- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21677 üzenetére
Most én is ebben a rendőrségi periódusban vagyok,hisz megvan az üzenetváltásunk,ahol konkrétan rákérdeztem,hogy új e a cucc,mire ő visszaválaszolt,hogy igen az. Aztán később még egyszer elküldtem neki a számsort, ami rajta van,hogy egyeztessünk,erre visszaírta,hogy az nem fog egyezni,mert ha más cég gyártja akkor nem ugyanaz a szám lesz rajta,de nyugodjak meg tuti skatehoz való.Erre fel ,amikor jeleztem neki,hogy nem jó,akkor kijelentette,hogy mire fel gondoltam én,hogy használt cuccra ad garanciát! Ezt elküldtem az Apródnak,hogy ez nyilvánvaló becsapás,hiszen kétszer is újként jelölte be,aztán meg még el is ismerte,hogy használtat küldött,erre írták,hogy mivel ők nem voltak ott az átvételnél,így nem akarnak eljárni a hirdető ellen.De amúgy látszik a képeken is,hogy úgy van beállítva,mintha újak lennének,zacskóban lesütve,felcímkézve,stb.
Erre mondom én,hogy ezek a portálok pont olyan szemetek,mint az ott hirdetők egy része.Azért választottam ezt a madarat,mert egyrészt előlappal együtt árulta + a gyorsaság miatt,elméletileg azzal nem is volt baj,2 nap alatt itt volt.
Sajnos nem lehet kábelt cserélni,mert ebben is az baj,hogy kb fél milliméternyire megvan csípve a kábel egy helyen és már meg is szakadt az áramkör.
Dexter68.
Te,hogy állsz a cserével? Van még Skate raktáron? Mivel biztattak,ha publikus? (ha nem privátban)
Megpróbálok egy cserét én is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Iphone 12 fekete 64GB független
- iPhone XR 64GB gyári full gyári akku 87% IOS 15! Megkímélt
- Eladó Google Pixel 9 Pro
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest