Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Feck

    tag

    válasz lezso6 #44976 üzenetére

    Köszönöm az instrukciókat (AMDFan-nak is) :)

    Ezt nagyon jó volt olvasni, így kicsit más megvilágításba helyeződtek a dolgok. A szomszédságot zavaró tényezőket illetően is. Még ami aggaszt, hogy körülbelül fél méterre van tőlem a radiátorcső. Ez viheti majd fel, ill. lefelé a hangokat?

    Megfogadtam a tanácsot, így a "8-as rendszerek közt kezdtem el aktívan nézelődni, ezzel együtt rendesen kibővítettem a rászánt keretemet :)

    Mackie MR8 MK3
    Mackie MR824
    KRK Rokit 8 G3

    Azért szűkítettem le két gyártóra, mert a leírtak alapján ezek még az inkább szórakoztató, zeneibb jellegű studio monitorok ebben az árkategóriában, pláne a Mackie. Nyilván meg kellene hallgatni őket. Annyiból húzok a KRK felé, hogy talán kevésbé súlyosak a mélyei (és tudtommal a mély hangok a leginkább zavaróak a környezetnek, ráadásul halkan hallgatva tisztább lehet a kép egy olyan rendszeren, ahol gyorsak és feszesek a mélyek. De javítsatok ki, ha ez a fejtegetés butaság, nem volt dolgom sok ilyen eszközzel).

    Még egy kérdés motoszkál bennem. Én az összekapcsolást kizárólag RCA kábellel tudom megoldani. Származhat ebből bármi hátrányom, hogy nem a TRS (balanced), ill. XLR (balanced) játszik?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák