- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faggyasgergo
csendes tag
Az FM rádió egyenlőre nem fog működni, mivel " mellékvágányra " van téve a repon, majd ha lesz egy teljes napom megpróbálom mit lehet tenni, kernellel nem lesz gond, azzal már sikeresen le tudom fordítani a szükséges modult egy ideje.
Igen hál istennek elég sima, de ami publikus verzió az még nem tartalmaz egy jó pár kernel frissítést ami még simábbá teszi, nem nagy ugrásra kell számítani, de észrevehető.
#Keeperv85
Egyébként azért nem értem perpillanat az egészet az érintőkijelzővel kapcsolatban, mert úgy néz ki tartalmazza a fentebb említett opciót. " CONFIG_TOUCHSCREEN_FOCALTECH_NEW=y "
1279 sorban található.
A fő különbség szerintem ez az sfr hez képest : " CONFIG_TOUCHSCREEN_MXT224_P743F " de mintha az androidarmv6 base figyelmen kívül hagyná ha bekapcsolom, szóval nekem is működik a kijelző pedig nem kéne..
Lehet, hogy a drivert kell megnézni.
Kernel forrásom:
https://github.com/Fagyi/android_kernel_zte_msm7x27Konfig forrás :
https://github.com/Fagyi/android_kernel_zte_msm7x27/blob/cm-11/arch/arm/configs/skate_jb_defconfigKonfig forrás ( sfr ) :
https://github.com/Fagyi/android_kernel_zte_msm7x27/blob/cm-11/arch/arm/configs/skate_jb_sfr_defconfigHa valaki lát valami hasznosat addig is, azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CNC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest