hangerőn valós probléma, kisebbnél nem igazán. Szóval kis erősítővel nagy hangfalakat megölni csak úgy lehet, ha a júzer feltekeri maxra, mert primitív szegény.
-
válasz
gabber01 #31373 üzenetére
Egy jó erősítő nem hal meg a túlvezérléstől, ebből következően a hangfalat sem viheti magával. De eleve hogy vinné magával a hangfalat egy azt kihajtani nem képes erősítő? Meghal a túlvezérléstől és rádobja direktben a 220-at? Torz jeltől nem halhat meg a hangszóró, s a négyszögjel sem hangfalgyilkoló fegyver.
-
cyberkind
félisten
válasz
gabber01 #31275 üzenetére
Anno a Hoch ugyanígy volt elhelyezve, és annak tetszett a hangzása, ennek meg nem, még film meg Ps játék közben oké, de a zenehallgatáskor valami eszméletlen rossz.
(#31271) swixx
EQ?(#31274) Degeczi
Nem kell 2.1/5.1, lehet hogy Hoch-ra cserélem, de még nem tudom, még próbálom szokni. -
Degeczi
nagyúr
válasz
gabber01 #31275 üzenetére
Gondolt, de ezért nem valószínű, h a szoba-akusztika lenne a fő ok: "mindenen fullra hajtom a mélyet, még a telóm is úgy van"
Ettől még persze lehet értelme átrendezéssel is megpróbálkozni, leginkább a falaktól számított távolság változtatásával (nem csak hátulról: oldalirányban vagy magasságában is), vagy ha van rá mód, akár faliszőnyeg fölhelyezésével is pl. a hátsó falon, de ha egy (valószínűleg) elfogadható minőségű fülhallgató is teljes mélykiemelést kap, akkor a lényegi dolgok ettől nem fognak változni. -
Brave_86
aktív tag
válasz
gabber01 #31083 üzenetére
Értem! Köszönöm a válaszokat!
Egyébként a többiek hogyan használják? Komprumisszumokkal, hogy legyen hangerőszabályozás?
Bizonyos tv műsorok hangja jónak mondható pl TV2-n most az Örödik elem, de van pár adó ami nem!
Gépről azok a videó fájlok jók amelyeknek van 2.0-s hangsáv. az 5.1-s sáv nagyon furán szól a füles kimeneten. -
S. Szabi
őstag
válasz
gabber01 #30981 üzenetére
Szellőző cső alkatrészek (160-as átmérőjű)
Lezáró fedél (ilyesmi) meg toldó (ilyesmi) egy darab csővel összerögzítve, szegecselve
Ilyen gumi van alatta (8 mm-es), belül üres, a fedél van alul, csak ráraktam a hangszórókat, van egy kis súlya alapból, nem rezonál amúgy. (Mire nem jó, ha az ember ilyesmi helyen dolgozik
)
Azon gondolkozok, lehet marad is ez, be kéne vonni valamivel, hogy esztétikus legyen, meg kitölteni valamivel, lehet annyira nem is lenne ronda...
-
Rum.cájsz
tag
válasz
gabber01 #30767 üzenetére
Én például egy 40 m2-es télikertre tervezem a Kürbist beszerezni és még egyszer se gondoltam meg magam, hogy netán kevés lenne a kraft benne, mert nem az a célom, hogy egy koncert kellős közepén érezzem magam, ahol a basszustól remeg még az ember zoknija is, a gatyáról már nem is beszélve.
Egyszerűen egy élvezhető "zajkeltő" legyen és az eddigi hozzászólások egyértelműen ezt támasztják alá. -
válasz
gabber01 #30765 üzenetére
Általánosságban volt róla szó, látom sikerült félreérteni. Látatlanban az embernek a tapasztalatai alapján van egy elképzelése, hogy X"-nak nagyjából mit kéne tudnia. Az a 7" a saját kategóriájában messze nem tudja azt mélyben, amit várnál tőle az átlag alapján. Valószínűleg az itt ajánlott 30-50 ezres kategória is mélyebbre megy nála, ennyire mélyszegény. A sub pedig azért meglepő, mert sokkal nagyobb cuccok szoktak hasonlóan teljesíteni.
Az olcsó 2.1-eknél viszont nagyrészt fontos tényező a membránméret, mivel olcsóbb cuccok, nem lehet csodát várni. Ahogy két olcsó autónál is nagyobb a valószínűsége, hogy a 2.0 literesnek nagyobb teljesítménye lesz egy 1.6-osnál. Nem biztos, de valószínű, hisz akkor minek gyártanának nagyobbat? Egy 5.25"-ös nyomótól nem érdemes sokat várni, egy 8"-nál viszont nagyobb az esély arra, hogy megfelelő, egyszerű fizika. Szateliteknél a 2-3" vs 4" pedig azért számít, mert a középhangok produkálásához is szükség van méretre (főleg az aljához), pontosabban felületre. Persze mindent meg lehetne oldani kicsiben is, de azzal elszáll az ár, s ezek nem abba a kategóriába tartoznak.
-
válasz
gabber01 #30732 üzenetére
Az "elég jól le tudnak menni mélyre" kifejezés eléggé szubjektív, attól függ mi szól. Filmeknél tipikusan nem extrém mély hangokra van szükség, hanem hangnyomásra. Elég arra gondolni, hogy LFE default 10dB-lel hangosabban szól, mint a többi csatorna, így van kitalálva. Ami tényleg mély szokott lenni, s sokszor használják, az egy sweep, pl 80-tól 20Hz-ig, robbanásnál, stb. És ha a hangfal pl csak 50Hz-ig megy le, akkor is hallod a többit, mert az agyad önkéntelenül hozzáteszi.
Ha meg tényleg mélyre megy, az általában abból következik, hogy igen közel vannak a falhoz a hangfalak / hallgató, vagy akár sarokban. Így lehet viszonylag kis hangfalakból többet kihozni. Csak ennek lehetnek hátulütői, mint pl dinamikavesztés (huppogás), hullámos mélyátvitel (búgás), pontatlan középtartomány (mocsár). A hangfalaktól legalább fél méterre elvileg nem szabadna lennie semminek, csak persze úgy meg nincs mély, találni kell egy aranyközéputat, ahol még a fenti hibák még nem zavaróak. A 8.75" monitoraimat is ha nem raktam közel a falhoz, cseszett 45 Hz alá menni, így nem volt mit tenni.
De az ok szimplán lehet aggya a méjjet jelenség is, mint a 2.1-nél, csak itt nem 100, hanem pl 50 Hz körül emel a hangfalpár, persze a bögreszetteknél sokkal jobb minőségben. Ott van pl a Creative T20 (igaz ez olcsóbb kateg), aminek meglepő mélye van méretéhez képest, de ez csak azért, mert 60-80 Hz környékén brutálisan kiemel, ami azt az illúziót adja, hogy mélyre megy.
-
rostiron
őstag
válasz
gabber01 #30634 üzenetére
Tehát ha jól értem kb 80-100k alatt mind kaki ? Amúgy ha nincs lehetőség a kipróbálásra, mi alapján lehet eldönteni melyik lehet a jobb ? Kb. ebben az árkategóriába ( 40k ) mindegyik hasonló adatokat ír. 10 colos mélynyomó, Frekvencia állító, stb-stb.
Tetszik a kürbis, de vannak zenék amikbe kéne egy kis + mély. -
Rum.cájsz
tag
válasz
gabber01 #30621 üzenetére
Bocs igazad van, egy Technics HD 51-ről van szó konkrétan.
Ez ugyan nem az enyém, de a tulaj áradozott róla hogy mennyire klassz a hangja, innen jött az ötlet, hogy esetleg én is valami hasonlót keresnék.
Nekem amúgy mindegy hogy multimédiás, vagy más rendszerrel összekötött, a lényeg hogy harmonikusan szóljon, ne ciceregjen a magas, ne legyen fazék hangja a középnek és a basszustól sem kell szétesni az irodának.
A Kürbish bőven beleférne, akár a nagytesó Hoch is.
De majd tanácsoltok valamit mondjuk max 40K-ért, előre is köszi. -
válasz
gabber01 #30533 üzenetére
Ez az áthallatszik-e kérdéskör külön témát érdemelne. Amíg bögreszettem volt, a mély eléggé kihallatszott a szobából, s rezegtetett is mindent nagy hangerőnél. Retro hifi szett is ugyanezt produkálta, sőt talán még jobban is. De mióta stúdió monitorok vannak, relatíve alig hallatszik ki valami, sőt subbal még kevésbé, s jóval kevésbé rezonáltat, miközben a hangnyomás sokkal nagyobb.
Talán a csillapítás a kulcs.
-
cyberkind
félisten
válasz
gabber01 #30531 üzenetére
Erről van szó, ezt hogy tenném állványra, így is kevés a helyem, most az íróasztal alatt van.
-
válasz
gabber01 #30510 üzenetére
Vagy lehet úgy kéne megfogalmazni, hogy a minőséget nagyon sok tényező befolyásolja:
- tér (színpad) szélessége és mélysége
- felbontás (mindent hallasz-e)
- sebesség (tranzienseket jól kezeli-e, ha nem, akkor mossa a hangokat)
- frekvencia-átvitel (nem a dobozra írt, hanem a valós)
- linearitás (színezett-e, és hogyan, mennyire)
- torzítás (pl felharmónikus torzítás, ettől aggya a méjjet a huppláda)
- dinamika (kisebb és nagyobb hangerőn is ugyanazt kapod)És akkor ez csak néhány, ezek között elég sok átfedés szokott lenni. Illetve ott vannak még a leíró szavak amelyeket használnak az egyes jelenségekre, amikor egyes képességekben erős vagy gyenge a cucc, lásd [link].
-
SoundX
tag
válasz
gabber01 #30241 üzenetére
Köszönöm, elég volt a "dübörgő" mélyből. Feljebb láthatod, hogy mit szeretnék venni, valamint azt is leírtam, hogy sokkal jobban tetszik a 1250B hangja mint az akkori 2.1
Sajnos most a gépem teljesen néma, szóval sürgős lenne.
Esetleg külföldi rendelésben nem tudna valaki segíteni?
-
szasanyi
félisten
válasz
gabber01 #30219 üzenetére
Épp most olvastam egy újabb tesztet róla, ott is megerősítik az eddig megismerteket. Szép, kissé meleg hangzású de jó a magas és a mély is és utóbbi csak a nagyon alacsony tartományban fogy el. Gondolom a szakértő és/vagy audiofil felhasználók kivételével ez sokaknak fel sem tűnik. Sajnos a legtöbb hangfal hátsó reflexnyílással rendelkezik ami nekem nem előny. Ez első nyílással és 5" subbal rendelkezik, minőségi és ~45k áron beleférne a keretembe is de számomra ismeretlen és teszteket sem igazán találtam róla.
-
szasanyi
félisten
válasz
gabber01 #30154 üzenetére
Készlet info: Nincs készleten, érdeklődjön telefonon! - hasonló kört már megfutottam több webshoppal, köztük ezzel is. Annyit tudnak mondani, hogy vagy vagy lesz vagy nem, vagy ilyen áron vagy nem.
De más, jónak tűnő terméket is kérdeztem már ahol a kínálatban benne volt de készleten nem, és nagyjából mindenhonnan ez a válasz érkezett. Nem tudom ki tud / akar így bármit is venni.Külföldről több okból nem rendelek, így az számomra nem opció. Aprón sem találtam olyat, ami érdekelne. Ami még érdekes lehet a tesztek alapján az M-Audio AV40 - itt most elég jó áron van, de a boltot sem ismerem és a hangkeltőket sem. Egyikről vagy másikról vélemény vkinek? Sajnos a mély hangjaival kapcsolatban megoszlanak a vélemények, így nem tudom... ha legalább tudnám mihez viszonyítani, már az is jó lenne.
-
szasanyi
félisten
válasz
gabber01 #30152 üzenetére
Ez nagyszerű csak éppen nem ez volt a kérdésem, valamint...
- tudok olvasni viszont meghallgatásra nincs lehetőségem így az önmagában nem sokat ér,
- éppen emiatt tapasztalatra épülő kérdést tettem fel és arra várnék választ, ami közelebb visz a döntéshez mint pusztán az, melyik mennyivel drágább (mivel csak ezt lehet biztosan megállapítani látatlanban)
- ezeken kívül pedig Modecom MC-SHF 120U nem is kapható nálunk (meg még sok más típus sem) -
Degeczi
nagyúr
válasz
gabber01 #30107 üzenetére
Persze, h lehet jó egy hangkártya, csak a zavarokkal telített környezetben sokkal nehezebb a dolga, így már csak ezért is, meg persze azért is, mert egy rakás olyan dolgot biztosítanak, amire semmi szükség, ha zenehallgatás a cél, nem éppen olcsóak
Ezért ilyen feladatra általában tényleg egyszerűbb külső DAC-al eljátszadozni, amiből egészen olcsóak is képesek nagyon jó eredményre.
Másrészt meg sokan használnak laptopot, ahol végképp így a legegyszerűbb jó hangzást elérni, de a kérdező is olyan környezetet említett (Mac és PC vegyesen) ahol célszerűbb lehet a mindkettőhöz használható külső eszköz. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
gabber01 #30087 üzenetére
Már rég driver szinten le van tiltva minden ilyesmi az alaplapi hangkártyához. EQ sincs vagy bármi más ami befolyásolná a hangzást. Egyszerűen "nyersen" szól több méllyel most mint a Xonar.
De rövidesen vissza rakom az eredeti OP Amp-ot a Xonar-ba, szerintem úgy jobb lesz, bár nem tudom, hogy csak ez e probléma...Remélem... (Meg majd még veszek bele egy opa2604ap-at, hátha azzal jobb lesz mint az eredeti NE5532P (ami az akkori emlékeim szerint elég jól szólt), jelenleg meg egy LM4562NA van benne. De az is lehet, hogy hamisat kaptam a boltban.
800Ft volt és akkoriban máshol meg 2K körül.) )
-
PuMbA
titán
válasz
gabber01 #30019 üzenetére
Még mindig a JBL LSR305
Egy nagyon pontos vélemény még, amit találtam, aláhúzva a legfontosabbal:
"- The JBL lsr305 and 308 SOUND fantastic and are very accurate, and incredibly comfortable with a wide sweet spot, giving it a real "live" feel to it that I fell in love with. I love tracking on them and they are great for 5.1 surround as well. They aren't very powerful but they also put out virtually ZERO heat! Great speakers. However, I always find myself switching back to the Yamaha for mixing.
- The Yamaha HS5 is spot on. It translates almost perfectly, which is why these speakers are so commonly used in pro studios. They really are the best for the job of mixing. Do respect these monitors. Though they aren't as enjoyable to listen to as the JBL's and cost more.
- The KRK Rokit RP5G3 has a fancy yellow cone and a great marketing team, but is not an accurate translation.
For the money and a first monitor, JBL all the way for me but consider the 308's if you have the space.
Next step for the serious professional, get the Yamahas.
For casual, trend, and entertainment, consider the KRK with a pair of Dr. Dre's headcans." -
SunMount3r
nagyúr
válasz
gabber01 #29996 üzenetére
Kb. 1 órája fut, 36%-os CPU mellett folyamatosan játszik a Jriver. Maximum: 19148 volt, de a Current latency folyamatosan úgy 370 körül van. De bizony gyakran jönnek a sárga és a piros oszlopok is.
Majd holnap jobban bele ásom magam a témába, mert ha ki is próbálom, még véletlenül se szeretnék valami olyat kikapcsolni az eszköz kezelőben, amiből baj lehet.
És kösz a tippet!
pulutodurumo: az ASIO nekem is fent van, de szerintem nincs párosítva/bekonfigolva egyik lejátszómhoz se (csak próba képen kellett anno az FL Studio-hoz), majd ezt is megnézem, mert lehet ez is bekavarhat egy picikét.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
gabber01 #29764 üzenetére
Pedig a hangkártya bizony egy Xonar DS volt.
Amúgy zenéhez gyakran lehúztam a mélynyomót, úgy se volt jobb sokkal, meg vele se. Az elhelyezéssel kapcsolatban pedig lehet igazad van, mert az egyik hangszórót a plafonra rögzítettem cikkszalaggal, a másikat meg befelé fordítva az egyik hátsó sarokba a padlóra.
(Ülés közbeni fejmagasságban voltak a monitor 1-1 oldalán, ahogy általában.
)
Amúgy már nem győzöm hangsúlyozni: nem azt mondtam, hogy rossz volt, de én többet vártam és igen, a wow faktor tényleg elmaradt, inkább csak enyhe mosoly volt az eredmény.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
gabber01 #29760 üzenetére
A fülemmel semmi gond és abba, hogy ez a Crea hulladék lenne, inkább ne menjünk bele... Kb. 2500Ft volt és ahhoz képest nem hinném, hogy rossz hangja van, kiszolgált már vagy 8 éve. Nem azt írtam, hogy jobb volt, mint az Edifier, hanem azt, hogy AKKORA minőség különbséget nem tapasztaltam. Jobban szólt, mondjuk 2X, de nem 10X...
-
SunMount3r
nagyúr
-
J97
tag
válasz
gabber01 #29741 üzenetére
[Xfi HD In/out] Amennyiben van a TV nek optikai kimenete, simán!
-
Francia91
veterán
válasz
gabber01 #29664 üzenetére
Nekem ModeCom 120U-m van (egy Musiland Monitor 02 US Dragon társaságában), de van benne annyi mély, mint a fene. Nem is használtam még a Bass potit 3/4-ednél magasabbra tekerve. Bár lehet, hogy a Musiland és a szoba akusztikája is rásegít, de nem igénylem a teljes mélyet belőle
-
PuMbA
titán
-
Thaddeuss
tag
válasz
gabber01 #29591 üzenetére
Köszönöm!
Ehhez mit szólsz? Nem jobb mint a Modecom 120u?
A4team-nél nagyon olcsó. -
-
Dexar007
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gabber01 #29494 üzenetére
Ha nem véletlenül nem ajánlott típus, miért szerepel mégis a téma összefoglalóban az ajánlottak közt?
Nem hiányolom a mélyeket, egyszerűen csak olyan furán szól. Annyira nem vagyok otthon ebben a témában, hogy normálisan le tudjam írni, hallani kellene. Alaplapi ALC892 hangchipről megy egyébként.
-
válasz
gabber01 #29484 üzenetére
De miért? Azért fontos, hogy mozogjon a membrán. Ha jobban mozog, legfeljebb hamarabb bejáratódik, persze azért ésszel, nem max közeli hangerőn. Én anno a friss aktív subom embertelen ~24dB-es kiemeléssel járattam, hogy legyen azért 1-2 mm kilengése a membránnak, puhuljon a perem, stb.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gabber01 #29474 üzenetére
Nem csak a hanganyag minősége fontos szerintem, a kimeneti jel erőssége is.
Azért mondom ott valami baj van, nekem a tetőtérben a nappali-konyha-étkezőben kb 60-65nm a Genius a maximális belmagasság 3,2 és 4,5 m között.Ha fél hangerőn van, akkor már nagyon hangos, a porszívózáskor veszem fel ekkorára. De ez is attól függ miről küldöm mert pl, Roku XS-ről 2-szer olyan hangos, mint pl. a DIGI Set Top Boxról ha szól a zene.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gabber01 #29471 üzenetére
Jaja, de az sem mindegy miről van megszólaltatva, attól is függ a hangerősség. abridabri: mi adja a bemeneti jelet az 1250B-nek? Nem mindegy a hangerő szempontjából.
Azért ha a régi magnóval sikerült nem lehet akkora baj. Én amikor az MM-ben 3/4 ig felvettem a hangerőt a pár polccal kb. 10 méterrel arrébb is hallhatták erősen, mert arra néztek.
-
-
Leigazoka
tag
válasz
gabber01 #29390 üzenetére
Az a Philips 2.0 amiről már sok hozzászólással ezelőtt is írtam.
Van egy nem mai dekor lap asztal.. azon van most.
Teszteltem a konyhai fenyő asztalon.. de azt is rezgette.Elvileg a szivacs csökkenti vagy megszünteti a rezgést.. csökkenti a színezettséget és növeli a pontosságot.
,,Akusztikai szigetelést nyújt a hangfal és tartója között"
-
ad4m1337
aktív tag
-
Scale
őstag
válasz
gabber01 #29314 üzenetére
A 800b edigitálnál 9k, igaz akkor is csak 3k különbség van a többi boltban (de edigitalnál inkább 4k). Szóval akkor mindenképp megéri a felárat. Köszi.
A másik meg nem épp a spórolásról van szó, de valakinek ez a 3-4k nem kevés főleg egy 2-3x ennyit érő dolognál, nyilván egy jóval drágább dolognál ez a 3k nem számítana annyira mint ennél. -
orc88
őstag
válasz
gabber01 #29299 üzenetére
Én is gugliztam sokat, láttam, hogy sok embernél előjön, de azért írtam ide is hátha valaki tud rá megoldást.
"egy normális rendszert kellene venni". Én is így gondolom már az utóbbi 1 héten, meg hát már nem is mai darab.. Ebből következik a következő kérdésem: Milyen márkát érdemes nézni? Vagy tipust tudsz ajánlani 2.1 /5.1? -
válasz
gabber01 #29299 üzenetére
Ez elvileg a hosszú kábeltől van, az szedi össze. Nálam is volt ilyesmi stúdió monitorokkal (!), pár hetente órákra bejött valami torzult, érthetetlen tam-taram duma, pedig nem gagyi tyúkbeleket használtam. Pár hete viszont balanced kábelt (XLR) használok, s azóta nem volt rádió. Kop-kop-kop.
Persze ez egy sokpontegynél nem opció, csak gondoltam megemlítem, hogy komolyabb rendszereknél is lehet ez probléma.
-
orc88
őstag
válasz
gabber01 #29291 üzenetére
Minden kábel alap, így adták. Feltekerem és megnézem van -e változás.
Szerk: Akárhogy tekerem nem változik...ha csak a mélynyomó van bedugva a gépbe jack csatlakozóval, akkor nincs semmi gond. Viszont amint rádugom a mélynyomóra a 2 hangszórót rögtön befogja azt a szart
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest