- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21440 üzenetére
Készítsd a zsebkendőket!
Tényleg nagyon ütős lett ,idáig nem leltem kifogásolni valót rajta,az akksi kezelésére vagyok kíváncsi,most két indítás után eléggé lekapta.(talán csak az,hogy a billentyűzetben nincs magyar)
Most felnyomom 100-ra,aztán restrart és utána ráfigyelek. -
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #21331 üzenetére
Felraktam a MokeeOS 4.3 rc 1-es verzióját de még mindig vannak hibák már a billentyűk müködnek. A beállitások valamikor leáll kiváncsi leszek mikor fogja Mr Denver kikűszöbölni a hibákat.
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #21290 üzenetére
És most már a voicesearch is megvan és ennek segítségével zseniálisan működik a google keep. Simán leírja, amit tollbamondok neki.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21282 üzenetére
Az nálam nincs is bejelölve.
Én meg ezt a Halo nevű finomságot nem tudom leállítani,sehol sem találom,a beállításainál nincs ilyen,hogy leállítás,én belga lehúztam a képernyőre,azóta ott kerülgetem,csak annyit tudtam elérni,hogy kisebbre tudtam venni a kört.(ha valaki rájön,hogy lehet likvidálni,ne habozzon megosztani a hírt)
Ennek már jobb a memória kezelése,kb 50-60% körül táncol,ha nagyon megizzasztom,akkor szalad fel 80%-ra.
A hangja is elég szép lett,miután belehúztam egy DSP managert.
Fc még nem volt,leállás mág pláne nem. Gyorsnak nagyon gyors,a filmeket viszi rendesen,úgy néz ki ez összeállt. -
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #21281 üzenetére
Bár azt nem tudom, hogy romfüggő-e vagy csak valami új fícsör, de sajnos a marketben nem elég egy helyen, egyszer kikapcsolni az automatikus frissítést, hanem végig kell menni az összes telepített appon és egyenként is ki kell venni a pipát az „automatikus frissítés” elől. Azt hittem, megüt a guttman.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21193 üzenetére
Mint tudjuk nincs egyforma Skate,de az enyémen megy a film szaggatás-szétcsúszás nélkül,működik a call recording(már ha egyre gondolunk,beszélgetés felvevőre gondolok én,ott van híváskor a jele rányomok és már vesz is). A Bluetooth-t nem próbáltam,mert egyáltalán nem volt szükségem még eddig rá,tehát ez nekem nem fő szempont.(de most megpróbáltam a laptoppal összekötött)
Stabilitásról annyit,hogy amióta fent van nem volt Fc,újraindulás és azt kell mondanom nekem veszettül gyors (Fly on Moddal ),míg ezek a régebbi cm7-es romjaimról nem mondhatók el. Amióta feltettem a hívásengedélyezőt,azóta nincs gondom a rejtelmes tárcsázásokkal sem.
A szépség az pedig ugye relatív,kinek a pap-kinek a papné.(nekem ha lehetne a lánya)
Szeretem az egyszerű jól áttekinthető nyitólapot,így én nem rakok fel semmi élő hátteret,meg különböző grafikai hátteret,egyszerű egységes szín a háttér(néha azt változtatom,attól függ milyen a hangulatom),ez az első ROM ,amire nem tettem fel az Ex Dialert,mert nagyon jó a beépített tárcsázója is,ennyi. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21176 üzenetére
Ezt tettem fel és Adamis által javasolt Gappsot tettem hozzá.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21167 üzenetére
Dexter68
Adamis
Köszi mindkettőtöknek,délután lesz egy kis időm megnézem,ámbár,hogy lekopogjam a jelenlegi is nagyon jól szólt.
Ez az első olyan ROM,hogy amióta fent van,nem volt vele semmi gondom.
(egyszer-kétszer nyílt ki a lezárt képernyő,de az azért volt,mert hozzá volt adva a lezáráshoz 2 képernyő,amit nyitás nélkül lehetett használni,nos ha az kinyílt,akkor utána az egész telefon nyitva lett,kivettem a pipát és azóta nincs gond) -
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21079 üzenetére
Módosítom a véleményem,most ,hogy vissza zongoráztam az időpontokat,nem az eXperience volt fent abban az időben,hanem az IOS7 ! Így viszont nem lehet az Ex Dialer a bűnös,mert ehhez a ROMhoz nem használtam.
(08.16.-a volt a kérdéses nap,de akkor még nem volt meg Fagyi mester ROMja.) -
angelius
aktív tag
-
Pogika
aktív tag
válasz
Dexter68 #20999 üzenetére
Nem megy nektek? Érdekes, rengeteg filmet nézek rajta mxplayer lejátszóval, és egyedül az mkv típusú filmfájloknál szaggat, divixben tolom rá az sd-re is. A flash videók is futnak szépen, valamint a yourtube is lejátszik mindent rendesen. Nekem a bluetoth nem műkszik egyetlen jelly rom-ban sem. Én a gyakorlatilag
azért nem váltok vissza gb-re mert a jelly romokban a netem wifivel villámgyors, a beépített böngészővel is.
A gb romokban csak döcögött. -
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20971 üzenetére
Köszönet,láttam,de csak a 498 ügyében adott választ.:-(
Pikaa
Lehet,hogy rendszer appként van beállítva és azért nem engedi átmásolni?Ma olyat csinált az IOS,hogy a naptárba szerettem volna bejegyezni,de ahogy rányomtam elkezdett éktelenül magas hangon sípolni a telefon. Aztán odafajult,hogy bármire nyomtam jött ez a sípolás,ami kb 10 másodpercig van aztán elhallgat magától,de ha nyomok egy ikont, akkor újrakezdi
Ha leveszem a hangerőt ,akkor is ugyanolyan hangosan sípol.
Újraindítás után idáig nem jött elő megint ez a jelenség. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20963 üzenetére
Eljutottam odáig,de nem engedte ott sem,csak a sajátját vagy pedig az online módot.Nem jött ki a MIUI lejátszó,de ez, ami benne van ROMban olyan mintha nem is MIUI lenne ?
Mindegy,túlestem rajta, már lejött,ment vissza az IOS7.Lassan kifullad ez a Skate főzőcske,már végigzongoráztak mindent,az IOS7-be belefőzne valaki-valahogy egy teljes magyarítást,nekem ez jönne be legjobban.
Itt is már alig maradtunk páran,a nagy " GURUK ",mind elhagytak bennünket. -
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #20953 üzenetére
Nnnna. kiszálltam. Visszatettem a V5.0 reparada-t... sajnos nekem nem felel meg, hogy a morelocale ellenére azt írja a főképernyőn, hogy SAT, 7. September, meg annak sem örülök, hogy időnként két kínai nyelvű gomb közül kell kiválasszam, hogy melyik lehet a cancel. Majd kikönyörgöm Tirinél, hogy csináljon egy multilang verziót.
-
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #20938 üzenetére
Egyre jobb... itt meg mintha arról lenne szó, hogy a Fly on mod kompatibilis a Crossbreederrel...
-
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20932 üzenetére
Valahol a fórumán volt egy olyan válasza Fagyinak,hogy a minimum az 200 legyen a maximum pedig 921,mert ez alatt nem fog szuperálni a ROM.
Na kíváncsi leszek a frissített MIUI-ra,ez a kedvencem,lehet,hogy visszatérek,ámbár ez is nagyon szépen dolgozik.(itt is felhúztam a procit). Nem volt még FC,sem kártya eldobás,az akksit is jól kezeli (gyorsan tölt ! ) ,azt kell mondanom,most minden úgy működik,ahogy a nagykönyvbe le (lenne,ha volna ilyen) írva.
(de most látom Tiri mester is ezeket a proci beállításokat kéri)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20929 üzenetére
Értem már,nos ezek engem nem zavarnak,az értesítési sávon a kis csíkod érted vagy amit lehúzol fentről?
A kis csík az szinte mindegyiknél ugyanaz,egy picit itt is tudsz variálni (mi jelenjen meg,mi nem).
A lehúzott értesítés az nekem bejön,egyszerű,áttekinthető,a lényegek benne vannak.
A beállítási lehetőségek azok lehetnének bővebbek,de így legalább nem veszek el benne.
10-kor húztam le a töltőről volt 3 darab kb 2-2-2 perces beszélgetésem,most 84 %-on áll a gép. -
vizslakutya
senior tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20905 üzenetére
Én nem nevezem át,dátum szerint menti ,így meg csak rájövök melyik-melyik,igaz ti gyakrabban cseréltek ROMot,lehet,hogy nagy a kavarodás.
Más:
Tegnap kipucoltattam a port a képernyő mögül,nagyon rendes volt a Mester,rögtön kiszúrta,hogy nem Trés ROM van fent,elmondta,hogy így nem érvényes a garancia,de Ő úgy érzi,hogy egy tisztítás még belefér a gariba.
Ráadásul elég kopott volt a fólia is,azt is lecserélte egy nagyon profira,ami ráadásul belefért a pontjaimba.Tetszik ez az Espier Locker,(a Holo nekem nem vált be,a fizikai gomb hozzáérésére kinyitotta a képernyőt ! ),csak nem tudom megér e közel 800 péézt?
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #20893 üzenetére
Na vissza raktam a sima CyanMobile eXperience mert a másikat kikapcsoltam és nem tudtam bekapcsolni. Felraktam hozzá a Signed_Fly-On_Mod™_V4.0-Beta4.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20891 üzenetére
A tárcsázó ezt már velem is eljátszotta egyszer.(mondjuk ezt megcsinálta a MIUI is)
A fly on modnak leírnád a menetét ill innen ,melyiket húzzam le?.
Köszi.Nálam tökéletesen működik az int2ext .
Tegnap volt egy kis bolondulás,töltésről lehúzva Sím kártya eldobás ,utána pedig mindig repülő üzemmódba akart működni,az akksi ki sem segített,aztán addig nyomogattam a repülő kit,hogy visszaállt normál üzemmódba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest