- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
kiskatz #5572 üzenetére
A headsetet próbáltad már más telefonnal? Én használtam a V970-emet vezetékessel, de még stereo bluetooth fülessel is (ami ráadásul nem is mai csirke, még windows Mobile korabeli, HTC), de ezzel is kiválóan működik minden. Zene, hívás minden problémamentes, nem szakadozik, jó minőségű.
-
unskillful
aktív tag
-
unskillful
aktív tag
válasz
kiskatz #5545 üzenetére
A legújabb Vitrib féle rom a 3.0-ás "stock" JB rom amit másodszor linkeltem. Találtam egy lengyel fórumot, ahol "kivesézik" a romot, folyamatosan összehasonlítják a BM rommal. Érdekes módon pont az erősebb vakuról nem írnak, írják viszont a jobb akkuidőt, jobb/átláthatóbb tárcsázót, gyorsabb GPSt, a rendszer stailitásáról beszélgetnek...
-
unskillful
aktív tag
-
-
Frisi
tag
válasz
kiskatz #3104 üzenetére
Igen.
Szerintem a telefonkönyv okozza,ha újraindul kb 3-5 perc
mire betölti a számokat.
Ha simán újraindítom egyből látszódnak.
Mikor letöröltem a go nevű telefonkönyv appot,egy ideig nem csinálta,
de utána megint elkezdte.Mostanában van amikor 3napig semmi,aztán 1 nap 2X is újraindul. -
davidlaci
csendes tag
Én innen rendeltem:
http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Matte-Hard-Cover-Case-LCD-Guard-For-ZTE-Grand-X-U970-N970-3G-Mimosa-X-/140830536699?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item20ca2773fb7 nap alatt a postaládámban volt. Ez egy hátlapburkolat + kijelzővédő fólia is. Annyi a hibája, hogy a fólián ott van az előlapi kamera helye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest