Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Létezhet hogy ez a kis apróság 2×20w ot tudjon?
KÖNIG KNG-FSP1
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
válasz trust007 #23140 üzenetére
Elég becsapós, mivel az van rá írva hogy hangszórókként 20w. Nem pedig hogy pillanatnyi teljesítmény. Úgy nem lett volna rossz hordozható hangszórónak. Mivel akksis lenne, laptop mellé és ugye azért számít az a plusz usb hely, de az a 2×2w nem sok.
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Egy Logitech Z-2300 magas hangszóróit mire lenne érdemes lecserélni?
-
Moonwolf
senior tag
válasz #59070464 #24272 üzenetére
A mélynyomója elég jó, viszont a 120w os mélynyomóhoz az a két 40w os magas egy picit kevés.
Ha leakarnám cserélni akkor úgy kérdeztem volna. De akkor már egy jobb hangkártyára is szükség lenne ami rendesen meghajtja az egész rendszert.[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz Degeczi #24282 üzenetére
Azért azt nem mondanám. Hallottál már Z-2300-ast élőben szólni, nem alaplapi hangkártyával? Kint szebb a hangzása mint bent.
Lehet egy jobb hangkártyával kicsit többet ki lehetne belőle hozni, de az is 25 től kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik éri meg jobban az árát LOGITECH Z553 vagy egy LOGITECH Z623, na meg egy ASUS Xonar U5 külső hangkártya kitudná rendesen hajtani mindkettőt?
A választ előre is köszönöm!
Üdv.
-
Moonwolf
senior tag
válasz Atlantisz48 #26682 üzenetére
Milyen hangkártyával hajtod?
Elsősorban az lenne a lényeg hogy szép hangja legyen normális hangerőn. Felesleges csutkán bömböltetni, főleg ha meg másokat zavar.[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz Atlantisz48 #26686 üzenetére
Pontosan nem tudom, úgy 16 négyzetméteres lehet.
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Elnézést előre is ha nagyon nem témába vágó lenne, de nem nagyon találtam ilyen topicot.
Adott egy 2.1 es hangfal, konkrétan Logitech Z-2300, 50% nál magasabb hangerőnél a jobb oldali kis hangszóró recseg hogyha csak magas hangok vannak, a bal oldalinál ilyen nem tapasztalható, tiszta recsegésmentes a hang.
Gondolkoztam a lecserélésén, lett is volna kinézett csere példány, de még mindig nagyon durván szól (tudom hogy van amii ennél durvábban szól egy jó kis hangkártyával, na de az 6 számjegynél kezdődik , annyit meg nem akarok kiadni, amíg ennek orvosolható a problémája), nem lenne indokolt a lecserélése.Na de a lényeg. Mi okozhatja ezt a problémát?Mivel lehetne orvosolni?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv: Moonwolf
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Logitech Z 2300 as mélynyomó(120w os), mire lehetne kicserélni a két szatelitjét, ami hasonló minőségű lenne?
[ Szerkesztve ]
-
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
10 ért ez megérné? Alkalmas lenne a tv hangszóróját kiváltani? Dvd lejátszóra lenne kötve.
linkA választ előre is köszönöm!
-
Moonwolf
senior tag
válasz lezso6 #31137 üzenetére
A típus benne van a linkben, de tessék, Akai ht014a 5086f. A design lényegtelen ebben az esetben. A kérdés hogy 10ezer ft megér vagy sem.
Itt egy tulajdonság lista. link
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
A MICROLAB B 77 mennyivel szólhat rosszabbul mint az ajánlottként szereplő MICROLAB Solo 6C?
Zeneszerkesztéshez és film nézéshez kellene.Na meg mennyivel szólna jobban mint egy Logitech Z-2300 as?
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Valaki? link
A mennyire szólhat jobban mint a Logitech Z-2300 as, azt a MICROLAB Solo 6C re értettem, csak lemaradt.
-
Moonwolf
senior tag
Ha már van hozzá távirányító akkor működjön is...
Van olyan 10k-s hangcucc, aminek tovább bírja a távirányítója. Akkor ennek is kellene, ha már adott a kényelmi funkció...Egyébként a régi és új verzió között mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 8ohm os hangszóró párt 40w környékén?
-
Moonwolf
senior tag
válasz alphamooncam #44067 üzenetére
Nem önállóan kell. Egy mélynyomóhoz kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz lezso6 #44069 üzenetére
Igen egy olyanról van szó, a padláson pihen mivel tönkre ment már egy darabja a szateliteknek a gumi membránja/pereme. Azóta már mást hajtok, viszont a mélynyomónak semmi baja és jó lenne elővenni, emiatt kellene valami ami kompatibilis vele.
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Valaki erre?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Egy Genius SP-HF1250B-t mennyi idő bejáratni ha egyáltalán kell?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Microlab Solo 6c mennyivel alkalmasabb zeneszerkesztésre mint a Logitech Z623?
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz lezso6 #44750 üzenetére
Megnéztem az Alesis Elevate 5 MKII gyári oldalát, ami külön tetszett hogy van rajta kimenet a fejhallgatónak. Amit ír felhasználást, otthoni stúdió, videó vágás, játék, és mobil eszközökkel való felhasználás abból az jön le hogy
annyira filmezésre meg zene hallgatásra már kevésbé alkalmasabb, ugye nem színezi ki a hangokat.
Jobb lenne valami univerzálisabb megoldás, mivel a hely szűke miatt csökkentenem kellett a technikai apparátusok létszámát, az esztétikusabb elrendezés miatt. Ezáltal a zene szerkesztés, videó vágás, film, zene, játék is egy eszközre fókuszálódott, ezért lenne jobb a hangszóróból is valami univerzálisabb megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
-
Moonwolf
senior tag
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Van értelme leváltani a Microlab Solo 6C-t, egy Edifier R2750-re?
Igazából megvagyok elégedve a Solo 6C-vel, de ha az Edifier R2750 mérföldekkel jobb akkor a solo 6c menne a tv mellé.=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
válasz bajnokpityu #53263 üzenetére
Egy egyszerűbb hangfalat is jobban meghajt mint egy média box tenné?
-
Moonwolf
senior tag
válasz bajnokpityu #53269 üzenetére
Jobban megtudja hajtani az egyszerűbb hangfalakat is?
Bluetooh = btn?[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Az Edifier R980T mennyivel lehet jobb a Genius 1250B nél?
A Genius azért csendesebb az adatlap alapján.[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Microlab Solo 6C után mi lenne a következő szint?
A gépben egy Asus Xonar DS hangkártya van.=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
Alapjáraton mindenre elég és jó hangfal. Nem vágyok többre, viszont arra gondoltam hogy mehetne a TV mellé, a géphez meg jöhetne egy szinttel komolyabb hangfal.
A Microlab előtt egy Logitech Z-2300 as volt. Az is egy jó hangfal, viszont a Microlab és a Logitech között hatalmas különbség van hangzás terén.1. 150 ezer forint alatt.
2. Ez változó. A gép előtt és a szoba másik részéből is lenne hallgatva. 1 és 5 méter között változik a távolság. Viszont mindkét esetben szemben van hangszóró. A Microlab Solo 6C is külön tartón van, nem az íróasztalon.
3. Asus Xonar DS van a gépben, ami tud optikát is. Ezt jó lenne használni ha már adott. Egy Fiio M7 audio lejátszóról is szólna, abban egy ES9018Q2C chip van. Azt megjegyzem hogy a Microlab Solo 6C-t a Fiio M7 jobban kitudja hajtani mint az Asus Xonar DS hangkártya.
4. Távirányító jó, bluetooth nem fontos, optika.
Amit írtam hangkártyát az elég lenne még a következő szinthez?[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Azt néztem hogy a tv mellé overkill lenne a Microlab Solo6c. Ettől függetlenül érdekelne mi lenne a következő szint utána!
A tv mellett volt egy régi kis gagyi 5.1-es ami elkezdett torzítani. Annó a Logitech Z 2300 ast akartam a tv mellé de közben elszakadtak a gumi peremek a szateliteken, meg nagy is arra a kis helyre, pontosabb a mélyláda hatalmas.
Van még egy nagyon régi Nortek SoundOne 2.1, aminek a hangja nem lenne rossz, azon viszont csak az egyik oldali szatellit szól. Úgyhogy nézegettem méretben kisebb hangszórókat. Találtam egy ilyet hogy Logitech 2.1 Z533. Mondjuk a Nortek hez képest az is nagyobb a specifikációk alapján, de éppen határ eset.
Ott csak kizárólag filmek mennek és úgy meg jól jön a külön mélyláda. Mennyire lenne a Logitech 2.1 Z533 használható?=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
válasz DarthSun #64745 üzenetére
Annó kellett volna kettőt venni belőle! De ki gondolta hogy az árához képest ennyire jó?!
Viszont ha ezt át rakom a tv alá ami tényleg overkill lenne, akkor meg a gép mellett nem lenne semmi. Amikor legelőször írtam akkor nem gondoltam bele hogy ott a media boxról menne a hang ami meg lehet annyira nem tudná meghajtani a Solo 6c-t. Ráadásul elég keveset filmezek, de ha már filmezek akkor szóljon valami. Amúgy az a régi 5.1 hangzásra nem volt jó, de jobb volt mint a tv-be épített sztereó. Annak 2.1-es Norteknek szebb a hangja, de ahogy írtam ott csak az egyik oldal szól.
Erre kellene valami megoldás.=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Főként filmezésre melyik lenne érdemesebb?
Edifier S1000MKII vagy Edifier R2750DB=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
válasz lezso6 #64824 üzenetére
Ekkora 2.1 nek nincs hely a TV szekrény alatt. Gondolom annak nincs értelme hogy közvetlen egymás mellé tudom csak rakni!? Főleg ha kioltásról volt szó 2.1 esetében amit pozicionálással lehet kiküszöbölni. Pozicionálásról nem igazán lehet szó, mivel máshol nincs hely a szobában.
-
Moonwolf
senior tag
válasz lezso6 #64826 üzenetére
Három darabból áll, ez a probléma. Na meg nem szimpatikus hogy az egyik szatellit vezeték nélkül csatlakozik, függetlenül attól hogy úgy több helyre lehet rakni.
Igen lehet hogy bárhova lehet tenni a földre, de nincs hely csak úgy bárhova lerakni anélkül hogy útba ne lenne vagy zavarná az összképet. Ezért csak a tv alá tudom tenni a hangszórót. Egyébként Edifier S1000MKII már nem lesz. Visszament az ára! Annyit meg nem ér meg rákölteni hogy valami legyen a tv alatt.A Microlab Solo 6C-t rákötöttem tegnap a media boxra. Közelről jó volt a hangja, viszont távolról nem volt olyan jó. Utána távolabb tettem egymástól úgy már jó volt, de nyilván nem lehet a szoba közepén egy hangszóró sem. A TV alatti részen nincs 50cm távolság a két hangszóró között.
[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
válasz lezso6 #64826 üzenetére
Ennyire alkalmatlan lenne filmezni a Edifier S1000MKII?
Egyébként nem döntöttem el a Microlab Solo 6C helyét, még mindig a tv közelében van, két méterre vannak egymástól, úgy nagyon fasza a hangzása, de a szoba közepén nem lehet!
2.1 rendszer mélyládája nem fér el ott. Ha jók lennének a Logitech Z-2300 as szatellitjei, a mélyládáját nem tudnám értelmesen elhelyezni mivel hatalmas helyet foglal el! Gondolom egy mélyládánáak nem egy két méteres szekrény tetején lenne az ideális hely. függetlenül hogy melyik szettről beszélünk!?=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Moonwolf
senior tag
válasz lezso6 #64892 üzenetére
A Microlab Solo 6C nél mennyire szólhat jobban az Edifier S1000MKII (ugye 1"-al kisebb)?
Az Edifier R2750DB mennyivel szólhat rosszabbul mint az Edifier S1000MKII?
Hangminőségben mekkora különbség lehet a Microlab Solo 6C és az Edifier R2750DB között?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest