- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
solarix45
senior tag
válasz
cappa72 #1212 üzenetére
cappa72: ezt főként tőled kérdezem, van a telefonhoz olyan gyári szoftver, amivel eredeti firmware-t lehet telepíteni, mint az Alcatel OTU? Azzal ugyanis akárhogy próbáltam kinyírni a 918D-t
, mindig vissza lehetett flashelni a gyári firmware-t és újra kezdeni a hekkelgetést.
És azt jól látom, hogy a Bruno Martins-féle ROM egy igényesen megcsinált szoftver, ami tényleg csak javít a telefonon, nem teszi tele hülyeségekkel, és vita nélkül csak ezt érdemes használni?
Szintén 918D-s tapasztalatok után házi készítésű ROM-októl a szőr feláll a hátamon... Úgy tele voltak idegesítő felesleges dolgokkal, mint a gyári (ha nem jobban...). -
solarix45
senior tag
válasz
cappa72 #1163 üzenetére
Hat úgy néz ki, elcsábultam, hogy lement az ára. Huaweit akartam, de láttam azzal készült videót és egybol elment a kedvem. Majd meglátom, hogy bírom a gyenge akksit, meg a túl nagy kepernyot. 4 huvelykesben nem találtam jót.
Esetleg tudnál ajánlani is fóliát? Kemény felszínu és matt kéne.
-
kispredátor
csendes tag
válasz
cappa72 #1105 üzenetére
MTK6577 ZTE V970 (Mulit-Language Version)
V970 Android 4.0.4 V3.0 MOD by BM (Bruno Martins)
én is figyelem, egy dec.27-én amikor én rendeltem, még valami 1.1 szerepelt, ha jól emlékszem...
-
Centaurus
tag
válasz
cappa72 #1073 üzenetére
szia!
Kézileg hozzá adtam a portokhoz a média teket de van egy sárga felkiáltó jelem és egy 10 es hibakódom
Nem látja a telefont hiába van olyan portom..Ötleted van?Próbáltam frisstíeni a médiatekes drivert azt mondja a win hogy a legfrissebb van fent?Esetleg a telefonon kell valamit állítani hogy érzékelje?Vagy a tűzfal zavarja? -
Centaurus
tag
válasz
cappa72 #1065 üzenetére
Szóval le kellene töltenem egy olyan drivert amivel felismeri a telefont a gép?Próbálkozom azokkal a fájlokkal amik ott voltak felrakva..de semmi...
Még a laptopomon is kipróbáltam hogy hátha a winfos nem jó...de ott sem látja sőt ott még port sincs az eszközkezelőben..De van egy olyan rész az eszközkezelőben ahol látja a telefont...ADB interface ZTE interface..ezt írja -
-
ihlet
csendes tag
Köszönöm, sikerült ezzel megoldanom.
Ezt már többször is megléptem, a hiba az volt, hogy én egy disable_internal_sdcard.zip állománnyal próbáltam, ami 500 kb méretű, (és valszeg nem ide való), és amit Te küldtél, az a V970_disable_internal_sdcard.zip, ami 140k és jól működik!
Örök hálám még egyszer.
Üdv. -
Novicsok
tag
Köszi a választ. De az volt a kérdés, hogy ha installáltam, akkor a custom módon választott dolgok utólag már nem módosíthatók?
Én direkt wipe-oltam mindent, ezt javasolta Bruno, korábbi verzióról 3.1-re áttérésnél. Már olyan rutinom van a telo rendberakására, ez a harmadik kínai telefonom, és kb. 10 ROM csere történt eddig. Volt a ZP100 orosz fórumon egy srác, aki minden vasárnap ROM-ot cserélt, és nem is kultúrált Bruno féle módon.
A JB betük, stb, nem zavar, legalább jobban hasonlít a Nexus 7-re, ami a másik készülékem.
De előtte a Titanium Backup-pal elmentettem minden alkalmazást egyenként, onnan raktam vissza. -
kispredátor
csendes tag
Tényleg! Sok zaklatást megspórolhatnának maguknak és nekünk némi idegeskedést, ha erre felhivnák a figyelmet.... ime:
...The tracking number is RF117597951SG for your reference , you check it online, http://17track.net/IndexEn.html ~.....
igaz, azt irja hogy... not exist... de Justin nevű falon túli kolléga nagyon kedvesen igyekezett mekknyugtatni hogy izé, szombat van, meg évvége, legyek türelemmel... -
JMarty
tag
-
tlac
nagyúr
firefoxból töltöttem, folyamatosnak tűnt, bár elég lassú és ingadozó is volt
egy imei van nekem is
win8
debian alatt akartam eredetileg, de nem ment az usb-s megosztás, pedig a korábbi telefonnal csak rá kellett nyomnom, itt meg csak simán látta, de a net nem ment, ennek muszáj lesz utánajárnom, mert főleg ott fogom használni -
junkpod
veterán
Gyorsulas mero azaz acceleroeter van csak benne. Nincs benne: gyroscop, orientation, magnetic field. Nezd csak meg akar az andro sensorral. A blade 1 meg tartalmazott orintacio es magnetic szenzorokat is.
Gondolom ügyes programozással a gyorsulas mero adatai alapjan az 1g iranya a lent.
Egy golyos lairintust probaltam es működik. -
tlac
nagyúr
szerintem a youtube is elég folyamatos töltés volt és nem volt gond
a w/g-s slotban van a netkártyád? mert akkor ne is cseréld meg
még arra gondolok, hogy az esetleg a hívásátirányítás hamarabb életbe lép, mint kellene, próbáld meg ezt is kikapcsolni (nekem viszonylag sok idő kellett mire kicsörgött, azt hittem már nem is fog)
az E betű (mint edge) volt kirakva a statusbar-on, ugye?
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
Ha nem 3g-n van az adatforgalom, akkor a gsm slot kártyára nem jön hívás, "nem elérhető" állapotú lesz.
jó hír, megcáfolom
edge-dzsel is kicsörög, nem csak 3g-n működik
-egyik sim egy internet kártya (telenor-os invitelféle), a w/g-s slotban van
-másik egy rendes kártya (t-mobile), gsm slotban vantelenorosra az adatkapcsolat bekapcsolva (wifi kikapcsolva és az internet valóban működik), viszont a 3g kikapcsolva, és a t-mobilos számomat megcsörgettem és simán működött
-
tlac
nagyúr
azóta már megpróbáltam hátlap nélkül is, de nem volt különbség
ok, hogy szokolrádió hangja van, de bántja a fülemet pl. a csengőhang
(kerülő megoldásként beállítok más hangokat, nem a megszokottakat, olyat, ahol kevésbé hallatszik)a hangerőváltozás inkább amiatt lehet, hogy lehet a kezeddel pont letakarod a hangszórót
(#529) M_o_g_y_i:
topikot nem tartom jó ötletnek átnevezni, nagyon sok specifikus dolog van itt, ami arra a telefonra teljesen érvénytelen (mtk proci, bruno-s rom)
ok, hogy elég hasonló tulajdonságai vannak, de belül más hardver van -
Frisi
tag
A Samsung C5212 után szerintem nagyon fogom szeretni,kicsit elszaladt mellettem a technika
ezért gondoltam ilyen váltásra.
Jövő héttől szabin leszek ,így ha megérkezne lenne időm bogarászgatni és megérteni ,hogy
miről is beszélgettek néha.
Sokat kocsikázom így az akksi nem jelent problémát,majd töltöm az autóban. -
tutis
őstag
Köszönöm az infót, a blogod sok infót adott, bár kicsit el is tántorított, mert az elsődleges kártyám egy vodafonos lenne, net nélkül, a másodlagosom egy t-mobile-os, nettel, de ha jól olvasom a másodlagos kártya pont nem tudja a 3g-t? Ez általános, tehát kb az összes dual simes készülék ilyen, vagy készülékfüggő?
-
junkpod
veterán
Van javitptt email apk, csereljetek ki.
A governort pedig pont hiaba allitod barmire, most mindig maxon fog jarni (es fogyasztani). Ugy nez ki a kernel okozza.
Gman99:
A freemail a leginstabilabb a vvilagon. Nekem is megvan meg, de rabiztam a gmailra, be lehet csatolni barmilyen külső mail szervert, igy ha inog a szerver a google izzad te észre se veszed. -
tomy_cz
senior tag
Most nekem is elkezdte dobálni a "Sajnos nincs értesítési terület" vagy hasonló hibaüzenetet, de csak a gyári Launcher-rel csinálja ezt, néha olyan szinten, hogy behal az egész teló.
Ma egyébként volt egy full fagyás, illetve szórakozott rendszeresen az értesítési sáv, valamikor nem lehetett lehúzni, vagy fel, stb. Egy nap teszt után ezeket tapasztaltam a BM3.0-val, így adok neki ismét egy reinstallt (most AromaInstaller > Default mód), aztán meglátjuk.
-
tomy_cz
senior tag
Lehetséges...
Hogy az új romról is írjak...
, háth nemtom, érzetre szerintem ugyanaz mint az előző, de maga az érzés, hogy a legújabb van feltéve az mindent kárpótol.
Az AromaInstaller meg tényleg nagyon jó, Custom módban lehet választani a feltelepítendő appokból(flashpalyer, böngészők, launcherek, crt effect, stb. )
-
GtCaT
tag
A Próféta szólt általad!
Mikor hazaértem ma a melóból, már megjött a pakk! E ölö é bódottá...
Nagyon szép és minden tökéletesen műk. Root -olt, BM v2.3 -as ROM.
Hangszórója is szépen szól, Wifi, Data, mindkét SIM hasít. EPO -t letöltöttem, 30 mp múlva stabilan talált vagy 8 holdat a lakásban, ablaktól 3 m -re.
Nah, ezt a telóm sokáig fogom használni az tuti.
(Sajnos, csak FOGOM, mert a család hölgytagjai kijelentették, h ez karácsonyi ajándék és csak Szent-este után használhatom! El is kellett pakolnom)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest