- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
arcitec #66708 üzenetére
Kikapcsoltam az Auto Standby-t, viszont a főkapcsolóval nem áramtalanítottam használaton kívül. Így minden rendben. Szól szépen reggel óta, nem kapcsol ki automatikusan. Az áramtalanítás sajnos visszaállít mindent, emiatt lehetett.
Ezt leszámítva rendben van. Szép a hangja, marha jól néz ki, szóval részemről ajánlott a Kanto YU4.
-
válasz
arcitec #66671 üzenetére
Évente ki szoktál dobni 40-50ezret hangfalra? Konkrétan miről van szó?
Meg milyen csodahangfal? Milyen duma már ez?
Egyébként nyugodtan lehet ajánlani jobbat, én pl baromira unom, hogy jelenleg olcsón szinte csak Edifier van, mert a többi márka kivonult az országból, megszűnt a termékük vagy megdrágult. Az Edifier cuccok ára meg vicces módon lejjebb ment.
-
Viktor77
titán
válasz
arcitec #66656 üzenetére
Pedig igaza van.
Nem azért szarik be mert kínai, hanem azért, mert ebben az ársávban az elektronikai eszközök élettartama kb ennyi.
Akárhogy csűröd-csavarod, a szokásos hangos kisebbség vagy.
Akinek jól működik valamilye, az nem fogja beírni a topicokba, így nyílván a hibás termékekről találsz több infót.Ha megnézed, mindenki minél olcsóbban szeretne minél jobb minőséget.
Példának okáért, mutass 35K-ért jobb minőségű (vagy kisebbet, mert ez is szokott lenni kikötés) hangfalat mint az 1280DB. -
válasz
arcitec #66651 üzenetére
Ez hatalmas tévedés, esetleg talán 20-30 éve igaz lett volna, de manapság a kínai cucc már nem feltétlenül a dzsunka minőséget jelenti. Sőt! Van egy halom prémium kínai márka, pl DAC-oknál a Topping, SMSL ilyen. Vagy billentyűzeteknél a Keychron, Akko és társai. Vagy említhetjük a Xiaomit, ami inkább olcsóbb cuccairól ismert, de rengeteg prémium terméket gyárt, még luxusuautót is (Xiaomi SU7). Amúgy autóban ugye ott a BYD, ami minimum Tesla szint, ha nem jobb. Meg említhetjük a Huawei-t is, ami már túl jó volt, így az USA szankciókkal kicsinálta, védve a saját piacát.
ZTE ugyanez.
Az Edifier is ilyen márka. Ennyi pénzért nincs jobb, pedig én örülnék neki, ha lenne. Az, hogy esetleg hamar megmurdál az nem a kínaisága, hanem olcsósága miatt van.
-
válasz
arcitec #66498 üzenetére
Nemrég, a #66429- ben írtam róla. Kipróbáltam a másodikat is, rendben műkszik.
Itthonról rendeltem, távolkeletről valszeg nem is ért volna ide karácsonyra, meg ott hirtelen nem is láttam linket hozzá, csak az indiai gyárhoz keveredtem.
Kettő boltban látni, az egyik panaszos, de a másik megbízható, olcsó a szállítás, van utánvét, átutalás, bankkártyás fizetés is - [link] -
válasz
arcitec #66320 üzenetére
Tökmindegy minek gondolod, érdemes kipróbálni, amit írtam, feltéve hogy meg akarod oldani a problémát...
Nekem már volt ilyen BT fülessel meg telefonnal is, hogy egyszerűen nem lehetett kapcsolódni. A kikapcsolás az semmit nem ér. El kell felejtetni egymással a két eszközt meg resetelni.
-
válasz
arcitec #66316 üzenetére
Szerintem ez csak szoftveres probléma, a BT maga egy bugos izé. Így se megy?
1. eszközön (telefon, PC, stb) elfelejteted az Edfifiert.
2. hosszan nyomod az Edifier távján BT gombot (így reseteled a hangfalt)
3. újra megpróbálod csatlakoztatni.Ezt így, ebben a sorrendben. Nálam is volt már párszor más cuccal csatlakozási probléma, ez mindig megoldotta.
-
Lajmund
őstag
válasz
arcitec #64678 üzenetére
Alattam, nem laknak. Fölöttem mai napig nem tudom hogy ki de ritkàn hallom leginkább hètvégente szerintem hétköznapokon nincs itthon. Mellettem a nénit nem zavarja már mondta neki mindegy mi szól csak ne mulatos menjen mert a megboldogult férje az őrületbe kergette vele. Szerencséje van mert azt nem szoktam hallgatni
Másik fal szomszéd másik lépcsőházhoz tartozik ott egy alpàr család lakik néha de valamikor honapokig nincsenek otthon de ha otthon vannak se érdekelnek legalább kulturálodnak
Igazából csak nappal hallgatok jobban zenét este max film így eddig senki nem panaszkodott.
-
válasz
arcitec #63756 üzenetére
Bocsánat, nem tudtam, hogy a "PC mellé" az ár- vagy ár-érték kategóriát jelent, én méretre és teljesítményre (ill. csatlakozási lehetőségekre) gondoltam. Presonus és nubert is van Bluetooth verzióban is. Mindet a német amazonon néztem, szinte minden műszaki cikket onnan rendelek.
-
válasz
arcitec #63754 üzenetére
Kezdjük ott, hogy kínain kívül mást nem kapsz. De gyakorlatilag semmi értelme "sinofóbnak" lenni, iszonyatosan feljöttek ezek, vagy legalábbis vannak nagyon jó, vagy legalább jó ár / érték arányú kínai márkák. Míg a Logitech pl hiába svájci cég, ha a hangfalaik egy vödör szart nem érnek. Creative is hiába márkás (amúgy szingapúri), ha gagyik a termékeik.
Én örülnék talán a legjobban, ha lenne Edifier mellett más is. Korábban ugye volt Microlab, de gyakorlatilag megszűnt. Adott még a Thonet & Vander, de vicc áron. Anno volt Modecom, ami szintén nincs, habár azokkal volt gond anno. Genius 1250B szintén megszűnt.
Jelenleg a Wavemaster Base ami még megmaradt alternatíva, s elvileg jó, habár nem próbáltam, fogalmam sincs hogy szólhat.
Szóval azért az Edifier ajánlott, mert ennek van jó ár / érték aránya, s nincs alternatíva. De egyébként meg ezek a termékek se fednek le mindent. A kis kompakt 4" hangfalakból van dögivel, de budget kategóriában nincs se 5", se 6.5". Előbbiből a legolcsóbb az R2000DB, utóbbiból az R2750DB. De ezeknél kb 20-25%-kal drágábban ott az S350DB / S351DB sokkal jobb hanggal, így ár / érték aránnyal is.
Persze, Edifieren kívül még ott lennének a budget studio monitorok, de ezek ár / érték arányban nem olyan jók már, s nem is kompaktak. Utóbbi a Tascam VL-S3 volt, de hát szintén megszűnt. Jelenleg a Presonus Eris E3.5 lenne még, de gyakorlatilag nem kompaktabb, mint az Edifierek, és mélye alig van, ami a legtöbb ember számára nagy hátrány.
-
Silentfrog
veterán
válasz
arcitec #63713 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Igazából még nincs itt a 3000 pro , viszont egy 1000 Mk helyére kerülne. Ugye a lábai mindnek beljebb van mint a fizikai mérete a hangfalnak. ( de hogy mennyivel az fajta függő)
1000MK3 198mm × 343mm × 276mm
3000pro 232*368*356 mm
Az állványom mérete , picit kisseb mint a pro valós mérete viszont a lábak mivel beljebb vannak lehet ráférne.
Reméltem nem kell másikat venni , de ugye ez csak akkor fog kiderülni ha ideér.
Ezért lett volna a kérdés , de nem akartam ezt leírni, pár kőrt spórolni akartam.
Hagyjuk , köszönöm a segítséget mindenkinek válaszolt. -
-
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
arcitec #58854 üzenetére
Senki nem beszél "bélelés"-ről, hanem a trafó (ami egyébként sem elektronika, és ez a ritka jelenség is egyszerűen a laza lemezeinek, tekercseinek mechanikus rezgése) felfüggesztéséről, ami ha kellően rugalmas gumiblokkon keresztül történik, akkor kevésbé adja át a rezgését a doboznak.
Mivel semmilyen nagy költséggel nem jár, érdemes vele kísérletezni. -
time_drainer
csendes tag
válasz
arcitec #58848 üzenetére
Valóban, Aquanál sok más helyhez hasonlóan csak a törvényileg kötelező jótállást adják.
Én mondjuk 100e fölötti cuccot rendeltem, onnantól már jár a két év mindenhol, ennél többet pedig nem sok helyen láttam.#58847 Pro!Petya
Igen, a S3000Pro tűnik talán a legjobb ár/érték arányúnak, lehet megfontoltam volna, ha nem esik ki nálam eleve helyhiány miatt. -
Pro!Petya
addikt
válasz
arcitec #58807 üzenetére
[S2000 vs S3000]
Ez a helyes link, 2x dobtad be ugyanazt.
Azért érezni ott az S3000 erejét! Egyből szétválnak a hangok és megjön ezerrel a nyitottság.
Akkor érezni nagyon mikor vált az S2000-ről az S3000-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest